Обмін Perfect Money на WebMoney і Вебмані на Перфект Мані: умови, інструкція, як обміняти wmz на pm usd

  1. Як обміняти Perfect Money на WebMoney?
  2. Обмін Вебмані на Перфект Мані

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нормальне функціонування платіжних систем має забезпечуватися вільним переказом грошей між сервісами. На жаль, компанії часто бачать один в одному лише конкурентів, і не дають можливості безпосередньо переводити кошти між рахунками. Користувачі змушені шукати обхідні шляхи, втрачаючи частину грошей на оплату комісій посередників. Розглянемо докладніше, як відбувається обмін Perfect Money на WebMoney і як виконати зворотну операцію.

Як обміняти Perfect Money на WebMoney?

Прямого обміну між платіжними системами немає, тому користувачам доводиться користуватися послугами посередників. Є і плюс - мінімальна сума такого обміну може дорівнювати 1 долара. Для порівняння, на банківську карту можна виводити як мінімум 100 доларів.

Але мінусів більше. По-перше, не можна передбачити комісію, поки не зайдеш на сайт обмінника. По-друге, є ймовірність попастися на вудку шахраїв. Але цього легко уникнути якщо користуватися послугами сайтів-партнерів Перфект Мані. Так само можна скористатися моніторингом bestchange.ru. У разі якщо ви знайшли сторонній сервіс, то почитайте про нього відгуки в інтернеті.

Перейдемо до процесу обміну:

  • Заходимо в особистий кабінет Perfect Money.
  • Переходимо в розділ «Висновок».

Переходимо в розділ «Висновок»

  • Вибираємо «Електронні гроші».
  • Знаходимо відповідний обмінник.

Знаходимо відповідний обмінник

  • Зліва вибираємо «Perfect Money», а праворуч «WMZ». Вводимо суму.

Вводимо суму

  • Заповнюємо інформацію про гаманцях.

Заповнюємо інформацію про гаманцях

  • Отримуємо реквізити для переказу. Операція може оброблятися як в ручному, так і в автоматичному режимі. Від цього залежить швидкість транзакції і комісія. Сервісний збір коливається від 4 до 10%.

Обмін Вебмані на Перфект Мані

Раніше можна було провести транзакцію через «Єдиний гаманець». Оформлялася заявка на поповнення через термінал, і воно здійснювалося через сервіс посередника. Зараз поповнення через термінал заблоковано системою і не відомо, чи буде доступна функція знову. Так само недоступна операція через сервіс exchanger, контрольований Вебмані, тому доводиться звертатися до стороннім компаніям.

Для обміну Вебмані на Перфект Мані:

  • Знаходимо обмінник на сайті Perfect Money.
  • Вибираємо обмін WMZ на Perfect Money USD.

Вибираємо обмін WMZ на Perfect Money USD

  • Вводимо номер PM гаманця і e-mail, на який отримаємо реквізити для переказу.

Вводимо номер PM гаманця і e-mail, на який отримаємо реквізити для переказу

  • Виконуємо переказ за реквізитами. Чекаємо надходження грошей на рахунок.

Довідка

Прямий обмін Вебмані на Перфект Мані заборонений компанією WebMoney, тому не кожен обмінник погодиться на це.

У деяких випадках простіше використовувати посередника, наприклад, Ківі або PayPal. Комісія буде більше, ніж при стандартній транзакції, але ви зможете контролювати ситуацію і в разі спірних моментів шанс повернення грошей вище, ніж при прямому перекладі (тобто з порушенням правил користування системою).

Важливо!

Якщо ви переводите великі суми (понад 300 доларів), то є сенс використовувати в якості посередника банківську карту. Сумарно комісія буде менше, ніж при використанні обмінників.

Корисне відео

Як обміняти Perfect Money на WebMoney?
Як обміняти Perfect Money на WebMoney?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online