Стало відомо про демо - версії The Witcher 3: Wild Hunt

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багато є ігор, які розроблена для сучасних платформ, і всі вони гідні особливої ​​уваги, але все ж є такі іграшки, що користуються особливою популярністю. І одна з таких ігор - це The Witcher 3: Wild Hunt. З великим нетерпінням всі гравці мріють про те, як зможуть виступити в ролі її головних героїв. І відповідно всі з невпинно і пильністю стежать за всім, що розповідають про неї новенького.

І відповідно всі з невпинно і пильністю стежать за всім, що розповідають про неї новенького

І ось через не так вже й багато часу, гравці можуть порадіти новому повідомленням, що просочилося в інтернет.
Тепер уже стало відомо про те, що студія CD Projekt, що займається розробкою даної іграшки, розповіла про майбутній релізі демо-версії The Witcher 3: Wild Hunt. Як стало відомо, зі слів, сказаних розробниками в інтерв'ю, яке вони зовсім недавно дали пресі, є велика ймовірність, що скоро з'явиться демо-версія третьої частини серії. Справа в тому, що на це припущення, висловлене від журналістів вони не дали ствердної відповіді, але при цьому не спростували таку можливість появи. Треба зауважити, що скачати ігри через торрент ви можете зі спеціалізованого інтернет ресурсу абсолютно безкоштовно.

Як сказав сам Міхал Кржемінскі, що є головним художнім продюсером студії, то на сьогоднішній день вони повністю сконцентрувалися на роботі, що проводиться над самою грою. А ось що стосується демо-версії, то тут краще перенести розмову ближче до дати релізу. З цих слів чітко зрозуміло, що демо-версія планується, і вже є навіть якісь роздуми на цю тему, але широкому загалу вони поки не розголошуються. Ймовірно, команда вирішила витримати інтригу і порушити інтерес до своєї новинки.
Нагадати, правда хочеться, що команда звикла випускати демо-версії з відкритою можливістю випробувати уривки пригод Відьмака. І якщо скласти всі за і проти, то ймовірно ця версія з'явиться після офіційного релізу.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online