Риторичне опитування: Відвідувачі «Гаража» про сучасне мистецтво

  1. Пряма мова: Австрійський дослідник паблік-арту про музеєфікацію міст і креативних мерах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Найбільший ажіотаж - у кімнати «Половина доступного повітря», де відтворили відому роботу британського художника Мартіна Крида. Куб був наполовину заповнений жовтими кулями, продертися крізь які не так просто і весело, як здавалося з черги. Зсередини долинали удари, з дверей разом з кулями вилітали відвідувачі зі встали дибки волоссям, що відчули на собі безкомпромісний авторський концепт. Мабуть, тут це самий явний приклад сучасного мистецтва в дії.

По сусідству показували інтерактивний відеоарт, найменші повзали по лабіринту з плексигласу, навколо нього навертали круги батьки. У книжковому йшов проект «Розмова з незнайомцем», здається, залишився тут від Марини Абрамович: за одним зі столів дві панянки активно жестикулювали, поруч сивий дідусь про щось з гідністю розповідав ввічливому підлітку. З-під ялинки, порушуючи всі канони холодної війни, звучали американські і радянські естрадні стандарти.

Майже все те ж саме тут було рік назад, навіть нова інсталяція британських художників Олівера Ірвіна і Емі Томас «Внутрішній злам» за участю гілок, глини і фарби не сильно відрізняється від торішньої. З іншого боку, на відміну від художників, повзати по підлозі і бруднитися в фарбі, та ще в ім'я мистецтва, всім присутнім вдається тільки раз на рік - чому б не повториться.

Найбільший ажіотаж - у кімнати «Половина доступного повітря», де відтворили відому роботу британського художника Мартіна Крида Пряма мова: Австрійський дослідник паблік-арту про музеєфікацію міст і креативних мерах
Пряма мова: Берлінський художник про сквотірованіі просторів

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online