Елітні школи і вузи світу проведуть лютневий вікенд в Києві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1 і 2 лютого на "ОСВІТНІЙ WEEKEND", який відбудеться в столичному готелі Fairmont Grand, приїдуть представники понад 60 елітних навчальних закладів з понад 20 країн світу. Дана подія організує і проведе міжнародний освітній агентство DECeducation.

Уже кілька років поспіль на початку лютого компанія проводить зустрічі українських школярів, студентів та їх батьків з кращими і авторитетними приватними школами, коледжами, університетами та мовними центрами з усього світу. Представники навчальних закладів допомагають сім'ям визначитися з майбутнім місцем і напрямком учебиребенка, дізнатися всі нюанси надходження, забронювати місця в топових школах і центрах, ознайомитися з реальним досвідом випускників та учнів з України. Експерти провідного агентства Східної Європи надають відвідувачам вичерпні консультації, а згодом надають допомогу з практичними питаннями.

У 2014 році на запрошення DEC educationна дводенний "ОСВІТНІЙ WEEKEND" ексклюзивно приїдуть рейтингові та престижні навчальні заклади, в тому числі школи Box Hill School, Clifton College, d'Overbroeck'c College, Rydal Penrhos School (Великобританія), Institut auf dem Rosenberg ( Швейцарія); мовні центри Bell English (Великобританія), JTCamp (Швейцарія), St Giles International (Бразилія, Великобританія, Канада, США); університети Cardiff University, Queen Mary University of London, Universityof St Andrews (Великобританія), Swiss Education Group (Швейцарія), The Emirates Academy of Hospitality Management (ОАЕ).

edu-3578

Всього в заході візьмуть участь 65 навчальних закладів, які пропонують понад 1000 програм навчання, начинаяс канікулярних курсовдля дітей і закінчуючи дорогими магістерськими програмами в престижних університетах.

"Клієнтам, які планують відправити дитину на програму середньої або вищої освіти за кордоном, ми пропонуємо унікальну послугу" VIP-супровід ", яка дозволить отримати максимальну користь від відвідування заходу. Замовивши цю послугу, ви отримаєте безкоштовну консультацію від експертів, які проаналізують ваші запити і вимоги і зорієнтують, до кого з учасників вікенду слід звернутися. Крім того, для вашої дитини буде розроблена персональна освітня стратегія, а менеджер DECeducation буде супроводжувати ва з на самому заході і консультувати після нього ", - розповідає про нововведення предстоящегоівентадіректор агентства Наталія Тарченко.

"Телефонуйте нам вже зараз, і ми подбаємо про успішне майбутнє для вашої дитини, яке починається з якісного західної освіти!", - додає Наталія.

Крім індивідуальних зустрічей і співбесід, в рамках заходу відбудуться ознайомчі та презентаційні семінари, на яких батьки і діти зможуть отримати додаткову інформацію, вирішити деякі питання, поспілкуватися зі студентами і випускниками шкіл.

"ОСВІТНІЙ WEEKEND" відбудеться 1 і 2 лютого в київському готелі FairmontGrand (вул. Набережно-Хрещатицька, 1) з 12:00 до 17:00.

Відвідування безкоштовне, після попередньої реєстрації на сайті DECeducation: http://dec-edu.com/educational-weekend/re

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online