У Кунцеве знесуть дитячу гірку, встановлену місцевим жителем

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Знамениту дитячу гірку в Кунцеве, побудовану місцевим жителем Андрієм Сальникова, знесуть, повідомляють «Московские новости». Таке рішення прийняли в префектурі ЗАТ після того, як на портал Gorod.mos.ru надійшла скарга: експертиза, яку провела управа району Кунцево, визнала гірку травмоопасной. Дерев'яну машину і хатинку, встановлену на майданчику, чіпати не будуть.

За словами представників префектури, автору дитячого майданчика запропонували усунути недоліки, проте Сальникова не виявилося в місті. Сам Сальников повідомив «МН», що збирався зробити під гіркою пісочницю, а зверху - різьблений будинок зі скатом.

У листопаді 2012 року підприємець Андрій Сальников самостійно побудував дитячий майданчик у дворі будинків 39-41 на Молодіжної вулиці, не погодивши будівництво з місцевою владою. Чиновники не раз хотіли демонтувати споруди (дерев'яну машину, будинок Баби-яги, гірку і гармату), проте місцеві жителі відстояли майданчик, зібравши підписи і відправивши їх в управу.

«Московские новости» в грудні 2012 року вручили Сальнікову засновану газетою премію «Нова інтелігенція» в номінації «Місто для людей». Крім того, Сальнікову дістався гран-прі за результатами глядацького голосування.

фотографії: partizaning.org

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online