Вид на мільйон: ЖК Києва з панорамними видами

  1. Edelweiss House
  2. Chicago Central House
  3. Jack House
  4. Park Avenue VIP
  5. Signature

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автор: Ірина Настич

Видові характеристики для новобудов вище класу комфорт - один з ключових критеріїв вибору. Купуючи квартиру за 2-3 млн грн, хочеться зустрічати світанки або проводжати заходи в своїх апартаментах, а не заглядати у вікна сусідніх будинків. Тому девелопери ЖК бізнес і еліт-класу намагаються таким чином вибрати ділянку і розробити архітектурну концепцію, щоб мешканці комплексу могли в повній мірі насолоджуватися видами, що. 3м2 підібрав 5 ЖК Києва, де є пентхауси з панорамними видами.

Edelweiss House

ЖК бізнес-класу Edelweiss House будується поруч з Ботанічним садом, по вул. Звіринецька, 72. За проектом ЖК буде складатися з двох будинків в 23 поверху, об'єднаних загальним стилобатом. У стилобатной частини розміститься багаторівневий паркінг, а зверху на експлуатованої даху - зони відпочинку, дитячі майданчики, власна інфраструктура також буде включати фітнес-центр Workshop і дитячий сад «Мандаринка».

У комплексі представлені різні планування квартир від однієї до трьох кімнат, а також дворівневі пентхауси на останніх поверхах, в яких від 3 до 6 кімнат. Ключова перевага пентхаусів - висота стель майже 7 метрів, скляні скоси стель і так званий «другий світ», які розширюють простір і підсилюють інсоляцію приміщень. Ще одна перевага - просторі тераси і можливість встановити справжній камін. Після насиченого дня жителі дворівневих апартаментів на останніх поверхах зможуть насолоджуватися видами на Дніпро, Печерськ або Ботанічний сад, сидячи на власній терасі або біля каміна.

Після насиченого дня жителі дворівневих апартаментів на останніх поверхах зможуть насолоджуватися видами на Дніпро, Печерськ або Ботанічний сад, сидячи на власній терасі або біля каміна

П'ятикімнатні апартаменти площею 158 кв. м стоять в Edelweiss House 5,37 млн ​​грн. ЖК обіцяють здати в експлуатацію в 1 кварталі 2019 року.

Chicago Central House

Житловий комплекс з оригінальною архітектурою будується по вул. Антоновича, 44. Chicago Central House - проект для енергійних ділових людей, це обумовлює його розташування в діловому і культурному центрі столиці. Комплекс буде являти собою один будинок в кілька секцій різної поверховості - від 8 до 24 поверхів. Район, в якому буде розташований будинок, відрізняється дуже розвиненою інфраструктурою - кафе, ресторани, музеї, спортивні об'єкти та ін. Тому у забудовника не було необхідності закладати в проект серйозну внутрішню інфраструктуру: на перших поверхах будуть розташовуватися торгово-офісні приміщення, до послуг жителів підземний паркінг. Родзинкою проекту стане суспільний простір, де буде розміщуватися шедевр сучасного мистецтва.

У комплексі пропонуються 1-, 2-, 3- кімнатні квартири і дворівневі апартаменти. Дворівневі пентхауси розташовані на верхніх поверхах, на вибір покупця пропонуються апартаменти різні за площею: від 97 до 190 кв. м. Всі приміщення відкритого планування, з панорамних вікон відкривається вид на всі ключові точки столиці - храми, телевежу, монумент Батьківщини-матері, чашу стадіону «Олімпійський» та ін.

Всі приміщення відкритого планування, з панорамних вікон відкривається вид на всі ключові точки столиці - храми, телевежу, монумент Батьківщини-матері, чашу стадіону «Олімпійський» та ін

Найменший трикімнатний пентхаус площею 96 кв. м обійдеться орієнтовно в 4,9 млн грн. Комплекс планують здати в 2018 році.

