«Аероекспрес» до Шереметьєво відправлятиметься з Свалявського вокзалу / Новини на Profi.Travel

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У перспективі при реорганізації повідомлення на Московській залізниці (МЗ) пункт відправлення поїздів «Аероекспрес» до аеропорту Шереметьєво перенесуть з Білоруського на Савеловський вокзал, повідомляє компанія «Російські залізниці».

«У зв'язку з будівництвом пересадочного вузла, в якому будуть перетинатися лінії Третього пересадочного контуру (Великої кільцевої лінії метро - ІФ), Серпуховсько-Тимірязєвської лінії метро і Одинцовському-Лобненського діаметра (електричок - ІФ), планується перенести точку відправлення" Аероекспрес "з Білоруського на Савеловський вокзал », - заявив заступник голови РЖД Петро Кацив в інтерв'ю корпоративному виданню РЖД.

З 2008 року, після завершення будівництва терміналу «Аероекспрес» в Шереметьєво, поїзди компанії курсували в аеропорт з Свалявського вокзалу (до цього, з 2005 р, вони ходили до станції Лобня, звідки до аеропорту пасажирів доставляли автобуси). Однак в 2009 р точка відправлення електричок була перенесена на Білоруський вокзал Москви. Там зараз працює термінал оператора з касами.

«Також ми припускаємо, що" Аероекспрес "робитиме зупинку на перетині з Московським центральним кільцем (в столиці, МЦК - ІФ) і, можливо, на платформі Шереметьевская (остання на Свалявському напрямі МЗ перед відходом електричок компанії на гілку в аеропорт - ІФ) . Таким чином, привабливість цього сервісу для пасажирів тільки підвищиться, час у дорозі зросте незначно, при цьому інтервал руху "Аероекспрес" збережеться - він буде ходити раз в 30 хвилин », - додав топ-менеджер.

«У результаті повинно вийти так, що пасажир зможе сісти на комфортабельний поїзд в Одинцово або в Лобні і з однією пересадкою дістатися до аеропорту Шереметьєво», - підкреслив П.Кацив, відповідаючи на питання видання про те, як поїзди МЦД Одинцово-Лобня будуть перетинатися з «Шереметьєвський» маршрутом «Аероекспрес».

«Аероекспрес» займається доставкою пасажирів залізницею в аеропорти Москви (крім Шереметьєво - в Домодєдово і Внуково).

Обговорюйте новини туризму з колегами!

Приєднуйтесь до найбільшої спільноти турпрофі в телеграм

Приєднуйтесь до найбільшої спільноти турпрофі в телеграм

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online