Робота адміністратор групи вконтакте

  1. Текстова версія інтерв'ю з Мариною Турупаевой
  2. Як стати адміністратором Вконтакте?
  3. Адміністратор вконтакте: навчання онлайн завжди зручно
  4. Складно в навчанні, легко в роботі
  5. Скільки заробляють адміністратори груп Вконтакте?
  6. Які перспективи дає робота адміністратор групи вконтакте?
  7. Відносини з близькими і нова робота

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

/

Привіт, мої дорогі читачки блогу "Мамина кар'єра"!

З вами Струговщикова Ольга. Сьогодні у нас в гостях чудова двічі мама - Марина Турупаева. Її старшій доньці 12 років, а молодшому синочку 2 роки. До декрету Марина працювала лікарем педіатром. А останнім часом вирішила змінити кардинально вид своєї діяльності і стала адміністратором Вконтакте.

З інтерв'ю ви дізнаєтеся відповіді на наступні питання:

  • Як стати адміністратором Вконтакте?
  • Скільки заробляють адміністратори груп Вконтакте?
  • Як побудоване навчання? Чи зручно для мами в декреті?
  • Через якийсь час можна повернути гроші, витрачені на навчання?
  • Які перспективи дає ця робота?
  • Як збалансувати сімейні відносини і нову роботу?

Щоб прослухати інтерв'ю, натисніть на play (трикутник)

Текстова версія інтерв'ю з Мариною Турупаевой

Привіт, дорогі слухачки! З вами Струговщикова Ольга і проект «Мамина кар'єра». Сьогодні у нас в гостях чудова мама - Марина Турупаева. Вона двічі мама, у неї старшій доньці 12 років, а молодшому синочку 2 роки. І до декрету Марина працювала лікарем педіатром. А останнім часом вирішила змінити практично кардинально вид своєї діяльності і стала адміністратором Вконтакте. У цьому інтерв'ю я хочу поставити їй запитання, пов'язані з тим, чому виникла така думка, чому саме адміністратор Вконтакте, ніж Марину привернула ця професія.

Про: Здрастуй, Марина!

М: Здрастуй, Оля!

Про: Марина, дякую, що знайшла час відповісти на питання інтерв'ю і у мене таке питання. Як у тебе взагалі виникла перша думка заробляти через Інтернет?

М: Дякую, що запросила мене на це інтерв'ю. Мені навіть самій дуже цікаво розповісти про свою нову роботу. Заробляти через Інтернет , Я думаю, що спадає на думку у кожної мами, яка сидить у декретній відпустці. По-перше, це брак реалізації самого себе, своїх здібностей. Хочеться спілкуватися з людьми, хочеться реалізовуватися і заробити грошей. Думаю, це було важливо для мене.

Про: До того, як стати адміністратором Вконтакте, які варіанти заробітку в Інтернеті ти пробувала?

М: Так, насправді я пробувала заробляти по-іншому, я пробувала писати статті, займалася рерайтом і копірайтом . Я навчилася на інтернет-тренера. Хотіла своєї медичній сфері працювати тренером. Але, на жаль, під час навчання вже зрозуміла, що це не моя робота і це не та тема, в якій я хотіла б говорити годинами, нескінченно і могла б говорити про це з захопленням!

Про: А чим тебе привабила робота адміністратора груп Вконтакте?

М: Насправді мені дуже подобатися в принципі шукати якусь інформацію і ділитися нею, робити якісь замітки, статті по темі проекту, підбирати якісь цікаві картинки. Ось з цього, мабуть, у мене з'явився інтерес до цієї професії.

Як стати адміністратором Вконтакте?

/   Привіт, мої дорогі читачки блогу Мамина кар'єра

Натисніть на картинку і отримаєте безкоштовний початковий курс

Про: Ти можеш розповісти нашим слухачкам докладніше про цю професію? Можливо, вони вже чули про неї, але ще не знають як стати адміністратором Вконтакте .

М: Я пішла, напевно, по складному шляху. Вирішила отримати спочатку освіту, потім вже застосовувати свої знання на практиці. Вийшло так, що навчання, яке я проходила, воно поєднується з роботою. Я закінчила це навчання і продовжую працювати.

Про: Як ти думаєш, чи можна працювати адміністратором без навчання?

