WMCoin - моментальні webmoney кредити

  1. Платіжна система WebMoney

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кредитний автомат WMcoin - це автоматичний сервіс експрес кредитів WebMoney, на сайті якого ви можете отримати WMZ кредит всього за 30 секунд. Для отримання онлайн-кредиту потрібен персональний атестат рівня BL від 10. Кредитний сервіс WMcoin.com надає кредитні лінії webmoney до 5000 WMZ для перевірених позичальників.

Щоб взяти кредит webmoney вам потрібно лише натиснути на кнопку «отримати кредит webmoney».

Для тих клієнтів, які мають в системі Webmoney персональний атестат і вище, є можливість отримання кредиту Webmoney (експрес або кредитної лінії) в автоматичному режимі. При цьому бізнес-рівень, термін реєстрації в системі, вік атестата не враховуються, і ніяких гарантій додатково надавати не потрібно. Звичайно, автоматично отримують кредити мають ліміт - обмеження по величині видається суми.

Експрес-кредит WebMoney
Кредитний сервіс WMcoin видає експрес-кредити WebMoney на будь-які цілі і потреби. У будь-який час ви можете взяти кредити в вебмані на розвиток бізнесу, продовження доменів і хостингу, термінове рішення несподіваних проблем. Засоби по кредитах в webmoney перераховуються моментально. Це основна перевага вебмані кредитів, що надаються в режимі online.

Моментальний WMZ кредит
Ви можете отримати миттєвий WMZ кредит сумою до 5000 WMZ. Для цього потрібно потрібен всього лише персональний атестат і бізнес рівень від 10. Чим більше бізнес рівень, тим більша сума кредиту і термін. Нам не важливий залишок на WMC гаманці і термін реєстрації в системі WebMoney. Для отримання кредиту вам потрібно клікнути по посиланню « Отримати кредит «.

Кредитний автомат
Вам потрібні терміново гроші на розвиток бізнесу? Чи не вистачає обігових коштів? Потрібні гроші для термінової покупки? WMcoin.com якраз для вас! Кредитний автомат ВМКОІН видає момент моментальні WebMoney кредити для всіх користувачів в автоматичному режимі цілодобово. Ви зможете отримати моментально до 5000 WMZ, якщо вам потрібно більше - подайте заявку на відкриття кредитної лінії.

Платіжна система WebMoney

На сьогоднішній день платіжна система WebMoney Transfer є провідною в Росії і країнах СНД з переказу грошей від одного користувача до іншого в режимі онлайн за допомогою інтернету. Це не дивно, адже WebMoney з'явилася більше 10 років тому і за час зуміла зарекомендувати себе найнадійнішою і зручною. За допомогою WebMoney можна швидко і комфортно отримати кредит webmoney.

Інвестиції в WebMoney
Кредитний сервіс WMcoin приймає ліміти довіри. Ліміт довіри - це дозвіл використання Ваших вільних коштів кредитним сервісом WMcoin. Мінімальна сума прийнятого ліміту довіри становить 100 WMZ, максимальна сума 10000 WMZ. В першу чергу будуть затребувані ліміти довіри з більш вигідними умовами - більша сума / термін, менше%.

В першу чергу будуть затребувані ліміти довіри з більш вигідними умовами - більша сума / термін, менше%

Таблиця вкладів

  • На 6 місяців - 55% річних
  • На 9 місяців - 58% річних
  • На 12 місяців - 61% річних

Для того, щоб відкрити ліміт довіри, потрібно виконати наступні дії:

  • Додати WMID: 840472106158 в список кореспондентів вашого WebMoney Keeper
  • Перейти на сайт боргового сервісу
  • Відкрити новий ліміт довіри - в списку доступних WMID вибрати WMID 840472106158
  • Ввести ваші умови надання ліміту - згідно з тарифами, зазначеним вище в таблиці
  • Вказати порядок погашення: «В кінці терміну»
  • Натиснути «Зберегти»

Повернення коштів і відсоток по використовуваному нами ліміту довіри відбувається в кінці терміну, але Ви можете запросити дострокове повернення коштів, правда в даному випадку відсотки на суму ліміту не нараховуються.

Контактна інформація:
E-mail: [email protected]
www.wmcoin.com


Чи не вистачає обігових коштів?
Потрібні гроші для термінової покупки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online