Савеловський вокзал, розклад поїздів, електричок, довідкова Свалявського вокзалу

  1. Розклад поїздів Свалявського вокзалу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Розклад поїздів Свалявського вокзалу.
Савеловський вокзал. Довідкова Свалявського вокзалу - Розклад поїздів Свалявського вокзалу. Потрібні залізничні квитки? Тут Ви можете ознайомитися з цінами на жд квитки на основні напрямки, замовити залізничний квиток, подивитися розклад поїздів далекого прямування, отримати в режимі реального часу довідкову інформацію про прибуття пасажирських поїздів на Савеловський вокзал м Москви.

Розклад поїздів Свалявського вокзалу. У Москві, разом з Савеловським вокзалом, дев'ять діючих залізничним вокзалів. З усіх залізничних вокзалів Москви відправляються поїзди далекого прямування і приміські електрички з різних напрямків: Білоруському, Ярославському, Казанському, Київському, Курському, Жовтневому (Ленінградський вокзал), Павелецького, Свалявському (Свалявський вокзал) і Ризьким. На цьому сайті ви можете ознайомитися з розкладом потягів Свалявського вокзалу Москви.


Савеловський вокзал, розклад поїздів, електричок.

Адреса Свалявського вокзалу: Москва, пл. Свалявського вокзалу, д. 2 (метро «Свалявської»)
Довідка: (499) 973-84-82, (495) 266-89-61 (розклад Свалявського вокзалу)
Черговий по вокзалу: (495) 685-90-00
Стіл зибитих речей: (495) 685-90-00
Багажне відділення: (495) 266-89-61

Савеловський вокзал - пасажирський термінал залізничної станції Москва-Бутирська, один з 9-ти залізничних вокзалів Москви, єдиний вокзал у місті, який обслуговує тільки приміські електропоїзди .

Від Савеловського вокзалу відправляються електропоїзди до Дубни (туди курсує також комфортабельний експрес з зупинками в Великій Волзі і Дмитрові) і Савелово (Кимри), по шляху їх слідування - Долгопрудний, Лобня, Дмитров, Талдом і т. Д. Частина поїздів йдуть на Білоруське напрямок . Діє маршрут до аеропорту «Шереметьєво» (фактично - до Лобні з пересадкою на автобуси).

Савеловський вокзал побудований в 1897-1902 роках. У 1987-1992 роках будівля залізничного вокзалу було розширено під керівництвом Я.В. Шамрая. У 2005 році почалася реконструкція та переобладнання вокзалу і платформ. До реконструкції з залізничного вокзалу ходили 4 пари поїздів далекого прямування: 2 до Рибінська, по 1 до Углича і Ленінграда (по гілці через Сонково).


Савеловський вокзал.
Історія Свалявського вокзалу.
Ініціатором будівництва Савеловський лінії був Сава Іванович Мамонтов, голова Правління Товариства Московсько-Ярославської залізниці.

У 1897 р суспільство отримало дозвіл імператора і приступило до пошуків, а потім і до прокладання нової залізниці від Москви до села Савелово, довжиною 130 км. Надалі дорогу планувалося продовжити до Калязина, Углича і Рибінська.

Сам залізничний вокзал через різних зволікань будували довго (1897-1902 рр.). Керував роботами і, імовірно, був автором проекту А.С. Сумароков. Місце було вибрано за межами Москви, у Бутирській застави, де ціна на землю була невисока (проте в 1900 році Московська міська Дума, розуміючи, які перспективи виникли у даного району, змінила межі Москви і Московського повіту, включивши вокзал до складу міста). Туди вже завезли будівельні матеріали, однак частина дороги запропонувала купити Віндаво-Рибінська залізниця, котра наполягала на розташуванні жд воказала в іншому місці. Угода так і не відбулася, влітку 1900 коли Московсько-Ярославський-Архангельська дорога була передана в казну, будівництво ж / д вокзалу було відновлено.

10 березня 1902 роки роботи завершилися і відбулося урочисте відкриття та освячення залізничного вокзалу. Спочатку вокзал називався Бутирський (від Бутирській застави).

Будівля Савеловського вокзалу була одноповерховою, двоповерховим лише в центрі, де розміщувалися службові квартири. На віддалі розташовувалися казарми і вантажний двір.

До 1980-м будівля вокзалу сильно постаріла і він перестав справлятися із збільшеним пасажиропотоком. У 1987 було розпочато його розширення, закінчена 1 вересня 1992. Рух поїздів під час робіт не припинявся. В результаті жд вокзал став двоповерховим, збільшив внутрішню площу в 2,5 рази, але не втратив стильових особливостей. У 1988 до Савеловський вокзалу була протягнута лінія метрополітену і відкрита станція метро Савеловський.

На початку 2000-х у зв'язку з низьким пасажиропотоком планувалося закрити Савеловський і Ризький вокзали, проте це не було зроблено. Проте, останні поїзди далекого прямування з Свалявського вокзалу були переведені на Білоруський і тепер він обслуговує тільки приміські електропоїзди. Частина території залізничного вокзалу була перетворена в термінал компанії «Аероекспрес», що займається доставкою пасажирів в аеропорт Шереметьєво. Розклад поїздів Свалявського вокзалу онлайн.

Розклад поїздів Свалявського вокзалу

Відправлення, прибуття

Розклад поїздів, електричок Свалявського вокзалу: Москва-Дубна, Москва-Лобня, Москва-Икша, Москва-Звенигород, Москва-Дмитров, Москва-Вербилки, Москва-Савелово, Звенигород-Лобня, Лобня-Кубинка, Лобня-Одинцово, Лобня-Усово , Лобня-Голицино.

Розклад поїздів Свалявського вокзалу.

Потрібні залізничні квитки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online