Гіпноз від куріння - може це ваш метод?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Гіпноз від куріння - це один з методів, що допомагають курцям відмовитися від шкідливої звички Гіпноз від куріння - це один з методів, що допомагають курцям відмовитися від шкідливої звички. Сам по собі гіпноз почав застосовуватися в медицині ще в стародавні століття з метою лікування практично будь-яких захворювань, і був популярним видом терапії.

І в даний час гіпноз популярний і використовується також і для позбавлення людей від нікотинової залежності .

Більшість курців, які хочуть кинути курити, постійно шукають різні методики зробити це. І якраз одним з популярних методів є гіпнотерапія.

Багатьом буває важко відмовитися від куріння , Не вистачає сили волі і рішучості. І в даному випадку на допомогу може прийти гіпноз, який дає позитивні результати в боротьбі з даним захворюванням. А куріння, треба визнати, це хвороба.

Професійний гіпноз може допомогти кинути палити за умови, що пацієнт дійсно сам цього хоче.

Відомо, що в період відвикання від тютюнопаління людина відчуває різні неприємні симптоми, такі як дратівливість, стрес, головний біль, дискомфорт. А за допомогою гіпнозу стрес, викликаний відмовою від куріння, знімається і відбувається відвикання від шкідливої ​​звички.

Як правило, використовують дві методики:

  1. Пацієнт вводиться лікарем у стан глибокої релаксації. Після чого гипнотерапевт вселяє клієнтові певні психологічні установки:

- що куріння шкодить здоров'ю, що палити противно

- що куріння призведе до негативних наслідків

- що відмова від куріння буде дуже корисним і переваги

Проводиться 3-4 сеансу. Після проведених сеансів у пацієнта пропадає тяга до паління.

2. Після занурення пацієнта в стан гіпнозу, лікар починає спілкування з підсвідомістю людини, де якраз і виникає і зміцнюється шкідлива звичка. І в цей момент лікар намагається дізнатися про те, які були психологічні впливу в ранньому віці, як вони могли вплинути на вибір пацієнта призвичаїтися до куріння, тобто гипнотерапевт таким чином виявляє справжні причини куріння .

Гіпноз спрямований на зміну самої першопричини того, чому людина курить .

Дані методи можуть застосовуватися як окремо, так і в комплексі. Після проведених сеансів, в більшості випадків, пацієнти кидають курити.

Гіпноз від куріння - метод, який дійсно працює, але треба розуміти, що це не чарівна паличка, при змаху якої людина моментально може відмовитися від куріння.

Успіх залежить від ряду факторів: насамперед людина повинна вирішити для себе « курити чи не курити », Необхідно сильне внутрішнє бажання, підкріплене мотиваціями, щоб кинути палити . Крім того сама людина і її психіка дуже індивідуальні, тому, що ефективно для одного, може бути марним для іншого.

Здоров'я і удачі Вам! До швидких зустрічей на сторінках блогу «Світ без нікотину» Nosmoking18.ru.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online