Два міністри покинули уряд Великобританії, не погодившись з проектом угоди про Brexit

  1. поділіться

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Після що відбувся 14 листопада засідання уряду Сполученого Королівства, на якому було схвалено текст угоди про Brexit, два міністри заявили про свою відставку

Після що відбувся 14 листопада засідання уряду Сполученого Королівства, на якому було схвалено текст угоди про Brexit, два міністри заявили про свою відставку.

Міністр з питань Brexit Домінік Рааб написав в Twitter, що не розуміє, чим викликане рішення колег піти на поступки Євросоюзу.

«Я не можу погодитися із запропонованим текстом угоди з двох причин. По-перше, запропонований для Північної Ірландії прикордонний режим загрожує безпеці Сполученого Королівства. По-друге, гібридний митний режим - це обмеження, на яке ще ніколи не погоджувався жодна демократична держава », - мотивував Рааб своє рішення про відставку.

Міністр з питань Північної Ірландії Шайлеш Вара також висловив незгоду з прийнятим угодою.

«Документ не реалізує вибір народу Британії, оскільки залишає країну однією ногою в ЄС і не вказує термінів, коли ми, нарешті, станемо суверенними», - підкреслив він.

Новини по темі: Британський уряд схвалив проект угоди з ЄС за умовами Brexi t

Читайте останні новини про Brexit і все про ситуацію в світі та Україні на сторінках «2000» і в соціальних мережах Facebook , Twitter , Livejournal , а також Telegram

поділіться

Теги: Brexit , Британія , міністри , відставка

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online