Завантажити гру Замок з вампірами безкоштовно

  1. (Казуальні міні-ігри: Квести і пошук предметів) Розташований в графстві Йоркшир замок виставлений...
  2. Завантажити гру Замок з вампірами безкоштовно:
  3. Завантажити гру, схожу на «Замок з вампірами»:
  4. Найпопулярніші ігри в жанрі «Квести і пошук предметів»:

(Казуальні міні-ігри: Квести і пошук предметів)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Розташований в графстві Йоркшир замок виставлений на продаж, тому як всі спадкоємці померли. Щоб оцінити замок і підготувати рекомендації по його продажу в графство Йоркшир приїжджає ріелтер Майкл. До Майкла в замок вже приїжджав один експерт, але він якось дуже швидко зійшов з розуму і з тих пір знаходиться на лікуванні в лондонській больничке. Так що всю роботу Майклу доведеться починати заново, а заодно в міру обстеження замку спробувати з'ясувати, з чого це раптом у його колеги так різко і безповоротно з'їхав дах.

В цілому, замок відразу ж справляє враження досить дивного місця. До того ж, цю частину Старої Англії населяють досить дивні мешканці. З порога Майкла зустрів дуже дивний дворецький, постійно перевіряє електронну пошту, служниця постійно слухає drum'n bass у величезних навушниках, територію охороняє померлий ще 50 років тому величезний сенбернар на прізвисько Малюк, дочка місцевого лісника ворожить Майклу на картах про любов, а сам лісник кидає на Майкла м'ясоїдні погляди, і трохи що намагається його вкусити. Незабаром оголошується спадкоємець, а тому замок, можливо, і не підлягає продажу. Наче цього мало, в замок несподівано приїжджає глава інвестиційної компанії і за сумісництвом бос Майкла, у якого виявили рідкісне невиліковне захворювання.

Любов з першого укусу

У грі Замок з вампірами вам доведеться вирішувати найрізноманітніші завдання. Вам належить розкривати потаємні двері, шукати документи в архівах, ловити летючих мишей, змішувати зразки крові і проводити аналіз ДНК. Також в Замку з вампірами вам належить прийняти участь в обряді посвячення в вампіри.

Скачайте гру Замок з вампірами зараз і доторкніться до похмурої, але такою кумедною історії, яка відбувається з вашим героєм в декорація Старої Англії. У грі ви познайомитеся з типовими мешканцями графства Йоркшир і повірте, це будуть зовсім не йоркширського тер'єра!

Завантажити гру Замок з вампірами безкоштовно:

Завантажити гру Замок з вампірами безкоштовно:

Лічильники: 11325/2328 | Теги:

Завантажити гру, схожу на «Замок з вампірами»:

Найпопулярніші ігри в жанрі «Квести і пошук предметів»:

Всього коментарів: 0

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online