За півроку на 19% зросла оренда житла в Києві

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

27 листопада 2018, 9:24 Переглядів:

поки що українці активно шукають житло в оренди на Новий рік , Вартість довгострокового "знімання" житла в Києві за півроку зросла на 19%. Оренда однокімнатної квартири підвищилася на 13%, двокімнатні подорожчали на 18%, а трикімнатні - на 25%. Про це повідомили аналітики OLX .

За підрахунками експертів, найбільш "бюджетним" районом Києва залишається Троєщина, Деснянський район. Тут однокімнатна квартира здається за 6000 гривень на місяць. Це на 500 грн більше, ніж півроку тому. Двокімнатні квартири на Троєщині здаються по 7500 грн на місяць, трикімнатних - по 10 тисяч грн.

Двокімнатні квартири на Троєщині здаються по 7500 грн на місяць, трикімнатних - по 10 тисяч грн

Печерськ традиційно назвали найдорожчим районом для оренди житла. Трикімнатна квартира в цьому районі обійдеться як чотири "трійки" на Троєщині. В середньому за однокімнатну на Печерську доведеться в місяць віддати 9000 грн, за двокімнатну - 23 800 грн.

Крім того, ціна оренди залежить не тільки від району. Так, на Печерську побудовані самі просторі квартири: їх площа в середньому становить 63 кв. м. Зокрема, в Печерському районі середня площа трикімнатної квартири становить 105 кв. м, тоді як на Троєщині - 76 кв. м.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Україні приблизно 1,4 млн осіб знімають житло, підрахували в Міністерстві регіонального розвитку. Сайт "Сегодня" розповідав про плюси і мінуси оренди житла або покупки власної квартири.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Києві за півроку серйозно подорожчала оренда житла". інші комуналка дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online