Про публічних слуханнях по Генплану Барнаула

  1. Данило Бессарабов
Данило Бессарабов
депутат Держдуми

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні (11 січня - прим. Ред. БФ) в селищі Центральний р Барнаула повинні були пройти громадські слухання по проекту Генерального плану міського округу - міста Барнаула. Захід визнано, що не відбувся. За інформацією моїх представників, які взяли участь в цьому громадському зібранні, всім бажаючим не вистачило місць, на слухання прийшло понад 1000 чоловік. Хвилю обурення викликало те, що з соцмереж жителі дізналися, що поруч з їх селищами можуть звести полігон по утилізації твердих побутових відходів. Ця тема також піднімалася в зверненнях мешканців міста Барнаула в мою адресу як депутата Державної думи РФ.

Жорстка негативна реакція людей зрозуміла - ніхто не хоче мати звалище під боком. Тим більше, що в рік екології екологічна тематика і тема міського середовища виходить на перший план, а питання переробки сміття один з найважливіших для будь-якого міста. Як підійти до її вирішення - питання не просте і вимагає широкого громадського обговорення та ретельного вивчення.

Сьогодні всі дискусії зведені до вибору місця для будівництва нового полігону. А чи вимагає це питання одномоментного рішення? Думаю, поспішати не варто. Адже будівництво нового полігону в корені проблему не вирішить. Необхідна комплексна програма переробки ТПВ. Для її розробки потрібен час. Та й місце вибране під полігон - поруч зі Змєїногорськім трактом - м'яко кажучи, не зовсім вдало. Думаю міській владі слід взяти паузу для більш детального опрацювання питання, врахувати всі чинники, екологічні, інфраструктурні, економічні, але в пріоритеті, звичайно, повинні залишатися думка і комфорт мешканців міста.

Я в свою чергу буду тримати цю тему на контролі.

Джерело: https://www.instagram.com/p/BPFhCZ-g3Zp/

А чи вимагає це питання одномоментного рішення?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online