В Узбекистані розробили проект закону «Про зовнішню трудову міграцію»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В Узбекистані розробили проект закону «Про зовнішню трудову міграцію»

Ташкент, Узбекистан (UzDaily.uz) - В Узбекистані розробили проект закону «Про зовнішню трудову міграцію». Проект закону опублікований на сайті СОВАЗ .

Закон буде поширюватися на громадян Узбекистану, які працюють за кордоном, а також фізичних та юридичних осіб усіх форм власності, що беруть участь в процесах зовнішньої трудової міграції.

Згідно з документом, працевлаштуванням громадян Узбекистану за кордоном займуться Агентство з питань зовнішньої трудової міграції при Мінпраці та структурні підрозділи Агентства, а також рекрутингові організації.

Вони будуть здійснювати організований набір громадян, які виявили бажання працювати за кордоном, за заявками іноземних госпсуб'єктів. Підставою для направлення громадян на роботу за кордон стануть договори з працевлаштування, які укладаються направляючої організацією з іноземним роботодавцем і громадянином Узбекистану, які мають намір виїхати на заробітки.

Індивідуальний порядок передбачає самостійне працевлаштування громадян Узбекистану на роботу за кордоном, без організованого набору, з обов'язковим повідомленням Агентства і поданням необхідного пакету документів.

Документ також встановлює основні обов'язки мігранта.

При Агентстві створять Фонд з надання правової, соціальної і матеріальної підтримки трудящим-мігрантам. Його основними завданнями стануть сприяння в працевлаштуванні громадян Узбекистану за кордоном і по їх поверненню.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online