М: Насправді, мені здається, що можна, так само як і в ряді інших професій. Можна навчатися на своїх помилках, але мені здається, що це буде на шкоду проектам, в яких ти працюєш. Тому що я знаю багато людей, які думають, що а дміністратор Вконтакте тільки підбирає анекдоти, картинки захоплюючі і веселі. Але насправді це і аналіз цільової аудиторії, і правильне оформлення і наповнення групи, це дуже важливо. І, звичайно ж, реклама. Особливо рекламі я вважаю, що неможливо самостійно навчитися. Там є різні види реклами. Це зовсім непросто, навіть під час навчання складно.

Адміністратор вконтакте: навчання онлайн завжди зручно

Про: Ти навчалася. Розкажи, будь ласка, як побудовано там навчання? У чому бачиш його «плюси», «мінуси». Як воно побудовано, чи зручно для мами в декреті. Саме для тебе було зручно або не дуже?

М: Звичайно, навчання онлайн завжди зручно, це не треба нікуди ходити, це в будь-який час ти можеш у вільну хвилинку відкрити завдання і почати їх виконувати. Взагалі початок навчання починається з курсу «Моє перше замовлення». Я як адміністратор шукаю замовника, складаю свій імідж професіонала, потім по закінченню цього курсу і тільки з наявністю Замовника нам відкривають доступ до наступного пункту - «Оформлення та наповнення груп», а потім йде заключний етап «Вивчення реклами».

Насправді навчання поєднане з роботою, це дуже великий досвід. Одночасно ті знання, які ти отримуєш, ти застосовуєш їх на практиці. І, по якимось виникаючих питань, можна звернутися до тренера. Це, звичайно, зручно. У нас є спільний скайп-чат, де збираються всі студенти. Там ми один одному допомагаємо, намагаємося підтримати в якихось складних моментах. Там же є тренер, який відповідає нам на виникаючі питання по роботі.

Про: Навчання побудовано за принципом відео уроків?

М: Так.

Про: А живі зустрічі і вебінари проводяться?

М: Так, один раз в тиждень проводяться вебінари, в формі: питання-відповідь за певним блоку програми. Наприклад, блоку «Оформлення груп», блоку «Реклами» і т.д. Тобто якщо виникають якісь питання, то їх можна задати тренеру.

Про: Тривалість навчання яка?

М: Всього навчання проходить два місяці, але у нас, в зв'язку зі святами, трохи затяглося. Нам продовжили до 2 місяців і 10 днів.

Складно в навчанні, легко в роботі

Про: Скільки тобі потрібно часу на вивчення матеріалу? Скільки годин на день, на тиждень ?!

М: Залежно від складності уроків для мене особисто. Є уроки, які вимагали години в день. Тобто переглянув уважно, щось записав і відразу застосував ці знання на групі, на конкретному проекті. А були уроки, які займали значно більше часу. Наприклад, складним для мене був блок таргертірованной реклами. Його вивченням я займалася два тижні. Цілий тиждень я займалася з тих підтримкою Вконтакта, довго чекала схвалення своєї реклами. Тому в цілому два тижні у мене пішло. Звичайно, двох місяці досить, щоб розібрати весь обсяг знань, отримати його і застосувати на практиці. Є уроки, які трохи складніше, є ті, які простіше.

Про: Я правильно зрозуміла, що в день виходить від години до двох-трьох годин? Ти не сиділа два тижні повністю над проектом?

М: Так, звичайно!

Про: Скажи, будь ласка, на твою відчуття, чи достатньо тих знань, яких дають для того, щоб прямо відразу почати працювати?

М: На мій погляд так, звичайно! Я вважаю, що знання дуже глибокі і коли навчаєшся відразу ж з конкретною групою, з конкретним проектом, застосовуєш все на практиці, то багато питань, які могли б виникнути потім (Як це зазвичай буває, коли спочатку навчаєшся теорії, а тільки після берешся до практиці), відповіді на них отримуєш відразу під час навчання. Вчишся виходити відразу з якихось складних ситуацій, вчишся спілкуватися з якимось замовником, і т.д. Тому я вважаю, що так, по закінченню курсу можна повноцінно працювати. І на цьому курсі є така специфіка, що тренер не веде нас за ручку, що не розжовує і кладе в рот все знання, а практично вся робота проходить самостійно. Якісь питання виникають, але в більшості випадків їх доводиться вирішувати самостійно.

