ДТП з українцями в Польщі могло статися через погану погоду

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

12 лютого 2014 року, 7:08 Переглядів: 12 лютого 2014 року, 7:08 Переглядів:   Розбилися туристи

Розбилися туристи. Попередня причина аварії & mdash; погана погода. Увечері йшов дощ і був туман. Фото Miejski Reporter.

У понеділок країну приголомшила чергове смертельне ДТП . На цей раз катастрофа сталася в Польщі. Як розповіла "Сегодня" Аліса Подоляк, перший секретар відділу зв'язків із засобами масової інформації в українському МЗС, увечері 10 лютого рейсовий автобус Коломия - Познань марки "Неоплан", в якому перебувало 19 українських туристів, зіткнувся з легковим автомобілем "Опель", за кермом якого був поляк. В результаті автобус з легковиком перекинулися і опинилися в кюветі. На місці загинули водії обох транспортних засобів, 11 людей постраждали, троє українців були доставлені в лікарні Любліна, двоє з яких - у важкому стані. У людей забої, переломи рук і струсу. Решту наших співвітчизників, допомога яким не знадобилася, поселили в готелях. "Ми поставили цю справу під свій особливий контроль і будемо надавати допомогу постраждалим після повернення на батьківщину", - сказали нам в МЗС.

ВИННА ПОГОДА. Інцидент, який стався між Любліном і Варшавою, розслідує польська поліція. За попередніми даними, причиною аварії могла стати погана погода - у цей день на дорогах Польщі був густий туман. Жителі польського міста Отвоцк пишуть в інтернеті, що після зіткнення автобус перекинувся, і жертв могло бути більше. Після ДТП рух на одній з центральних автомобільних трас Польщі було припинено на п'ять годин - поки рятувальні служби ліквідували наслідки. За словами експертів, швидше за все, польська сторона перевірить технічну справність потрапив в аварію автобуса. "У липні 2013 року такий же автобус" Неоплан ", який прямував з Коломиї до Варшави, загорівся через несправність. Часто на таких автобусах перевозять працівників-мігрантів. А в липні 2012 року ще один наш автобус зіткнувся в Польщі з поїздом, в внаслідок чого загинуло 8 українських "заробітчан", - розповів "Сегодня" експерт по "заробітчанам", журналіст, який вивчає це питання, Володимир Довгешко.

ШТРАФ. У той же час, завершився слідчий експеримент у ДТП на залізничному переїзді в Сумській області, яке відбулося 4 лютого, забравши життя 12 осіб. Результат - винен водій буса. Однак прокуратура Сумської області вже порушила кримінальну виробництво і щодо перевізника, якому належала потрапила в страшну аварію маршрутка, оскільки з тим самим водієм, що був найнятий на роботу в листопаді минулого року, на момент аварії так і не уклали трудовий договір (за статтею " грубе порушення трудового законодавства "посадовим особам фірми загрожує штраф від 850 до 1700 грн. - Авт.). "Ми маємо підстави вважати, що разом з водієм, який вижив, вину повинна розділити і фірма-перевізник", - сказала "Сегодня" співробітниця прес-служби прокуратури Сумської області Марина Фільченко.

ЗІРКИ. Українські астрологи кажуть, що на участившееся кількість ДТП могла вплинути опозиція Урана і Марса. Про це розповів "Сегодня" керівник Київської школи астрології Віктор Базель. Такий стан зірок пробуджує в людях нерозсудливість і поспішність, підвищуючи небезпеку нещасних випадків. За словами астролога, опозиція Урана і Марса триватиме першу половину року.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "ДТП з українцями в Польщі могло статися через погану погоду". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Андрій Манчук

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online