Оплата через систему Розрахунок (ЕРІП) за послуги Recommerce

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Інтернет-магазин можна оплатити зі свого карт-рахунку, використовуючи інтернет-банкінг, мобільний банкінг, банкомати або інфокіоск

Інтернет-магазин можна оплатити зі свого карт-рахунку, використовуючи інтернет-банкінг, мобільний банкінг, банкомати або інфокіоск. Крім того, оплата приймається через систему електронних грошей WebMoney і EasyPay. Також розрахуватися за магазин готівкою можливо через платіжні термінали, які мають доступ до системи «Розрахунок» (ЕРІП), або звернувшись до кас банків.

Якщо ви здійснюєте платіж в касі банку, будь ласка, повідомте касиру про необхідність проведення платежу через систему «Розрахунок» (ЕРІП).

При оплаті інтернет-магазину в системі Recommerce вам знадобиться вказати номер рахунку. Цей номер буде відображений в панелі управління магазином після вибору тарифного плану, періоду і способу оплати через систему «Розрахунок» (ЕРІП).

Як оплатити інтернет-магазин в системі «Розрахунок» (ЕРІП) через банкомат, інфокіоск, інтернет-банкінг, мобільний банкінг або систему електронних грошей:

  1. Зайдіть на сайт інтернет-банку, системи Webmoney або EasyPay (Для банкоматів і інфокіосків цей пункт опускається).
  2. Знайдіть в меню пункт, який містить назву системи «Розрахунок» (ЕРІП). Він може також називатися «Інші платежі», «Інші послуги» та ін. На сайті Webmoney необхідно натиснути на іконку карти РБ з написом «Будь-які платежі за Білорусі».
  3. Далі зі списку виберіть по черзі «Інтернет-магазини / сервіси», «R», «Recommerce.by».
  4. Потім у відповідне поле введіть номер рахунку. Цей номер буде відображений в панелі управління магазином після вибору тарифного плану, періоду і способу оплати.
  5. Перевірте коректність введеної інформації.
  6. Здійсніть платіж.

Аналогічно, при оплаті в касі банку, повідомте номер рахунку. Не зайвим буде також підказати касиру шлях «Розрахунок» (ЕРІП), «Інтернет-магазини / сервіси», «R», «Recommerce.by».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online