Jack House

Jack House - один з трьох амбітних проектів девелопера Taryan Group. Це 31-поверховий будинок на бульварі Лесі Українки, 7-9. У районі добре розвинена інфраструктура, тут є все необхідне для комфортного життя - магазини, кафе, ресторани, місця для прогулянок і відпочинку.

У комплексі представлені 1-, 2-, 3-кімнатні апартаменти в різних варіаціях. Фішкою ЖК повинна стати дах. І справа не тільки в її архітектурному вирішенні, тут буде розташовуватися лаунж-бар, СПА-центр і фітнес-клуб, при бажанні тренуватися можна буде на даху, звідки відкриваються шикарні види на центральні райони Києва. Високі видові характеристики обіцяють і жителям верхніх поверхів комплексу - тут розташовані дворівневі пентхауси з просторими терасами. Площа терас дозволяє облаштувати на них справжній сад або просто комфортну зону для відпочинку.

Площа терас дозволяє облаштувати на них справжній сад або просто комфортну зону для відпочинку

Просторий пентхаус 304 кв. м можна придбати за 29,25 млн грн. Будівництво комплексу знаходиться на завершальному етапі.

Park Avenue VIP

Комплекс преміум-класу будується в Голосіївському районі Києва, на однойменному проспекті. Комплекс буде складатися з п'яти 21-поверхових будинків. Перший будинок був введений в експлуатацію в 2010 році, зараз в процесі будівництва четвертий і п'ятий будинку, які планують здати в 2018 і 2019 року відповідно. Проект розроблений за принципом «місто в місті». До найближчих станцій метро «Голосіївська» і «Деміївська» близько 5 хвилин ходьби, проте для такого комплексу набагато важливіше близькість однієї з ключових транспортних артерій - Голосіївського проспекту.

Park Avenue має розвинену внутрішню інфраструктуру: супермаркет, спорткомплекс, дитячий сад, школи раннього розвитку, банківські відділення, магазини, літній театр, мийку для авто, медичний центр, стоматологію та ін.

На кожному поверсі з 3 по 21 представлено по 9 варіантів планувань від 1 до 3 кімнат, кожна планування має свою назву: Ріо, Монреаль, Стамбул, Дубай, Лас-Вегас, Токіо, Сінгапур, Ванкувер, Сідней. Щоб насолоджуватися видами з останніх поверхів, не обов'язково купувати величезні багатокімнатні апартаменти, можна зупинити свій вибір на однокімнатній квартирі планування Дубай, площа якої 69 кв. м. Цінителі просторих апартаментів можуть вибрати трикімнатний Монреаль площею 119 кв. м. Висота стель в будь-який плануванні - 3 м, скрізь встановлені панорамні вікна від підлоги до стелі.

Оскільки поверховість комплексу вище навколишньої забудови, з апартаментів на верхніх поверхах відкривається чудовий вид на Голосіївський парк і Центр Міста. Трикімнатні апартаменти 119 кв. м коштують 7.12 млн грн.

Signature

Ще одна новобудова на Печерську - амбітний проект Signature по вулиці Мечникова, 11а. Незважаючи ні деякі розбіжності з місцевими жителями, будівництво ЖК поступово просувається. Проект передбачає будівництво 3 будинків різної поверховості.

Комплекс розташований в районі щільної забудови, тому не може похвалитися великою прибудинковою територією, тому весь внутрішній двір буде розташований на стилобатной частини комплексу. Забудовник обіцяє лаунж-зони, систему «розумних фонтанів», зону інтерактиву, дитячі майданчики тощо. Під паркінг обіцяють виділити 10 731 кв. м.

м

Всі квартири в ЖК будуть вільного планування. Високі стелі і панорамне скління візуально розширюють простір. Комплекс буде розташований на підгір'я, завдяки чому з апартаментів буде відкриватися шикарні печерські пейзажі. На останніх поверхах розташовані дворівневі петхауси від 360 до 463 кв. м. Родзинка таких апартаментів - величезні тераси 40-50 кв. м і панорамні вікна 2х3 м, з яких відкривається огляд на 180 °.

Продажі в комплексі поки не почалися.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online