Знайомство з батьками хлопця

  1. підготовка
  2. Дізнайтеся подробиці
  3. Зовнішній вигляд
  4. З порожніми руками в гості не ходять
  5. знайомство
  6. Привітання
  7. Манера поведінки
  8. бесіда
  9. жести
  10. застілля
  11. сімейний статут

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для молодої людини познайомити дівчину з батьками - великий крок. Він говорить про серйозні плани на відносини і спільне майбутнє ... або про наполегливість сім'ї. Це непогано: вдале знайомство з батьками хлопця зміцнить зв'язок. Схвалення близьких людей - це вагомий аргумент в ухваленні рішення про одруження. А ще це шанс дізнатися нові подробиці про коханого, розібратися в його характері і витоки звичок, манери поведінки. До знайомства з батьками потрібно підійти відповідально, щоб виправдати довіру молодої людини. Як вести себе при зустрічі, на що звертати увагу і які помилки уникати? Розбираємося по порядку.

підготовка

Будь-яке відповідальний захід вимагає ретельної підготовки. Які ж деталі потрібно врахувати?

Дізнайтеся подробиці

Уявіть, що весь вечір / день ви будете розмовляти з незнайомими людьми. Вдалий діалог складається, якщо знайдені точки дотику. Шукати їх на місці - заняття скрутне: хвилювання, горе, хаотичні думки про правильність дій, слів, вчинків, нервозність ... Не лякайтеся. Це може не трапитися, але перестрахуватися заздалегідь потрібно. Розпитайте у хлопця про його татові і мамі. Якщо у нього є брати і сестра, які живуть з батьками, дізнайтеся і про них, раптом вони вирішать скласти вам компанію.

Ким працюють батьки молодої людини?

Робота накладає відбиток на характер. Слідчий проведе допит з пристрастю, учитель вислухає, як відповідального біля дошки. Науковець зацікавиться освіченістю дівчата, домогосподарка зверне увагу на «жіночі» вміння.

Професійна сфера - одна з тем для розмови. Але будьте обережнішими. Заздалегідь дізнайтеся про підводні камені або хворих питаннях і уникайте їх в розмові.

Чим захоплюються батьки хлопця?

Хобі багато що може розповісти про людину. Якщо мама рукодільниця, то, швидше за все, вона виявиться домашньої, господарської жінкою, а якщо вона любителька довгого шопінгу - завзятою модницею. Перед зустріччю з такою жінкою потрібно вибирати вбрання особливо ретельно. Батьки захоплюються футболом, риболовлею, колекціонуванням. Любителя спортивних ігор можна заманити питанням про майбутній матч або змаганні, рибалки - розпитуваннями про рибні місця, а колекціонера - розгляданням предметів його гордості.

Розпитайте про характери і особливості поведінки.

Наприклад, батько може відрізнятися зайвої прямотою, яку через незнання ви приймете близько до серця. Або мама хлопця особливо педантично ставиться до жіночих обов'язків і переживає, якщо не догодила з частуванням. Активні люди більш прості і відкриті в спілкуванні, мовчазні - ранимі й нетовариські.

Активні люди більш прості і відкриті в спілкуванні, мовчазні - ранимі й нетовариські

Домашні закони.

Так, ви не член сім'ї, але всім буде комфортніше, якщо домашні ритуали будуть дотримані. Коли в родині прийнято починати їсти після того, як всі сядуть за стіл, не слід порушувати цю традицію. Якщо під час першого вечері в компанії обраниці сина батьки звикли розповідати нудну історію знайомства, вислухайте її до кінця і не показуйте, що вам нецікаво. А якщо за столом тато і мама вашого кавалера дивляться вечірні новини і обговорюють те, що трапилося, не потрібно відводити їх розмову в інше русло. Підтримайте тему.

Зовнішній вигляд

Підібрати вбрання допоможуть знання про сімейні традиції. Якщо хлопець з родини інтелігентів, то вибрати треба стримані фасони і кольори, без глибоких декольте і довжини міні.

Слідкуйте за макіяжем. Ніяких метрових вій і яскравих губ.

Не вибирайте занадто урочисті наряди або сукні для особливих випадків, особливо якщо батьки хлопця - люди прості. Уникайте занадто консервативною ділового одягу, інакше ризикуєте провести вечір в атмосфері гнітючої офіційності.

Використовуйте отримані знання з користю. Мама хлопця любить рукоділля? Одягніть в'язаний шарф, накидку, светр, будь-яке прикраса ручної роботи. Це ще одна тема для розмови. Зробіть зовнішній вигляд охайним. Недбалість при знайомстві з батьками - погане рішення.

