Як оплатити домофон через Ощадбанк Онлайн

  1. Платимо в офісі
  2. Платимо в терміналах
  3. банки
  4. Оплата домофона через інтернет
  5. Як оплатити домофон через Ощадбанк Онлайн
  6. Зарплатні картки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сучасні технології дозволяють здійснювати необхідні платежі за різні послуги через мережу Інтернет, не виходячи з дому. Але як оплатити домофон через інтернет? Розберемося в цій статті.

  1. В офісі компанії, що надає послуги.
  2. Термінали.
  3. У касах банків.
  4. Банкомати Ощадбанку.
  5. Інтернет банкінг. Сучасні технології дозволяють здійснювати необхідні платежі за різні послуги через мережу Інтернет, не виходячи з дому
  6. Шляхом вираховування необхідної суми з зарплатної картки.

Платимо в офісі

Роботу послуги можна сплатити безпосередньо в офісі компанії. У цьому випадку клієнтові необхідно підлаштовуватися під режим роботи організації і вистоювати чергу.

Адреси пунктів, в яких можна здійснити оплату, вказані в договорі про вчинення послуг.

Платимо в терміналах

Даним способом користувач домофона може зробити платіж в будь-який зручний час через термінал, який приймає платежі відповідної компанії. Час надходження платежу на рахунок може становити кілька днів, тому вносити необхідну суму необхідно заздалегідь.

банки

Сбербанк активно працює з постачальниками послуг домофона, тому оплату можна провести в будь-якому відділенні або через термінал банку. Оплата здійснюється в зручному для клієнта місці.

Багато банків надають подібні послуги. Для цього необхідно уточнити у представника компанії список фінансових організацій, які беруть відповідні платежі.

Оплата домофона через інтернет

Даний спосіб зручний тим, що платіж здійснюється через інтернет в домашніх умовах. Для цього потрібно скористатися інтернет-банками, що надають дану послугу.

Як оплатити домофон через Ощадбанк Онлайн

  1. Для початку потрібно зайти на свою сторінку на порталі Ощадбанку - для цього потрібно скористатися формою входу і реєстрації користувачів. Нові користувачі повинні пройти просту реєстрацію для отримання можливості внести необхідний платіж, не виходячи з дому. Зареєстровані клієнти можуть зайти в особистий кабінет за допомогою персонального логіна і пароля.
  2. Далі, потрібно зайти в пункт, в якому знаходяться платежі і перекази. Перед очима виявляється перелік компаній, які співпрацюють з Ощадбанком. У нашому випадку потрібно вибрати зі списку назву компанії, яка обслуговує домофони в вашому місті. Компанії можуть відрізнятися назвою, основні платіжні дані вказані в договорі і квитанціях про оплату.
  3. Після того, як відкриється поле оплати, слід вибрати номер карти, з неї буде списана необхідна сума. За вибором карти слід ввести номер особового рахунку, він також зазначений в договорі і квитанціях про оплату.
  4. Після заповнення всіх форм підтверджується платіж.

Заплатити за домофон через Ощадбанк Онлайн можна в будь-який зручний час. Комісія по операції складе 1% від суми переказу.

Зарплатні картки

Послуга доступна працівникам деяких підприємств у вигляді регулярного списування необхідної суми з зарплатних карток.

Але як оплатити домофон через інтернет?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online