Відпочинок в Гурзуфі | Розклад автобусів та електричок. Довідник Жовтих Вод

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відпочинок в Гурзуфі

Маленький, затишний, мальовничий шматочок кримського скарби. Таке враження справляє Гурзуф. Вам, без сумніву, сподобається відпочинок в Гурзуфі! І Ви без зусиль знайдете тут собі розвагу до душі. Якщо Ви любите фотографувати або захоплені живописом, то казкові пейзажі цього міста будуть чудовою знахідкою для Вашого об'єктива або кисті.

Красиві схили гір, густий зелений ліс і нескінченна морська гладь не залишать Вас байдужим. Гурзуф і раніше надихав на створення прекрасних картин і фотографій. Тут створювали свої роботи такі художники і фотографи, як Рєпін, Коровін, Суриков, Полонський. Сюди приїжджав за натхненням чудовий російський письменник Антон Павлович Чехов. Тут гостювали Шаляпін і Пушкін.

Тут гостювали Шаляпін і Пушкін

Приїжджайте на відпочинок в Гурзуф (Крим) і насолодитеся творчістю і красою тутешньої природи!

Тут є кілька пляжів на Ваш вибір. Всі пляжі посипані галькою. На міських пляжах Ви можете купатися абсолютно безкоштовно. Візьміть в оренду шезлонг, парасольку і відпочиньте, розслабтеся під променями кримського сонечка. Якщо душа і тіло вимагають більше сервісу, то відвідайте санаторні або комерційні пляжі. На кожному пляжі продається смачна їжа і напої. На набережній Ви знайдете безліч маленьких і затишних кав'ярень з традиційним південним меню у вигляді апетитного шашличка або запеченої рибки.

Якщо хочеться екстриму, то тут Ви можете зайнятися дайвінгом і вітрильним спортом. До Ваших послуг водний екстрим, катання на мотодельтаплані, гірський велосипед. Тут можна зайнятися скелелазінням. Недарма Гурзуф - закоренілий місце тусовки "екстремальної" молоді.

Гурзуф відомий Аю-Дагом, або Ведмідь-горою.

Гора так називається через свою силуетній схожості з ведмедем, припав до води. Особливо красиво сприймається з пірсу, коли по морю до неї тягнеться місячна доріжка. Візьміть фруктів, прекрасного кримського вина і насолоджуйтеся удвох зі своєю половинкою вечірнім романтичним відпочинком в Гурзуфі.

Візьміть фруктів, прекрасного кримського вина і насолоджуйтеся удвох зі своєю половинкою вечірнім романтичним відпочинком в Гурзуфі

Приїжджайте в Гурзуф, щоб бути здоровим!

Адже море - це кращий цілюще джерело для нашого організму. У воді Чорного моря міститься більше 100 хімічних елементів. Підвищити рівень захисних сил організму і зміцнити імунітет Вам допоможе високий вміст у водах Чорного моря магнію, йоду, кальцію і брому.

Унікальні кліматичні умови і краса природи Криму - це чудова можливість зайнятися активним туризмом або просто зробити прогулянку по горах. Тут, як правило, завжди сонячна погода і сухий клімат.

Зі століття в століття Гурзуф був і залишається чудовим лікувальним курортом. Перебуваючи на відпочинку в Гурзуфі, ви можете підлікувати серцево-судинну і нервову систему. Тут успішно лікують захворювання верхніх дихальних шляхів.

Приїжджайте в Гурзуф, щоб відпочити, оздоровитися і обов'язково зануритися в багатющу історію цього міста!

пам'ятки України

Нижче представлені фото відпочинку в Гурзуфі (Крим). Ви можете ознайомитися з можливостями відпочинку в інших містах або подивитися пам'ятки міст України.

1156 Переглядів

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online