Нові начальники Донбасу

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

30 березня 2010, 17:06 Переглядiв: 30 березня 2010, 17:06 Переглядiв:   Новий начальник ГУ МНС в Донецькій області (зліва)

Новий начальник ГУ МНС в Донецькій області (зліва).

У регіоні тривають кадрові перестановки. Минулого тижня в Донецькій області з'явилося відразу три нових начальника відомчих служб. Начальником обласного ДАІ призначений Олександр Рубцов, головним рятувальником Донецької області став Микола Ільченко, а транспортну міліцію очолив Геннадій Лісконог.

СПАСАТЕЛЬ СО СТАЖЕМ. Після того, як начальника обласного МНС Андрія Бондаренка підвищили до посади заступника міністра МНС України, його місце зайняв Микола Ільченко. Ця людина не з чуток знайомий з надзвичайними ситуаціями. За плечима у Миколи 28 років служби в лавах пожежників. А протягом останніх п'яти років він працював першим заступником начальника обласного МНС. "Рішення про призначення керівником Миколу Ільченка було прийнято виходячи з його високого професіоналізму. Це досконале знання обстановки, кадрових і технічних можливостей гарнізону", - зазначив Андрій Бондаренко, представляючи співробітникам Ільченко. В управлінні про нового керівника говорять як про суворе, але які знають свою справу людині.

ГЛАВА ДАІ З АРТЕМІВСЬКА. Новий начальник Управління ДАІ Донецької області теж не нова людина в цій структурі. Підполковник міліції Олександр Рубцов родом з Артемівська, понад двадцять років стежить за порядком на дорогах. В органах внутрішніх справ Олександр працює з 1987 року, займаючи посади державтоінспектора, старшого державтоінспектора, заступника начальника Артемівського МРЕВ ДАІ. З 2001 по 2005 рік - начальник відділу ДАІ Макіївського міськуправління. А з жовтня 2007 року працював начальником відділення реєстраційно-екзаменаційної роботи Артемівська при УДАІ області.

"ТРАНСПОРТНИК" З УГРО. Наказом Міністра внутрішніх справ України від 26 березня 2010 начальником УМВС України на Донецькій залізниці призначено полковника міліції Геннадій Лісконог. Нового керівника регіону представляв заступник міністра внутрішніх справ України Леонід Зима. Геннадій Лісоног більше десяти років працює в органах врутренніх справ. З 1998 по 2003 рік керував управлінням карного розшуку Донецького управління МВС. Потім ніс службу на посаді начальника відділу по розкриттю злочинів проти особистості, скоєних іноземними громадянами і відносно них Управління карного розшуку обласного МВС. Якийсь час працював на посаді начальника Донецького міського управління міліції.

СБУ БЕЗ КЕРІВНИЦТВА. Єдиною відомчої службою, до сих пір не дочекалася начальника, залишається обласна СБУ. Начальник управління донецької спецслужби Олександр Іванов призначений керівником УСБУ в Миколаївській області.

А керівника для Донецька поки не знайшли. "Коли буде подання, ми ще не знаємо". - повідомили нам в прес-службі обласного відомства.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Нові начальники Донбасу". інші Новини Донбасу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online