З порожніми руками в гості не ходять

Подарунки - річ зайва при першому знайомстві. Ви не знаєте переваг батьків, а надмірна увага викличе підозру. Так уже влаштована людина. Наявність подарунка може поселити в головах батьків, особливо мами, думка про те, що ви хочете їх підкупити. Щоб не приходити з порожніми руками, виберете що-небудь їстівне: цукерки, торт. Якщо вас запросили на вечерю, ви можете купити вино. Не завадить дізнатися смаки домочадців: якщо мама хлопця любить йогуртовий торт, не треба приносити масляний або шоколадний. Чи не можете утриматися від маленького презенту? Подаруйте разом з хлопцем букет його мамі. Перед цим дізнайтеся, які квіти їй подобаються: троянди, гербери, хризантеми, і чи немає у неї забобонів щодо кольору або кількості бутонів в композиції.

знайомство

При знайомстві спирайтеся на зібрані відомості, але пам'ятайте, що все може виявитися зовсім не так, говорив хлопець. Приготуйтеся до сюрпризів. Чи не складайте заздалегідь сценарій вечора. Пливіть за течією.

Привітання

Знайомство починається з моменту вітання. Посміхайтеся. Тільки не натягуйте на обличчя фальшиве вираз. Криві посмішки показувати теж не варто. Якщо не хочете посміхатися, а грати мімікою напоказ не вмієте, краще зробіть зацікавлена ​​особа або зупиніться на нейтральному виразі. Не опускайте очі в підлогу. Дивіться прямо, не бійтеся зіткнутися поглядами з батьками хлопця. Але й не перестарайтеся. Не дозволяйте собі відвертого розглядання. Не забудьте представитися, якщо хлопець не зробив це за вас. Ви можете зіткнутися з настороженістю батьків. Особливо уважно розгляне вас мама молодої людини.

З порога будьте чемні. Забудьте про фамільярності. Не починайте знайомства з сумнівних жартів. Покажіть, що ви відкриті і готові до бесіди.

Якщо ви відмітили позитивні моменти в зовнішності або поведінці батьків хлопця, зробіть щирий комплімент. Похваліть зачіску мами або затишну обстановку квартири.

Манера поведінки

Скутість, ніяковість - ці супутники знайомства приносять купу незручностей. Ви постійно контролюєте себе і не даєте емоціям волю , Стримуєте звичні реакції надміру. Скутість може бути присутнім і в поведінці батьків і самого молодої людини. Кращий спосіб розрядити обстановку - відвести розмову в звичне русло. Згадайте, що подобається батькам хлопця і не бійтеся поговорити про це. Якщо ж ви відчуваєте сором від занадто активного поведінки когось із батьків, постарайтеся розслабитися. Задають питання - відповідайте, а якщо немає - слухайте. Вміле слухання допомагає завоювати довіру іншої людини. Вчасно кивнути головою, задати пряме запитання і зробити зацікавлена ​​особа - це справжнє мистецтво. Поки ви слухаєте людини, ви звикаєте до його компанії, розслабляєтеся, вливаєтеся в потік. В розмову повертається природність і невимушеність.
Награність - ризикований вибір. Ви впевнені в своїх акторських здібностях? Обрану манеру поведінки доведеться підтримувати не один вечір, а при кожній зустрічі з батьками хлопця. А якщо ви одружитеся? Чи вистачить вашої витримки на довгі роки шлюбу? Коли вас викриють, довіру загубиться, а якщо викриття трапиться в момент першого знайомства - про міцних відносинах з хлопцем можете забути. Приміряючи образ господині, інтелектуалки, завзятою любительки футболу або крою та шиття (якщо ви такий не є), ви ступаєте на небезпечну стежку і ризикуєте бути викритої. Хто має дві вищі освіти академік швидко розкусить дівчину, не відрізняє торт Наполеон від полководця.

Природність - кращий варіант. Але пам'ятайте про помірність. Природна поведінка з батьками - це ввічлива невимушеність. Показувати некрасиві звички не потрібно. Гучний сміх, сумнівний гумор, молодіжні слівця, звернення «мама» і «тато» старше покоління сприйме, як невихованість.

бесіда

У розмові уникаєте «хворих» питань. Якщо темою обговорення став ваш хлопець, утримайтеся від негативних висловлювань. Його мама може сказати, який син телепень або мимрить, на те вона і мама. Ваше завдання підтримати молоду людину, показати, що ви в нього вірите, підкреслити сильні сторони, але і перебільшувати не будує. Плани на майбутнє обходьте стороною. Намагайтеся більше приділяти увагу займенника «ми», маючи на увазі себе і хлопця.