Про: Тобто це навчання для таких відповідальних і зібраних мам, які цілеспрямовано хочуть опанувати цей фах?

М: Насправді так! Треба багато сил, терпіння, старання, для того, щоб навчитися.

Про: Вже пройшло два місяці, як за твоїми розрахунками, через який час можна повернути гроші витрачені на навчання? Не тільки по твоєму досвіду, але і з досвіду твоїх колег-студентів, з якими ти вчилася.

М: Так, у нас багато вже повернули гроші за навчання вже під час курсу і я повернула цю суму через півтора місяці після початку навчання. В принципі я взяла відразу двох замовників, з якими я працювала і ще я писала статті за своєю основною темою. І ще цим додатково отримала можливість заробити. Інші студенти, у яких теж були якісь додаткові знання в дизайні груп Вконтакте, вони ще раніше ці гроші повернули. А ті, хто працював тільки на групах, то до кінця навчання практично всі написали про те, що вже повернули свої гроші за навчання.

Скільки заробляють адміністратори груп Вконтакте?

В: Так, це важливо, все-таки навчання не зовсім дешеве щодо В: Так, це важливо, все-таки навчання не зовсім дешеве щодо! Щодо вищої освіти не дуже висока, але щодо курсів та тренінгів, не саме недороге. У зв'язку з цим питання. Скільки заробляють адміністратори груп Вконтакте після навчання? Від мінімуму до максимуму. Що ж чекає тих, хто отримав заповітний сертифікат?

М: На скільки я знаю мінімальна зарплата від трьох тисяч рублів. Це якщо мінімальний обсяг робіт, тобто тільки конкретний перелік функцій. Якщо функцій багато, то і зарплата вище. Максимуму, якщо чесно, я не знаю, тому що фахівці з великим досвідом роботи і знань з просування, по трафіку з соціальних мереж і т.д. у них, думаю, що зарплата в рази більше.

Про: А середня зарплата вважається який?

М: Середня - це 4 000 рублів за одну групу. Можна при цьому вести 2-3 групи, відповідно збільшиться і дохід. Так тисяч дванадцять можна заробляти.

Про: А скільки на ведення однієї групи йде годин в день? Звичайно, скажи орієнтовно, тому що зрозуміло, що можуть бути різні цифри і це залежить від різних факторів.

М: Так, зрозуміло. Приблизно, десь близько двох годин на групу в середньому. Але звичайно, всюди різні вимоги, різний обсяг роботи.

Про: Тобто якщо у мами в декреті є дві години вільних в день, то вона цілком може вести одну групу і мати якийсь додатковий дохід?

М: Так!

Які перспективи дає робота адміністратор групи вконтакте?

до групи Мамина кар'єра Вконтакте!

М: Зараз я вже записалася на навчання за, мені це дуже подобається і хочеться розвиватися в цьому напрямку. А так як дизайн Вконтакте має велике значення для залучення нових клієнтів, для зовнішнього вигляду груп, для створення взагалі нашого способу проекту, то мені хотілося б в цьому напрямку розвиватися. А так можна ще додатково навчатися на і, одночасно в одному проекті працювати в різних соц мережах.

Далі, я знаю, що деякі мої колеги прагнуть до спеціальності smm-менеджера. Я туди не прагну, мені керівна посада зараз не приваблює! Мені хочеться на місцевому рівні розвиватися, так би мовити «в широчінь». Мені хочеться саме розширювати свої знання як фахівець в соц мережах. Хочу навчитися на фахівця по трафіку, по набору передплатників і учасників так, щоб приносити користь проекту. Мені здається, що це дуже цікаво і захоплююче і корисно проектам!

Про: Як керівник проекту можу сказати «так», корисне! Скажи, а чим відрізняється адміністратор від менеджера в соц мережах? Яке найголовніше відмінність?

М: Я вважаю, що менеджер керує, це фахівець для більшого проекту, який керує іншими людьми. Є проект і команда людей. Менеджер розподіляє, що один займається картинками, інший бере на себе пости.

Про: Тобто це в групах, де чисельність заходить вище 100-200 тисяч чоловік?

М: Так, саме. Це ті проекти, в яких багато об'ємних завдань.

Відносини з близькими і нова робота

Про: Скажи, таке гостре питання, як твої близькі поставилися до того, що ти вирішила заробляти через Інтернет, і як потім поставилися до конкретної професії?

