На площі Павелецького вокзалу знову планують побудувати торговий центр

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: ТАСС / Марина Лисцевої

Столична влада знову хочуть побудувати торговий центр на площі Павелецького вокзалу, повідомили M24.ru в прес-службі Москомстройінвеста.

Ще в 2013 році там повинен був будуватися ТЦ площею 80 тисяч квадратних метрів. Але влада розірвали інвестиційний контракт. Повідомлялося, що замість торгового центру біля вокзалу побудують парковку.

Центр і стоянку будуватиме новий інвестор. Обсяги будівництва влада перегляне. Новий аукціон зможуть провести тільки після вилучення майданчика у колишнього інвестора - це відбудеться не раніше 2016 року.

"Контракт розірвано, зараз суди йдуть. Там є незавершений капітальний об'єкт. Швидше за все, місто буде його вилучати. ​​Там буде парковка, і все-таки з'явиться торговий центр - з новим інвестором та іншими обсягами", - наводить слова голови Москомстройінвеста Костянтина Тимофєєва Агентство "Москва" .

Посилання по темі

Нагадаємо, до кінця 2020 року на Павелецькому вокзалі можуть побудувати Транспортно-пересадочний вузол. Затвердження проекту планування ТПУ заплановано на березень 2015 року.

Згідно з планами, ТПУ "Павелецька" займе площу більше 10 гектарів. На його території розташовані три виходи з однойменної станції метро. Крім того, на привокзальній площі побудують багаторівневий паркінг.
ТПУ розділять на чотири зони:

  • перша зона - багаторівневий паркінг для "перехоплення" та обслуговування ТПУ;
  • друга зона - прибудова до існуючої будівлі вокзалу;
  • третя зона - торгово-розважальний комплекс;
  • четверта зона - готель, офісний центр, комерційна зона і дворівневий паркінг.
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online