Як дістатися до аеропорту Шопен і Модлін і вокзалів у Варшаві днем ​​і ...

  1. Як дістатися до аеропорту Шопен у Варшаві днем
  2. Як дістатися до аеропорту Шопен у Варшаві вночі
  3. Як дістатися до аеропорту Шопен у Варшаві вночі з автовокзалу заходная
  4. Як дістатися до аеропорту Модлін в Варшаві днем
  5. Як дістатися до аеропорту Модлін в Варшаві вночі
  6. Як дістатися з аеропорту Шопена до аеропорту Модліна і навпаки
  7. Як дістатися з вокзалу Варшава заходная абикуди

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На ці питання я відповідаю так часто, що вже практично вивчила всі варіанти напам'ять) Найкращі рішення - в цій статті.
Для того, щоб подивитися розклад міського транспорту, про який йтиметься у статті, використовуйте найпопулярніший і дуже тямущий сайт jakdojade.pl. Там же можна скачати їх мобільний додаток.

Короткий зміст:

Як дістатися до аеропорту Шопен у Варшаві днем

Доїжджаєте до центрального вокзалу «Варшава центральна» (недалеко від відомої «радянської» висотки - Палацу культури і науки - і метро Centrum).

Вам потрібні поїзда на «Warszawa Lotn. Chopina »- на табло ви побачите номер перону та час від'їзду. За цим маршрутом ходять два типи поїздів:

1. Швидкісні і сучасні SKM (червоненькі). Ходять раз в 30 хвилин і квиток на них підходить той же, що в будь-якому міському транспорті (за 4.40 злотих).

2. Покращений варіант наших електричок KM (зелененькі). Ходять раз на годину, проїзд обійдеться вам в районі 10 злотих.

Квитки на обидва варіанти можна купити прямо в поїзді - у красненьких в автоматі, у зелененьких у кондуктора в першому вагоні (треба робити це відразу). Також можна купити квиток заздалегідь.

Час в дорозі 20-30 хвилин (в залежності від виду електрички).

До аеропорту від центрального вокзалу ходять ще автобуси 188 і 175, але я рекомендую користуватися поїздами - менше ймовірності виникнення форс-мажору в дорозі.

Як дістатися до аеропорту Шопен у Варшаві вночі

Денні лінії до аеропорту Шопена починають ходити в 5.30 ранку, а закінчують трохи пізніше 22.00. Якщо ви не вписується в цей час, вам підійде нічний автобус N32. Буква N на початку номера автобуса означає, що це нічний маршрут. N32 відправляється також від центрального автовокзалу. На нього діють звичайні квитки за 4.40 злотих.
Час в дорозі - близько 20 хвилин.

Як дістатися до аеропорту Шопен у Варшаві вночі з автовокзалу заходная

З зупинки Dw. Zachodni 01 сідайте на нічний N35 або N85, доїжджаєте до зупинки Plac Starynkiewicza (їхати 5-7 хвилин), там пересідаєте на ост. Plac Starynkiewicza 02 і звідти їде N32, який через приблизно 10-15 хвилин довезе вас до аеропорту Шопена. Автобуси ходять десь раз в півгодини.

Як дістатися до аеропорту Модлін в Варшаві днем

1. Сісти на автобус Modlinbus, який відправляється зі стоянки прямо під Палацом культури і науки (це та сама відома «радянська» висотка). Палац культури і науки знаходиться в кроці від головного вокзаала (Dworzec Centralny). Ходять вони раз в півгодини, час у дорозі - трохи менше години. Точний розклад автобусів дивитися на сайті Modlinbus.pl, квитки купуються там же.

Компанія часто проводить розпродажі і різні акції, так що можна купити квитки за 9 злотих (це трохи більше 2 євро). Середня вартість стандартних квитків - 25-33 злотих. І ось якщо у вас кожна копієчка на рахунку, а акційних квитків на ваші дати немає, дивіться ще один варіант.

І ось якщо у вас кожна копієчка на рахунку, а акційних квитків на ваші дати немає, дивіться ще один варіант

2. З центрального залізничного вокзалу раз на годину відправляється електричка ліній KM. Квиток до аеропорту Модліна варто в районі 16 злотих. При цьому хвилин 45 ви будете їхати на поїзді, а потім ще 5-7 на автобусі. Купувати квиток краще в касі - відразу скажіть, що вам потрібно до Лётніска Модлін - в цьому випадку вам продадуть єдиний квиток на поїзд і автобус. Вийшовши з поїзда, що не метушіться - ви встигнете пересісти на автобус, просто йдіть до будівлі станції - він зупиняється прямо у неї.

А якщо будете без нічого, можете виїхати заздалегідь, погуляти по фортеці в самому Модліні , А потім сісти на автобус до аеропорту.

Як дістатися до аеропорту Модлін в Варшаві вночі

Насправді нічна перерва не такий вже великий, особливо, якщо врахувати, що літаки вночі з Модліна не літають - останній автобус відправляється о 23.55, а перший - о 03.30. Головне - дістатися в цей час до центру міста, що в принципі, з урахуванням розвинених маршрутів нічного транспорту не складе труднощів. А ще ви можете економно проїхатися на таксі - почитайте мою історію , Про те, як це зробити.

А якщо хочете якомога швидше дістатися до подушки або подорожуєте великою компанією - читайте моє тестування індивідуального трансферу Ківі .

Як дістатися з аеропорту Шопена до аеропорту Модліна і навпаки

Це можна зробити з комфортом і без пересадок. Допоможе нам у цьому все той же Modlinbus. Вибирайте початкову і кінцеву точки маршруту і купуйте квиток. Тут те ж саме - можна зловити акційний за 9 злотих, стандартна ціна - 25-33 злотих. Але в даному випадку якщо їхати на перекладних, то через пересадок економія вийде тільки в 1-1,5 євро, так що рекомендую прямий маршрут. Час в дорозі - 1.20.

Перший автобус відправляється о 3.40 ночі, другий - в 06.15, далі до 18.30 автобуси ходять з інтервалом близько 2-х годин.

Як дістатися з вокзалу Варшава заходная абикуди

Якщо ви опинилися на вокзалі Варшава заходная, то вам зовсім не потрібно їхати на центральну станцію - ви можете поїхати в обидва аеропорти (і Шопена, і Модлін) поїздом прямо звідси. До Шопена - поїзд прямий, а до Модліна ви доїдете до ж / д станції Modlin, а там ще 10 хвилин під'їдете на спеціальному автобусі до аеропорту (це прямо на станції, йдіть за вказівниками, там все дуже просто). Щоб купити комбінований квиток поїзд + автобус, просто скажіть в касі залізниці, що вам потрібен квиток до «лётніска Модлін».

Щоб потрапити на залізничний вокзал Варшава заходная - просто спустіться в підземний перехід і шукайте піктограмку поїзда на покажчиках або ж запитаєте Двожец PKP. Там хвилини 3-7 ходьби. Подивитися розклад заздалегідь можна на сайті польської залізниці pkp.pl.

pl

Якщо у вас виникли ще якісь питання по маршрутах у Варшаві - запитуйте в коментарях.

Легких вам доріг!

Rating: 5.0. From 4 votes.

Please wait ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online