Як виглядають американські одностатеві сім'ї

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Росії одним з головних виплодків пекла оголошений гомосексуалізм. Цим, і не тільки, наша країна відрізняється від Заходу, де гоніння на урнінгов закінчилися ще 20-40 років. У Росії одним з головних виплодків пекла оголошений гомосексуалізм

Сьогодні гомосексуалісти - тихі, мирні люди, кучеряве сімейні гнізда. Навіть в пуританських США в декількох штатах їм дозволили заводити сім'ї - їх галерею представила фотограф Наталі Группузо.

«Я почала цей проект в січні 2007 року. У той час штат Массачусетс був єдиним в США, де були дозволені одностатеві з шлюби », - пише Группузо. З тих пір більше 18 тис. Чоловік вступили в такі шлюби в штаті Массачусетс, і ще тисячі - в штатах Коннектикут, Вермонт, Нью-Гемпшир, Айова, Нью-Йорку, Вашингтоні та округ Колумбія. «9 травня 2012 президент Обама увійшов в історію, заявивши, що він підтримує легалізацію одностатевих шлюбів. Але цей соціальний прогрес викликає протидію в консервативних штатах. Так, зовсім недавно в штаті Північна Кароліна законодавці проголосували за поправки в місцеву конституцію, де говориться, що шлюб - це виключно союз між чоловіком і жінкою », - продовжує Наталі.

І саме цим, як ми писали не раз, США вигідно відрізняються не тільки від Росії, але і від Європи - там будь-яка група (соціальна, релігійна, ідеологічна, сексуальна) може знайти собі куточок, і жити, як їм хочеться. Причому це життя буде регламентована місцевим законом. Ми вже розповідали, що свої кути мають нацисти, меноніти, негри (створили навіть своє псевдодержава), і т.д.

Наталі Группузо зробила галерею одностатевих пар, що живуть в офіційному шлюбі. «Я сподіваюся, що знайомство з цими парами через ці інтимні портрети ілюструють, що одностатеві шлюби не становить загрози для традиційного шлюбу», - пояснює вона.

«Я сподіваюся, що знайомство з цими парами через ці інтимні портрети ілюструють, що одностатеві шлюби не становить загрози для традиційного шлюбу», - пояснює вона

Варто додати, що і російські ЛГБТ-активісти домагаються легалізації одностатевих пар в нашій країні Варто додати, що і російські ЛГБТ-активісти домагаються легалізації одностатевих пар в нашій країні. На нашу думку, влада могла б надати їм такі право в 2-3 регіонах (нагадаємо, в США такі права існують тільки в 7 штатах з 50, і в окрузі Колумбія). І тут ми знову впираємося в одну з головних проблем Росії - місцевого самоврядування. Федеральний центр цілком міг би віддати на місця рішення саме таких питань, які не зачіпають основ державності.

Але з іншого боку, треба визнати, що гомосексуалісти в Росії сьогодні - повноцінні громадяни. Держава ніяк не обмежує їх права. Так, в чомусь створює складності (наприклад, з усиновлення дітей; але такі складності мають і інші групи росіян - інваліди, самотні, і т.п.), але - не обмежує. Жити в цивільному шлюбі - будь ласка. А проблеми такого шлюбу можна дозволити лише парою зусиль - скласти заповіт на майно, зареєструвати ренту, і т.д. Можна обійти і проблему батьківства / материнства, народивши дитину через сурогатний спосіб (як це зробив нещодавно один із представників цієї групи, співак Філіп Кіркоров).

Цікаво, що гроші на свій репортаж Натили Группузо збирає через пожертви приватних осіб. І це ще одна відмінність Заходу від Росії. Так, на продовження проекту Группозо потрібно 4500 доларів, і вона вже за 10 днів до закінчення збору коштів зібрала пожертвувань більше 6 тис. Доларів. У Росії таке неможливо - у нас підтримку поки отримують лише інваліди та хворі (та й то, як пояснюють психологи, в основі цього лежить страх жертводавців не стати такими ж), в інших же випадках люди самі задушать за копійку. І ця проблема черствості, жлобства, крайнього індивідуалізму для Росії - більш головна, ніж легалізація одностатевих шлюбів.

джерело

Тепер, завдяки Aperio Lux , ЛГБТ-портал можна чітатьна iPhone і iPad

Тепер, завдяки   Aperio Lux   , ЛГБТ-портал можна чітатьна iPhone і iPad

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online