ТОП-5 банків для кредиту на 1 000 000 тенге в 2019 році

  1. Автор
  2. Онлайн заявка на отримання 1 млн. Тенге в кредит
  1. АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ»: НАДІЙНО, ШВИДКО, БЕЗ ОБМАНА
  2. «БАНК KASSA NOVA»: НИЗЬКА ВІДСОТКОВА СТАВКА, ТРИВАЛИЙ ПЕРІОД ПОВЕРНЕННЯ
  3. АТ «ASIACREDIT BANK»: ШВИДКЕ ОФОРМЛЕННЯ СПОЖИВЧОГО КРЕДИТУ НА БУДЬ ПОТРЕБИ
  4. «KASPI BANK»: ШВИДКЕ ОФОРМЛЕННЯ КРЕДИТІВ ГОТІВКОЮ
  5. АТ «Нурбанк»: БУДЬ СУМИ ДО 10 РОКІВ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В даному матеріалі приведемо список банків, в яких можна отримати кредит готівкою 1 000 000 тенге.

банк

Процентна ставка

Максимальний термін кредитування

АТ «Сбербанк России»

13,0-18,5

4 роки

«Банк Kassa Nova»

15,0

5 років

«AsiaCredit Bank»

17,0

5 років

«Kaspi bank»

17,99

4 роки

«Нуранк»

18,0-21,0

5 років

АТ «Сбербанк России»: надійно, швидко, без обману Якщо ви шукаєте банк, де отримати кредит 1000000 тенге, можна звернутися в перевірений і надійний банк, який пропонує адекватні відсотки і кредитує до 4 років. Тут можливо отримати в кредит до 5 млн. Тенге під 13-18% річних. За оформлення банк бере одноразову комісію 7,1% від суми. Погашати кредит можна будь-яким зручним для вас способом: ануїтетними платежами (рівномірно протягом усього терміну), диференційованими частинами, які будуть зменшуватися щомісяця по мірі погашення тіла кредиту. Також можна внести достроково всю суму без сплати штрафів, комісій, накладення мораторію. Умови максимально прозорі і зрозумілі. Кредит 1000000 банк видає громадянам РК у віці від 21 до 58 років для жінок і 63 для чоловіків (досягнення пенсійного віку). До дати отримання кредиту ви повинні пропрацювати на останньому місці не менш 4-х років, безперервний стаж - не менше ніж 6 років. Кредит видається при пред'явленні паспорта
Онлайн-заявка на кредит 1 млн. Тенге в АТ «Сбербанк Росії»
«Банк Kassa Nova»: низька процентна ставка, тривалий період повернення Можна сказати, що це один з найбільш демократичних і сприятливих банків, що пропонують споживчі кредити з нормальною процентною ставкою і тривалим періодом повернення. Взяти кредит 1000000 тенге можна строком на 3-5 років з можливістю дострокового погашення без штрафних санкцій і комісій. Щоб оформити договір, необхідно звернутися до менеджерів будь-якого відділення, можна подати заявку онлайн. Рішення по заявці приймається протягом 15-20 хвилин, гроші видаються готівкою в касі банку або перераховуються на карту. Для оформлення кредиту необхідно надати паспорт або інший документ, що засвідчує особу, при необхідності деякі інші документи.
Онлайн-заявка на кредит 1 млн. Тенге в «Банк Kassa Nova»
АТ «AsiaCredit Bank»: швидке оформлення споживчого кредиту на будь-які потреби Якщо гроші потрібні терміново, і ви не готові надати жодних документів крім паспорта з пропискою, можна взяти кредит 1000000 в банку під 17% річних терміном до 240 місяців. Залежно від займаної суми може стягуватися комісія за оформлення кредиту до 5%. Умови погашення припускають оплату аннуїтетнимі частинами або рівними частками по мірі зменшення тіла кредиту. Є можливість дострокового погашення, при цьому вам не будуть нараховуватися пені, штрафи, комісії. Оформлення договору не займає багато часу, може проводитися по онлайн заявці, крім паспорта (посвідчення особи) не потрібно ніяких інших документів.
Онлайн-заявка на кредит 1 млн. Тенге в АТ «AsiaCredit Bank»
"Kaspi bank": швидке оформлення кредитів готівкою Кредит 1000000 тенге можна швидко отримати в одному з провідних банків країни «Каспі». Гроші на будь-які цілі видаються як резидентам, так і іноземним громадянам, які мають посвідку на проживання в Республіці Казахстан. Щоб отримати кредит, необхідно мати загальний робочий стаж не менше 4 місяців, дохід - не менше 40 тис. Тенге, але банк не вимагає довідку, досить відомостей, зазначених у заявці. Оформити 1000000 в кредит можна не більше як на 4 роки, є можливість погашати борг ануїтетними платежами або диференційованими частинами в залежності від суми боргу, що залишився. При достроковому погашенні штраф і комісії не нараховуються. Річна процентна ставка в цьому банку трохи вище і складе 17,99% і вище. Але зате ніяких додаткових документів від вас, швидше за все, не буде потрібно. Також необхідно сплатити одноразову комісію за оформлення кредиту в розмірі 1,57% від суми.
Онлайн-заявка на кредит 1 млн. Тенге в Kaspi bank
АТ «Нурбанк»: будь-які суми до 10 років В цьому банку можна взяти кредит на 1000000 тенге і навіть набагато більшу суму, причому під цілком розумні відсотки, але за умови застави майна або грошових коштів. Ще однією перевагою програм «Нуробанка» є можливість залучення созаемщика, на випадок, якщо у вас не вистачить власних коштів для погашення кредиту. Один мільйон тенге вам видадуть терміном до п'яти років під 18% річних з можливістю погашення диференційованими рівними частинами або ануїтетними платежами протягом усього терміну кредитування. За дострокове погашення штрафи і мораторій не передбачені. При оформленні кредиту стягується комісія в розмірі 5-10 тисяч тенге в залежності від обраної програми.
Онлайн-заявка на кредит 1 млн. Тенге в АТ «Нурбанк»

Автор

При написанні статті, використовувалися матеріали наступного експерта:

Онлайн заявка на отримання 1 млн. Тенге в кредит

Крок 1: Сума

Крок 2: ОПИС

Крок 3: КОНТАКТИ

Крок 4: РІШЕННЯ

Переглядів: 8390

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online