М: У моєму випадку було так. Спочатку поставилися скептично. Чоловік дивився на це як на чергову мою забаганку. Говорив, що це я таким захопилася, не зрозуміло яку користь ти цим принесеш, та й взагалі нісенітницею займаєшся. А коли я стала тут проводити досить багато часу. Адже в більшості своїй робота за комп'ютером вимагає вечірнього часу, з'являються коментарі, колеги в чаті активізуються, то чоловік став до цього ставитися навіть негативно. Але зараз, через якийсь час, він розуміє, що я налаштована серйозно, що це дійсно мене захоплює і навіть почало приносити дохід, я думаю, що в якійсь мірі вони змирилися. І навіть стали підтримувати. Ось був приклад. Сиджу за комп'ютером, а чоловік приніс мені чаю, цукерку. Ось, каже, перекуси, щось ти довго сидиш. Буває така цікава робота, що складно відірватися!

В: Це так! Є таке! Спасибі, що розповіла так про динаміку відносин, що якщо вони спочатку в багнети сприймають, то це не означає, що так буде завжди. В якийсь момент, побачивши твої успіх і захоплення, змінюють точку зору. При цьому, звичайно, важливо дотримуватися балансу.

І в зв'язку з цим ще таке питання. Ти як мама двох дітей, як ти встигаєш все це поєднувати? Діти у тебе різновікові. Доньці, напевно, треба зі школою допомагати, щось ще, якісь гуртки та секції. Малюк дворічний теж вимагає турбот чимало. Ось, як виходить поєднувати роботу, домашні справи, сімейні клопоти?

М: Насправді це не просто. Так, я не можу сказати, що у мене зараз прямо ідеальний розпорядок і все за планом і тайм менеджмент , Чесно кажучи, у мене страждає. Але план обов'язково я складаю, тобто той мінімум який я повинна зробити для сім'ї і для роботи. І я відразу викреслюю і наголошую на тому, що я зробила, і бачу, що мені ще належить зробити. Але мені ще належить над цим питанням працювати і до досконалості себе ще доводити треба.

Про: Можна підвести такий підсумок, що працювати в Інтернеті і заробляти професією адміністраторів груп Вконтакте можливо, але доведеться і повчитися і попрацювати над собою в плані самоорганізації, і пояснити близьким, чим ти займаєшся.

М: Так, це так. Але мені здається, що це не повинно лякати. Треба це вирішувати поступово, крок за кроком.

Про: Дякую, Марина! Мені здається, що інтерв'ю наше вийшло насичене, з конкретними відповідями і надихаюче в тому плані, що тут немає: «Ура! Вперед! Прорвемося! »Ти так відповіла, і про труднощі розповіла і про задоволення від цієї роботи в чомусь простий, в чем-то непростий. Дякуємо! Спасибі і вам, слухачки, що дослухали до кінця, задавайте свої питання в коментарях. Я думаю, що Марині буде цікаво на них відповісти!

З вами була Струговщикова Ольга, проект Мамина кар'єра

І Марина Турупаева

адміністратор груп Вконтакте

https://vk.com/id88895033

.

Автор статті

Струговщикова Ольга (c)
Психолог, що допомагає мамам знаходити улюблену роботу


***************************

«Приміряйте» на себе одну з простих затребуваних онлайн-професій, придатних для мам в декреті. Скачайте електронну книгу «46 інтернет-професій для мам в декреті» . У ній ви знайдете інформацію про реальних професіях з офіційним заробітком.

У ній ви знайдете інформацію про реальних професіях з офіційним заробітком

Щоб отримати її введіть свої дані в форму нижче

Щоб отримати її введіть свої дані в форму нижче

Статті, які можуть бути Вам цікаві:

Які перспективи дає робота адміністратор групи вконтакте?
Скільки заробляють адміністратори груп Вконтакте?
Як побудоване навчання?
Чи зручно для мами в декреті?
Через якийсь час можна повернути гроші, витрачені на навчання?
Які перспективи дає ця робота?
Як збалансувати сімейні відносини і нову роботу?
Як у тебе взагалі виникла перша думка заробляти через Інтернет?
Про: А чим тебе привабила робота адміністратора груп Вконтакте?
Як стати адміністратором Вконтакте?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online