У похмурому Санкт-Петербурзі будується «Сонячне місто». Екскурсія по новому житловому кварталу

  1. Будинок у Фінської затоки
  2. Інфраструктура або «все включено»
  3. погляд ззовні
  4. Погляд з середини
  5. З турботою про жителів
  6. Все, як на долоні
  7. Про терміни

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У вересні 2014 року розпочалося будівництво нового житлового кварталу «Сонячне місто» У вересні 2014 року розпочалося будівництво нового житлового кварталу «Сонячне місто». Їм займається девелоперська компанія Setl City, яка подарувала місту Санкт-Петербург такі споруди, як ЖК «Лондон» та «Відень», «Золоті піски», «Море», «Андерсен Готель» і багато інших.

Слоган нового масштабного проекту: «Квартали щасливих людей». Так яке ж воно, житло такої людини?

Будинок у Фінської затоки

Місце для будівництва вибрано більш ніж вдале - це частина Красносільського району, а саме, мікрорайон Ново-Сергієво. Крім затоки поблизу розташовуються три парку (Південно-Приморський, Полежаевской і Соснова Поляна), а також знаменитий Петергоф. З такою великою кількістю пам'яток жителям точно не доведеться довго роздумувати над тим, куди сходити на прогулянку.

Інфраструктура або «все включено»

Як і належить великим житловим комплексам, на території «Сонячного міста» будуть розташовуватися освітні установи для дітей, медичний центр, магазини та інші корисні і розважальні заклади.

Зовсім недавно почалося будівництво школи, яка вмістить у себе понад тисячу учнів. У ній заплановано розміщення басейну.

погляд ззовні

Проектно-будівельні роботи витриманий у європейському стилі. Спокійну і натуральну колірну гамму оцінять любителі всього лаконічного і витонченого. А для тих, хто хоче більше яскравих фарб, забудовник передбачив на всій території кварталу цікаві ландшафтні рішення. Останнє, до речі, додає ще один плюс до екологічності даного району.

В останні десятиліття серед будівельних компаній йде боротьба за те, хто вище побудує будинок. Однак ЖК «Сонячне місто» і тут привніс свою родзинку в архітектуру споруд. Найбільша кількість поверхів в будинку - 12. Також будуть реалізовані проекти з поверховістю 5 і 9. Такий хід залишає територію як би «живий». Тут легко дихається і немає пригнічувала відчуття «бетонних джунглів». І ми можемо побачити, що назва комплексу цілком виправдано, тому що невисокі будинки майже не перешкоджають поширенню настільки рідкісних для Петербурга сонячних променів.

Що цікаво, у дворах не вийде знайти припарковані машини. Це обумовлено тим, що під будинками будуються підземні паркінги. Тому диміти і шуміти двигуном під вікнами ніхто не буде.

Погляд з середини

Як тільки ми потрапляємо в один з під'їздів, нашому погляду відкривається легкий і трохи навіть строгий дизайн холу. Всі ті ж колірні рішення і простота ліній відповідають загальній концепції кварталу.

Квартири будуть здаватися не з голими стінами, а з повноцінною обробкою. Забудовник запевняє, що в інтер'єрі передбачено використання матеріалів хорошої якості. Вже зараз можна побачити візуальну частину дизайн-проекту приміщень. Як і зовні, «начинка» будинків витримана в приємному європейському стилі. Кольори непомітні, переважає поєднання дерева зі світлими відтінками. Проглядаються нотки мінімалізму.

Максимальна кількість кімнат в одній квартирі досягає трьох. Також передбачені студії.

З турботою про жителів

також житловий квартал «Сонячне місто» відрізняє те, що тут можна спокійно відпускати дітей гуляти на вулиці одних. Тому що компанія, що займається будівництвом, запланувала встановити у дворах і в під'їздах системи відеоспостереження.

А для активних користувачів мережі Інтернет приємний бонус - доступ до Wi-Fi всій на території комплексу.

Все, як на долоні

На даний момент будівництво «Сонячного міста» йде в активному темпі. Приємно, що забудовник відкритий для покупців. Це виражається в наступному:

  • на офіційному сайті Setl City щомісяця публікуються звіти про хід будівництва;

  • можна в будь-який момент подивитися на об'єкти, що будуються в режимі реального часу за допомогою веб-камер, якими вони оснащені;

  • відкритий форум для пайовиків, де можна отримати відповіді на питання, що цікавлять;

  • в офіційній групі мережі «Вконтакте» періодично публікуються фотографії процесу будівництва (це може бути як професійна аерозйомка, так і аматорські фото самих учасників групи). Також в ній можна познайомитися з майбутніми сусідами.

Про терміни

Після всього сказаного виникає закономірне питання: коли ж буде закінчено будівництво? Повністю робота завершиться ще не через один рік. Але це не означає, що потенційним покупцям доведеться чекати десяток років. Люди вже зараз купують квартири в двох корпусах, здача яких запланована на 4-й квартал 2016 року.

Безпека, комфорт, екологія і чистота, витонченість і на додаток сонячні промені, що освітлюють все це - саме так можна охарактеризувати «квартали щасливих людей».

Детальну інформацію можна дізнатися на офіційному сайті кварталу: www.solnechnyi-gorod.ru

А також на сайті компанії Setl City: www.setlcity.ru


Так яке ж воно, житло такої людини?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online