Санаторій Золотий Берег

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Санаторій-профілакторій «Золотий берег» розташований на березі бухти Небесної Уссурійського затоки Японського моря в екологічно чистому районі, захищеному від північних вітрів, з помірним мусонним кліматом Санаторій-профілакторій «Золотий берег» розташований на березі бухти Небесної Уссурійського затоки Японського моря в екологічно чистому районі, захищеному від північних вітрів, з помірним мусонним кліматом. Близькість моря, висока інсоляція, чистий тонізуючий повітря зміцнять ваше здоров'я. Сонячні ванни і морське купання, підвищать опірність організму до інфекційних захворювань в зимовий період. Місце розташування санаторію вигідно відрізняє його від інших санаторіїв міста.

Санаторій пропонує сімейний та індивідуальний лікувально-оздоровчий відпочинок дорослих і дітей протягом усього року. Розміщення відпочиваючих в комфортабельних одно-, дво-, тримісних номерах і чотиримісних котеджах. В санаторії організовано безпечне перебування відпочиваючих, дотримуються всіх правил санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режиму, що пред'являються до санаторію.
Місце розташування: Росія, Приморський край, Владивосток, бухта Лазурна

проживання

* Номери в капітальному корпусі з послугами
Санаторій має в своєму розпорядженні головним спальним корпусом: загальна кількість - 57 номерів на 140 койко-місць.
1 номер «Люкс» - розташований в головному спальному корпусі чотириповерхової будівлі на другому поверсі, з лоджією і з видом на море. Цей однокімнатний просторий номер оснащений: стильними меблями, телевізором, холодильником, електрочайником, посудом, двоспальним комплектом хорошої якості білизни і рушників.
1 номер однокімнатний - одномісний підвищеної комфортності;
2 номери однокімнатних - одномісних номери; розташовані в головному спальному корпусі чотириповерхової будівлі. Являють собою одну кімнату з лоджією або без неї, передпокої, санвузлом та душовою кабінкою. Кімната мебльована, є телевізор, холодильник, електрочайник, посуд, зручні меблі, хорошої якості білизна та рушники - все необхідне для проживання однієї людини.
31 двомісний номер - однокімнатні номери; розташовані в головному спальному корпусі чотириповерхової будівлі в 100 метрах від берега моря. Являють собою одну кімнату з лоджією або без неї, передпокої, санвузлом та душовою кабінкою. Кімната мебльована, є телевізор, холодильник, електрочайник, посуд, зручні меблі, хорошої якості білизна та рушники - все необхідне для проживання двох осіб.
14 тримісних номерів - двокімнатні номери; розташовані в головному спальному корпусі чотириповерхової будівлі в ста метрах від берега моря. Являють собою дві кімнати з лоджією або без неї, передпокоєм, санвузлом. У номері холодильник, телевізор, електрочайник, посуд, зручні меблі, хорошої якості білизна та рушники - все необхідне для проживання.
* Окремий котедж
8 чотиримісних дворівневих двокімнатних котеджів. Розташовані за головним спальним корпусом в окремому корпусі, розбитому на вісім котеджів. Котеджі дворівневі - дві кімнати і хол. Перший поверх - засклена веранда, невелика кухня, санвузол, спальна кімната; другий поверх - лоджія, хол і спальна кімната. Всі котеджі оснащені: меблями, телевізорами, холодильниками, телефонами, електрочайниками, посудом.

послуги

* Прокат спортінвентаря
* Екскурсійне обслуговування

інфраструктура

* Місце для паркування
* Волейбольний, баскетбольний майданчики, тенісний корт, місця для пікніків
* Каток і гірка (в зимовий час)

Харчування: є. 3-х разове харчування по замовленому меню, з урахуванням медичних показань відпочиваючих включено дієтичне харчування з прийомом лікувальної мінеральної води, трав'яні чаї за показаннями.

Відпочинок з дітьми: є.

Транспортна доставка: є. У дні заїзду організована доставка відпочиваючих автотранспортом санаторію. Прибулі на ЖД вокзал - Вас зустрінуть біля будівлі УФНС по Приморському краю, яке знаходиться за адресою: м.Владивосток вул. 1-я Морська, 2 (навпроти залізничного вокзалу), відправлення автобуса о 11.00 годині.
опис
Сучасна лікувально-діагностична база: клініко-біохімічна лабораторія, ультразвукова та функціональна діагностика, інгаляторій, фітобар, рефлексотерапія, фітоароматерапія, фізіотерапія, психотерапевтична реабілітація, масажний кабінет, мануальний терапевт, лікувальна фізкультура, водолікарня, косметологія, стоматологія. Лікування за призначенням лікаря терапевта, цілодобова медична допомога.

Відпочиваючим надається 3-х разове харчування по замовленому меню, з урахуванням медичних показань відпочиваючих включено дієтичне харчування з прийомом лікувальної мінеральної води, трав'яні чаї за показаннями.

Екскурсії по пам'ятних місцях м Владивостока, мальовничих місцях Приморського краю. Декілька разів на тиждень проводяться вечори для відпочиваючих, дискотека, демонстрація фільмів. Прокат спортивного інвентарю. Волейбольний, баскетбольний майданчики, тенісний корт, місця для пікніків. Для іногородніх, бажаючих поєднати свій відпочинок з поїздкою до Китаю, надаємо допомогу в придбанні путівок.

У період з 01 жовтня по 30 травня організовані путівки вихідного дня. У зимовий час на території санаторію діє каток і гірка. У мальовничому районі недалеко від санаторію розташована гірськолижна база, чудові санні, гірськолижні траси, траси для тюбінгу, каток, сноуборди, підйомники, працює прокат інвентарю. Доставка транспортом санаторію.

Добре територія, що охороняється, парковка автотранспорту та наявність депозитних сейфів гарантує Вам спокійний безтурботний відпочинок.

Бажаючим доїхати самостійно необхідно мережу на автобус ЖД вокзал - ост.Луговая, від ост. Лугова - маршрутне таксі Лугова-Шамора-Емар, зупинка на вимогу - санаторій «Золотий берег».

Прибулі літаком в аеропорт міста Владивостока, Вам необхідно зателефонувати за тел. (4232) 240-256,
(4232) 240-256, 8 908 993 97 57, 8 908 993 97 57 - адміністратору і повідомити про прибуття. Потім маршрутом «Аеропорт-Владивосток» автобусами № 101, 105, 107, доїхати до зупинки автобуса Океанська (санаторій «Будівельник»). Режим роботи автобусів до 19.00 за місцевим часом. Після 19.00 години ви можете зв'язатися з адміністратором за вищевказаними телефонами і через адміністратора викликати таксі до санаторію (послуга платна, розрахунок у таксиста).
На виїзд відпочиваючі попередньо записуються у адміністратора санаторію за вказаним маршрутом:
Санаторій «Золотий берег» - Автовокзал - Залізничний вокзал - виїзд о 09.30 год.
Санаторій «Золотий берег» - ост. Лугова - виїзд о 17.10 год. І о 20.30 год

Контакти

690034 г. Владивосток б. Лазурна, а / я 34/12
E-mail: [email protected]
тел .: 8 (4232) 240-256, 240-258, 939-757
тел / факс: 8 (4232) 240-255

http://www.zbereg.ru .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online