Розмір картинки для групи Вконтакте

  1. Розмір картинки для аватарки групи Вконтакте

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З появою нового оформлення VK , Не можна було не помітити, що змінилося візуально дуже багато. Зміни торкнулися і розміри картинки для групи Вконтакте. На малюнку трохи нижче наведений приклад нового оформлення групи.

розміри картинки для групи Вконтакте

Звичайно ж, ви не повинні скидати з рахунків всю важливість зовнішнього вигляду вашої спільноти. красивий і ефективний дизайн групи Vkontakte - це, поза всякими сумнівами, необхідна умова популяризації групи, а разом з нею - і кількості передплатників. До слова сказати, у вас завжди є відмінна можливість для збільшення учасників (передплатників) в свою групу Вконтакте на цій сторінці нашого онлайн-сервісу.

Давайте вже перейдемо до більш докладного розгляду технічної сторони даного питання. Поговоримо більш детально про те, який повинен бути розмір картинки для групи Вконтакте, щоб вона виглядала дуже красиво і презентабельно. Переважна більшість користувачів, що займаються бізнесом в мережі, зазначають, що правильно і якісно оформлені групи допомагають їм продавати Вконтакте більше товарів і послуг. Найголовніше - це якість картинки і її дозвіл. Не варто думати, що занадто великі картинки зіпсують ваше оформлення. Навпаки потрібно уникати маленького дозволу у виборі оптимальної картинки, адже фотографію високої розподільчої здатності завжди можна до потрібного дозволу обрізати за допомогою будь-якого графічного редактора. Зараз вам не потрібно якось ухитряється, щоб вставити потрібну картинку в оформлення вашої спільноти.

Для цього вам треба просто зайти в управління спільнотою, а точніше - в налаштування створеної групи (дивись 1 на скріншоті вгорі). На цій же сторінці ви знайдете пункт під назвою: «Обкладинка спільноти» (дивись 2 на скріншоті трохи вище). Клікаєте за посиланням: «Завантажити», щоб вибрати і встановити потрібну картинку. Після цієї операції перед вами відкриється вікно завантаження нової обкладинки, як показано на малюнку нижче.

У цьому ж вікні відзначається, що якісна обкладинка посприяє розкрутці вашої групи, або іншими словами, додасть їй оригінальності та унікальності. Також нам радять всю важливу інформацію розміщувати ближче до центру, щоб користувачі мобільних додатків могли побачити все найважливіше. Формат зображення не грає особливої ​​ролі. Головне - це його якість і розмір. Як ми можемо побачити з верхнього скриншота, адміністрація Вконтакте рекомендує завантажувати картинки з роздільною здатністю 1590 пікселів на 400 пікселів. Цей розмір зображення і буде найоптимальнішим для вашої групи ВК. Після вибору раніше заготовленого файлу на вашому персональному комп'ютері і його подальшого завантаження на сервер Вконтакте, всі зроблені зміни потрібно зберегти. Якщо цього не зробити, все залишиться без змін. Зроблені зміни можна «відкотити» в будь-який момент. Для цього на головній сторінці вашої спільноти, на самій обкладинці групи є кнопки для виправлення і видалення картинки.

Розмір картинки для аватарки групи Вконтакте

Поряд з красивою і унікальною обкладинкою вашої спільноти, важливу роль відіграє аватарка групи. У зв'язку з цим виникає цілком логічне, коректний і правильне питання. Який повинен бути розмір картинки для аватарки групи Вконтакте? Тут немає однозначної відповіді. Для аватарки ви можете завантажити фотографію будь-якого розміру, що перевищує 100 на 100 пікселів. Система сама зробить потрібний розмір. Просто слідкуйте, щоб завантажувати зображення було максимально симетричним.

Стандартне зображення аватарки (правої картинки) в групі має форму витягнутого по вертикалі прямокутника з розмірами 230 на 581 пікселів. У будь-якому випадку, намагайтеся вибрати картинку для Ави з великим розширенням. Після завантаження цієї картинки ви завжди зможете виділити потрібну частину саме для картинки аватарки, як показано на верхньому малюнку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online