Як накрутити голоси в ВК безкоштовно?

  1. Виконання завдань за голоси
  2. Потенційні небезпеки від використання спеціалізованого програмного софта

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Соціальні мережі набувають все більшого значення в житті середньостатистичної людини. Дійсно, якщо раніше соціальними мережами користувалася виключно молодь, то сьогодні навіть у старшого покоління існують особисті сторінки, через які здійснюється спілкування (як мінімум).

Тим часом, в соціальній мережі існує внутрішня валюта. Вона називається «Голосу». За голоси можна придбати різні привілеї. Наприклад, придбати новий набір стікерів для спілкування або подарунки. Природно, голоси можна придбати за реальні гроші. Але більшість цікавить, як домогтися поповнення балансу голосів безкоштовно. Відзначимо, що це можливо за допомогою спеціалізованого софту. У приклад можна привести http://softbesplatno.net/novosti-i-obzory/1103-skachat-programmu-dlya-nakrutki-golosov.html .

Виконання завдань за голоси

Виконання завдань за голоси

Щоб не витрачати реальні гроші на придбання голосів в ВК, можна скористатися такими способами:

  • виконання завдань на спеціальних сервісах;
  • отримати голоси від друзів в подарунок (клянчити);
  • використовувати спеціалізовані програми для накрутки голосів.

Перші два методи є абсолютно безпечними. Однак, щоб отримати достатню кількість голосів у ВК доведеться виконати досить об'ємну роботу.

Під нею мається на увазі вивчення пропонованих сторінок, отлайківаніе фотографій, виконання репоста на власну стіну і т.д. і т.п.

Вищезазначені завдання розташовуються, як в самій соціальній мережі, так і на спеціалізованих сервісах. До слова сказати, такі сервіси мають у своєму розпорядженні власною валютою, яка і сплачуватися користувачеві, який виконує завдання. Природно, оплата за завдання кілька вигідніше, ніж в самій соціальній мережі.

Потенційні небезпеки від використання спеціалізованого програмного софта

Потенційні небезпеки від використання спеціалізованого програмного софта

Справа в тому, що для нарахування халявних голосів, доведеться в програмі ввести власні аутентифікаційні дані. Дійсно, в 95% випадків користувач отримує необхідні голоси. І отримує він їх абсолютно безкоштовно.

Однак, введені аутентифікаційні дані в результаті викрадаються шпигунської програмне і відсилається в Інтернет. Тепер сторінка користувача може бути використана зловмисниками в своїх цілях.

Захистити себе досить просто. Необхідно створити аккаунт у соціальній мережі, який не буде використовуватися фактично. Голоси за допомогою софта накручуємо на нього. А потім, вже з нього на реальний власний аккаунт відправляємо голосу в якості подарунка.

Дивіться також:

  • Дізнайтеся про всі переваги, які надає « розумний »Телевізор.
  • Чи знаєте Ви, з чого слід починати послідовність дій по відродженню не включаються айфона - http://remont-mobilnih.com.ua/?p=19664 ?

У відео демонструється інструкція по накрутці голосів в ВК:


Ua/?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online