PEGAS CrafTap і його модифікація

  1. Нова модифікація PEGAS CrafTap - PEGAS CrafTap +.
  2. Зміни в конструкції PEGAS CrafTap +.
  3. Додаткові аксесуари.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пристрій PEGAS CrafTap є новинку в лінійці обладнання, що випускається торговою маркою   PEGAS

Пристрій PEGAS CrafTap є новинку в лінійці обладнання, що випускається торговою маркою PEGAS .

Мета його створення полягає в тому, щоб запропонувати клієнтам, які займають свою нішу в пивному ринку нове, більш зручне і компактний пристрій, який дозволить швидко і без зайвих втрат розливати пінні напої в скляну тару.

В основі роботи пристрою PEGAS CrafTap, як і всіх інших піногасники лежить метод протитиску, який використовується в роботі обладнання для розливу напоїв промислового типу. Перейнявши цей досвід у великих заводів, творці пристроїв Пегас внісши деякі зміни, створили обладнання для ручного розливу пива.

Сьогодні Пегас широко використовуються не тільки в міні-пивоварні, але також барах пабах і інших питних закладах.

Нова модифікація PEGAS CrafTap - PEGAS CrafTap +.

У 2012 році на ринок була випущена нова модифікація пристрою розливу пива в скляну тару PEGAS CrafTap - PEGAS CrafTap +. Новинка має спеціальний пивний кран, який дозволяє розливати пиво в граулери і келихи. Крім того, розробники посилили механізм поджима пивних стеклобутилок.

компанія « Новосибірськпродмаш »Представляє PEGAS CrafTap +, як наступне покоління обладнання для розливу пінних напоїв в скляну тару. Цей продукт був створений після ще більш уважного вивчення і копіткої роботи фахівців російського підприємства. Нова модифікація перевершує попередню версію за ступенем зручності і функціональності в експлуатації.

Зміни в конструкції PEGAS CrafTap +.

Новинка отримала кілька змін:

  • більш потужний підтискної механізм. Важіль поджима пляшок - це один з головних елементів піногасники, який постійно знаходиться в русі. Саме тому дуже важливо, щоб він мав максимальний рівень міцності і довговічності. У модифікації PEGAS CrafTap + рукоятка поджима кріпиться до центральної втулки, виконаної з металу, що забезпечує не тільки надійність всієї конструкції, але і її довговічність.
  • можливість розливу напоїв не тільки в пляшки, а й гуртки. Пристрій PEGAS CrafTap + оснащується спеціальним пивних краном, який дозволяє розливати пиво не тільки в пляшки, але також гуртки і склянки.

Новий пристрій PEGAS CrafTap + відповідає стандартам своїх попередників - висока швидкість розливу напоїв, а також гігієнічність і безпеку цього процесу. Це дозволяє отримати власникам торгових точок додаткові переваги:

  1. економія фінансових коштів. Тепер не потрібно купувати різні пристрої - для розливу в пляшки і склянки необхідно тепер придбати тільки один піногасник - PEGAS CrafTap +.
  2. економія корисної площі - замість декількох пристроїв, потрібно бути активним лише одне, а пивні вежі з кранами тепер не будуть займати місце на стійці бару.
  3. можливість пропонувати клієнтам додаткові послуги. Власники пабів і барів тепер можуть запропонувати своїм відвідувачам їхнє улюблене пиво в склі на винос, а клієнти мініпівоварен тепер мають можливість спробувати спочатку той сорт пива, який хочуть замовити.

До речі для зручності використання PEGAS CrafTap + підприємство «Новосибірськпродмаш» створило ще один пристрій - PEGAS CraftPad, яке дозволяє розливати відразу 4 сорти пива, без необхідності перемикання кег.

Офіційна презентація пеногасителя PEGAS CrafTap + відбулася на виставці «Craft Brewers Conference & BrewExpo America 2012» в США. Також він був представлений учасникам 21-го Міжнародного форуму «Пиво-2012» в Росії.

Додаткові аксесуари.

Скляні пляшки, наповнені пивом, не тільки незручно носити в руках, але ще і з деяких пір протизаконно. А в пакеті вони можуть просто розбитися. Зовсім ні до чого створювати собі зайві проблеми ні в тому, ні в іншому випадку, адже компанія «Новосибірськпродмаш» подбала не лише про власників точок торгівлі розливним пивом, а й їхніх клієнтів, створивши зручний, практичний і симпатичний рюкзак Pegas DrinkBag - незамінну річ для відпочинку на природі.

Чим же він такий хороший? По-перше, в ньому дуже зручно переносити пиво - в рюкзак вільно поміщається пляшка об'ємом до 3-х літрів. По-друге, він надійно захищає пиво від нагрівання, довго зберігаючи його прохолодним (приблизно протягом 5-6 годин), а головне таким е смачним, ніби його тільки що налили. По-третє, рюкзак Pegas DrinkBag стане відмінним подарунком для цінителя свіжого пива, який неодмінно гідно оцінить всі його переваги.

До речі рюкзак Pegas DrinkBag має не тільки відділення для перенесення пива, але ще і невелика кишенька, куди відмінно поміститися мобільний телефон, МР-3 плеєр, і звичайно ж відкривачка PEGAS Twist , Яка використовується не тільки продавцями для закручування корків на пластиковій пивний тарі. Аксесуар все частіше використовується клієнтами певних торгових точок для зручного відкриття цих самих пивних ПЕТ-пляшок, які настільки ж чудово відчувають себе в рюкзаку Pegas DrinkBag, як і скляні граулери.

Чим же він такий хороший?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online