Презентація попередньою версією Windows 10

  1. Особливості Consumer Preview. Новий огляд Віндовс 10.


Нагадаємо про Technical Preview

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У минулому році компанією Microsoft була анонсована версія Windows 10 Technical Preview в якості першого билда новенької ОС, яка стала доступна публіці. Але «технічний превью» передбачає, що не все буде працювати без помилок і збоїв, тому на основну систему його встановлювати не рекомендується. Крім цього, в даному випадку була реалізована тільки невелика частина того, що буде в остаточній редакції «десятки». Тому відгуки на Windows 10 говорять про те, що версія скидається радше на Windows 8.2, чим на гучну 10.

У підсумку, можна стверджувати, що 10-я ОС від Microsoft - це скоріше «напрямок», в якому розробники будуть йти далі. І напрямок це конкретне - в сторону робочого столу. У технічному превью в цілому були скасовані багато з «революційних введень» компанії по процесу зближення десктопів і сучасний планшетний-сенсорної концепції, представлені в 8 версії.

Виходячи з цих положень, слід звернути увагу на те, що Technical Preview не призначений для знайомства з майбутньою операційною системою звичайними користувачами - для цього Microsoft випустив версію Windows 10 Consumer Preview, яка має більш завершений вигляд і найкраще підходить для оцінювання того, що собою представлятиме остаточна версія ОС після релізу. Цей наступний превью розроблявся на основі великих обсягів даних, зібраних по великомасштабної програмі тестування.


Особливості Consumer Preview. Новий огляд Віндовс 10.

За твердженням розробників продуктів Microsoft, робота Windows 10 відбувалася в 3 напрямках: приватність, мобільність і просте взаємне функціонування з програмним забезпеченням, орієнтуючись на максимально велику кількість пристроїв.

  • Перше, що слід відзначити, це те, що корпорація гарантувала безкоштовний перехід з будь-якого пристрою на 8, 8.1 і 7 платформах Windows, протягом першого року після випуску Windows 10.
  • Крім істотних змін в кнопці «Пуск» Windows 10, був представлений оновлений Action Center, в якому виводяться стандартні повідомлення, повідомлення Skype, повідомлення магазину додатків.
  • Розділ налаштувань об'єднали з панеллю керування. Continuum дає можливість перемикати інтерфейс Windows 10 з планшетного в настільний.
  • Ключове нововведення - Cortana. Це англомовний голосовий помічник, який працює через хмару і розширює багатозадачність системи. Він має ряд функцій, в тому числі з його допомогою можна диктувати текстові повідомлення, навіть з хештегом.
  • У мобільних платформах зміни торкнутися пристроїв, діагональ яких менше 8 дюймів. Так, можна буде встановлювати напівпрозорі шпалери, нові додатки система виносить вгору списку, центр повідомлень володіє новими функціями і вільно синхронізується, а настройки перероблені набагато зрозуміліше.
  • Функції настільних програм є в мобільних додатках, наприклад, анімації в PowerPoint, висновок презентації через технологію Miracast на екран, Outlook функціонує на движку Word.
  • Microsoft поліпшили додаток перегляду фото, також зробивши його універсальним. Його настройки дозволяють виводити знімки в формі великих мініатюр з угрупованням. Нової представляється і функція створення альбомів з фото і їх автоматичного поліпшення.
  • Основне універсальне нововведення - істотно оновлений веб-браузер Project Spartan, з якісним движком і спрощеним інтерфейсом.
  • Переробка ігрового спрямування. Тест в іграх Windows 10 обіцяє багато новинок. В цілому складається враження, що системні можливості Xbox One тепер містяться в Віндовс 10. Слід окремо виділити і функцію Game DVR (запис ігрового ролика і його редагування).
  • Глибокі зміни торкнутися DirectX 12. З новим API доступ до прискорювача графіки і іншим оптимізаціям дає шанс досягти дворазовою продуктивності.

В кінці презентації представники корпорації недвозначно сказали про великі можливості і новинки, ніж явно підігріли інтерес публіки. А твердження глави компанії про те, що десята Windows створена для світу, в якому практично всі втягується в цифровому просторі, де користувачі максимально природно можуть співпрацювати з технологіями в умовах мобільності оточення і хмарних рішень, - лише ставить акцент на тому, що Windows обіцяє стати службою з невпинним впровадженням функцій.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online