Канатну дорогу від Воробйових гір до "Лужників" запустять протягом місяця

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: портал мера і уряду Москви / Максим Денисов

Канатну дорогу між спорткомплексом "Лужники" і Воробйова горами планують запустити протягом місяця. Про це повідомив заступник міського голови з питань містобудівної політики і будівництва Марат Хуснуллін.

"Я сподіваюся, що перший пасажир поїде по канатній дорозі протягом місяця. Зараз фізично все вже готово, об'єкт вийшов на експертизу, думаю, що все це триватиме недовго і через місяць ми побачимо там пасажирів", - сказав він, передає Агентство "Москва" .

Зведення канатної дороги від Воробйових гір до спорткомплексу "Лужники" завершилося в кінці серпня 2018 року. До теперішнього моменту конструкція пройшла всі необхідні тестування.

Пропускна здатність канатної дороги протяжністю 737 метрів складе 1,6 тисячі осіб на годину. На шляху буде три зупинки: «Вулиця Косигіна", "Вороб'ївська набережна" і станція "Лужники". Всього на повітряному маршруті планується запустити 35 закритих кабінок по вісім місць у кожній. Їх обладнають кріпленнями для перевезення спортінвентарю, в тому числі велосипедів.

За задумом столичної влади взимку підйомником будуть користуватися гірськолижники, а влітку - велосипедисти і туристи. Канатна дорога поєднає три функції: екскурсійну, транспортну і спортивну. Для туристів планують ввести єдиний тариф - 400-500 рублів за поїздку, для спортсменів будуть діяти абонементи.

"Москва в цифрах": канатна дорога на Воробйових горах


Всього на території олімпійського спорткомплексу "Лужники" йдуть роботи на 45 об'єктах. Серед них - центр художньої гімнастики, найбільший в Росії тенісний центр, льодовий палац "Кристал" та інші.

Читайте також

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online