У 90% випадків в бесіді провідну роль займають мами. З їх боку виходить велика частина питань. Для підтримки розмови розпитайте батьків молодої людини про їх сина. З розповіді ви дізнаєтеся багато нового про минуле хлопця і його звички.

Приготуйтеся слухати. Багато говорити або перебивати батьків хлопця не варто, навіть якщо ви не згодні. Не провокуйте суперечки. Найболючіші теми: політика, релігія, моральні цінності. Слухайте і запам'ятовуйте. Погоджуватися з усім сказаним не треба, але відкриті невдоволення притримайте при собі, висловлюйте свою позицію ввічливо і шанобливо.

Слідкуйте за промовою. Велика кількість слів-паразитів і тим більше нецензурна лексика не зроблять вас привабливіше в очах батьків хлопця.

Приготуйтеся до розпитувань про сім'ю. Відповідайте чесно, але і в особисті подробиці не вдавайтеся. Створіть позитивний образ свого сімейства і покажіть, як ви цінуєте і поважаєте батьків. Відмовтеся від порівняння сімей, своєї і хлопця.

жести

Не забувайте про мова тіла . Схрещені руки, ноги, опущений погляд говорять про те, що людина не хоче йти на контакт. Звертайте увагу на положення свого тіла і жести батьків молодої людини. Поцілунки і міцні обійми залиште на потім. Батькам не потрібно бачити подробиці ваших інтимних відносин. Поцілунок в щічку і підбадьорливі торкання не береться до уваги.

Не відповідайте випадом на агресію. Не приймайте близько до серця холодність. Якщо компанія батьків вас втомила, не показуйте це.

Якщо компанія батьків вас втомила, не показуйте це

застілля

Забудьте про дієти і гастрономічних примхах. Поважайте працю господині будинку. Якщо ви щось дійсно не хочете або не можете з'їсти через алергії / нетравлення / гастриту відмовтеся відразу, а не залишайте на тарілці. Не забудьте похвалити кулінарні вміння мами молодої людини. Після закінчення вечері запропонуйте свою допомогу, але не нав'язуйте.

Не перестарайтеся з алкоголем. Якщо ви знаєте, що після келиха вина починаєте говорити дурниці і хихикати, відмовтеся від спиртного. Не варто налягати на алкоголь в надійний, що він допоможе розкріпачитися і підтримати діалог. Максимум - два келихи вина.

сімейний статут

Знайомство з батьками хлопця - це хороший спосіб дізнатися більше про його сім'ї. Якщо ви відволічетеся від сорому, страхів і хвилювання і включіть спостережливість, то дізнаєтеся багато корисної інформації.

Подивіться, як влаштовано господарство в будинку. Молоді люди в сімейне життя звикли переносити батьківські підвалини. Якщо в будинку до блиску надерти підлоги, а на поличках немає жодної пиліночкі, зі своєї дружини хлопець може зажадати те ж саме. Але це може виявитися і позитивним знаком. Привчений до чистоти чоловік - хороший помічник по господарству.

Зверніть увагу, як спілкуються між собою подружжя: любовно, шанобливо або різкувато і холодно. Якщо дружина порається на кухні одна, а батькові сімейства лінь гостей зустріти, значить, в сім'ї все домашніх обов'язки покладаються на жінку.

Кому з подружжя належить провідна роль? В одних сім'ях жінки беруть під контроль не тільки господарство, а й діяльність інших домочадців, в інших - главою будинку, за старою доброю традицією, вважається чоловік. По-третє сім'ях встановлено рівноправність. Дівчині слід бути обережніше, коли в будинку хлопця панує матріархат. Жінка - глава сімейства звикла до послуху з боку домочадців. Від дівчини сина вона може очікувати того ж.

Неможливо вгадати підсумок знайомства з батьками хлопця. Якщо щось пішло не так, не впадайте у відчай. Життя мінлива, думка старших родичів - це важливо, але не настільки, щоб руйнувати відносини.

Як вести себе при зустрічі, на що звертати увагу і які помилки уникати?
Які ж деталі потрібно врахувати?
Ким працюють батьки молодої людини?
Чим захоплюються батьки хлопця?
Мама хлопця любить рукоділля?
Чи не можете утриматися від маленького презенту?
Ви впевнені в своїх акторських здібностях?
А якщо ви одружитеся?
Чи вистачить вашої витримки на довгі роки шлюбу?
Кому з подружжя належить провідна роль?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online