Одяг оптом з Китаю: інтернет або постачальник в своїй країні

  1. Пошук постачальників в Китаї
  2. Одяг з Китаю в вашій країні
  3. Який варіант співпраці виберете ви?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Китай давно уславився країною, де можна купити дешеві речі, і на цей факт багато побудували успішний бізнес, і кожен день підприємці шукають, де знайти постачальника фабричної китайського одягу та інших товарів.

Вибір постачальників зараз величезний, варіантів співпраці - маса: від поїздки в Китай до закупівлі одягу на торгових майданчиках інтернету. Який же варіант краще вибрати, щоб і недорого було, і товар був гарантовано якісний - розглянемо в цій статті.

Пошук постачальників в Китаї

Багато підприємців намагаються знайти постачальників в Китаї за допомогою торгових майданчиків в Інтернет мережі. Якщо ви обрали цей шлях, то буде корисним дізнатися, як мінімізувати можливі ризики:

  1. Пошук на торгових майданчиках інтернету - один з популярних способів укладання угоди. Багато хто вибирає постачальника, орієнтуючись на його рейтинг, але це - помилка, так як рейтинг може бути куплений. Вивчати відгуки корисно, але при цьому слід пам'ятати, що негативні думки можуть бути видалені натомість на повернення коштів за не сподобався товар.
  2. Надійніше вивчити аккаунт постачальника, а саме дізнатися, як довго він працює на сайті, скільки угод уклав.
    Китай давно уславився країною, де можна купити дешеві речі, і на цей факт багато побудували успішний бізнес, і кожен день підприємці шукають, де знайти постачальника   фабричної китайського одягу   та інших товарів
  1. Перед укладанням угоди просять надіслати зразок товару. Якщо вам прислали «пробник» і він вам сподобався, то все одно не поспішайте оформляти замовлення на весь передбачуваний обсяг, а замовте більш дрібну тестову партію, адже зразок може бути краще, ніж основні екземпляри.
  2. Перш, ніж тестова партія одягу буде оплачена, поспілкуйтеся з постачальником. Дізнайтеся більше про товар, попросіть вислати фотографії обраних моделей, ознайомтеся з сертифікатами якості. На цьому етапі вам знадобиться знання англійської або перекладач.
  3. Використання функції «безпечна оплата», яка дозволяє «притримати» гроші в системі до тих пір, поки постачальник не виконає всі умови угоди, зменшить ризики купити неякісний одяг
  4. Замовляючи товар, ви повинні бути в курсі цін на подібні екземпляри.
  5. Якщо постачальник пропонує надто дешеву вартість, то варто задуматися чому: можливо товар поганої якості, немає документів, і тому одяг навряд чи перетне кордон (її конфіскують на митниці), а може ви вийшли на шахраїв, які хочуть зібрати гроші і зникнути.

Крім перерахованих вище моментів слід пам'ятати, що одяг з Китаю йде приблизно 2 місяці і замовляти її потрібно з випередженням. То чи не краще купити все необхідне в своїй країні у прямих постачальників?

Як бачимо в Китаї вигідно купувати об'ємними партіями, що є лише великим компаніям, які купують товар для оптової торгівлі, наприклад, на території у себе в країні.

Одяг з Китаю в вашій країні

Вигідніше купувати одяг у себе в країні https://take.moda/ . Так, вигідно співпрацювати з тими марками, хто пропонує вибір в потрібному розмірному ряді і колірній гамі, хто пропонує відібрати товар власноруч в шоурумі, де можна побачити одяг і оцінити її якість, щоб прийняти рішення про замовлення.

Безпечніше і прибутково купувати одяг з Китаю у таких постачальників, адже так ви позбавите себе від ризику бути обдуреним і, переконавшись в гідній якості одягу або іншого товару, замовите найбільш актуальні моделі з гарною вартості.

Який варіант співпраці виберете ви?

Зверніть увагу:

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:

То чи не краще купити все необхідне в своїй країні у прямих постачальників?
Який варіант співпраці виберете ви?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online