експертиза телефонів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Експертиза телефонів -оцінка експертом основоположних характеристик телефонів, а також визначення причин несправності, і фіксація їх у експертному висновку

Експертиза телефонів -оцінка експертом основоположних характеристик телефонів, а також визначення причин несправності, і фіксація їх у експертному висновку.

Незалежна експертиза товарів (мобільних телефонів) проводиться в строк від 3 робочих днів.
Ми проводимо тестування працездатності телефону і визначаємо причину несправності (походження дефекту) візуально-інструментальними методами.

Висновок експертизи, що видається замовнику, має статус офіційного документа і може бути використано в суді.

Наша організація надає послуги по незалежній експертизі мобільних телефонів та інших засобів зв'язку. Ми надаємо послуги в наступних сферах:

  • Незалежна Експертиза мобільних телефонів, смартфонів (Крім марки Apple) - 8 176 руб.
  • Незалежна Експертиза смартфонів Apple (Iphone) - 9 344 рублів.
  • Незалежна Експертиза комп'ютерів, ноутбуків, планшетів - 10 512 руб.

Важливо знати! Можливі дефекти, які можуть бути виявлені при експертизі телефону.

  • Виробничі дефекти. Стільниковий телефон зовні не пошкоджений, але не розпізнає записані дані. У цьому випадку проводиться тестування працездатності телефону і визначається походження дефекту. Тестування проводиться з справним, зарядженим акумулятором. Якщо в процесі тестування встановлюється, що працездатність пристрою порушена, то виноситься відповідний висновок, в результаті яких причин телефон несправний.
  • Механічні дефекти. Механічні пошкодження легко розпізнавані в процесі візуального огляду при експертизі телефону. Зазвичай це сліди неприпустимих механічних впливів на корпус апарату, попадання рідини, інші порушення правил експлуатації. Багато телефонні апарати мають неміцний корпус, слабкі роз'єми. Від ударів і падінь в апаратах створюються мікротріщини, що призводить до порушення контактів. Експерт, проводячи незалежну експертизу телефону, визначає характер наявності дефектів.

Чи не отримали відповіді на своє запитання? Зателефонуйте нам: (3452) 67-62-37.

Чи не отримали відповіді на своє запитання?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online