Незвичайні романтичні подарунки, ідеї романтичних подарунків

  1. Оригінальність ніхто не відміняв: подарунок на природі
  2. «Баня Афродіти» - романтика, релакс, презент
  3. Масаж для задоволення
  4. Бунгало на воді: особливий подарунок
  5. Приємні доповнення до бунгало на воді
  6. Королівський кінозал
  7. Рекомендації для закоханих

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Весна! Пора романтики і розквіту любові. Здається, в повітрі пурхають невагомі Амурчики і пронизують самотні серця своїми стрілами любові. Причому до такої міри влучно, що хочеться співати і танцювати від одного тільки голосу коханого або коханої. Ось в цей-то момент і саме час робити незвичайні романтичні подарунки. Тут вже у кого на що вистачає фантазії. Хтось презентує коштовності, хтось хутра. Піднесені натури пишуть пісні і вірші на честь коханої людини. Особи більш приземлені запрошують в ресторан. Але ми спробуємо вас здивувати. У СПА-комплексі «Баня Афродіти» ваш подарунок коханому чи коханій запам'ятається назавжди. Такого в його / її житті не було точно!

Незалежно від того, чи хочете ви зробити романтичний подарунок дівчині або романтичний подарунок хлопцю / чоловіку, професіонали СПА-комплексу знають, як потрібно дивувати в романтичний вечір. Хочете дізнатися про все докладно? Тоді вперед, знайомитися з нашими ідеями.

зміст:

  1. Оригінальність ніхто не відміняв: подарунок на природі
  2. «Баня Афродіти» - романтика, релакс, презент
  3. Масаж для задоволення
  4. Бунгало на воді: особливий подарунок
  5. Приємні доповнення до бунгало на воді
  6. Королівський кінозал
  7. Рекомендації для закоханих

Оригінальність ніхто не відміняв: подарунок на природі

В першу чергу, якщо ви хочете робити романтичні подарунки в Києві, то варто задуматися про те, щоб піднести презент коханій людині на лоні природи. Тут ніби сама атмосфера шепоче про гармонію, любові, тиші і бажанні любити. Тим більше сезон вже налаштовує на це. Погодьтеся, це ж не банальний вечерю в залі ресторану, переповненому гостями або навіть на його літній терасі. У будь-якому випадку найдорожчий ресторан або нічний клуб - це сотні сторонніх очей, вух, шумів, рухів. А самота на природі відірве вас від суєти буднів і вже як би подарує вас один одному. Навколо нікого! Тільки ви вдвох і легкий шелест листя під зоряним небом! Саме на лоні природи закохані мають можливість побути наодинці з собою і відчути один одного як можна краще.

Саме на лоні природи закохані мають можливість побути наодинці з собою і відчути один одного як можна краще

Подарунок на природі

Зацікавилися? Тоді професіонали СПА-комплексу «Баня Афродіти» в Парку Дружби Народів готові зробити все для того, щоб ваша половинка була зачарована. І у нас є на цей випадок свої секрети. Розкриваємо їх потроху, пропонуючи вам робити незвичайні романтичні подарунки чоловікові, хлопцеві або коханої.

«Баня Афродіти» - романтика, релакс, презент

Комплекс «Баня Афродіти» розташувався в тихій затоці неспішної річки Десенки в Парку Дружби Народів. Вже сама атмосфера дозволяє нам сміливо називатися зоною СПА. Адже в межах Києва тепер можливо відпочити від суєти і побути наодинці з коханими. Пейзажі нашої бази відпочинку - це саме натхнення для того, щоб робити незвичайні романтичні подарунки коханим. Куди не кинеш погляд - скрізь свіжо, прозоро, зелено і спокійно. А які тут ночи !!! Один тільки скрекіт цвіркуна занурює в незабутню атмосферу самоти і романтики. А як чудово спів солов'я раннім світанком. Ще вся природа спить, і тільки він співає свої трелі для закоханих сердець. Напевно теж співає про кохання !!

На території СПА-комплексу «Баня Афродіти» розташувалися затишні готельні номери, виконані в закарпатському еко-стилі. Тут спокійно, приємно, комфортно і незабутньо. Кожен предмет інтер'єру як би свідчить на користь романтичної зустрічі і вірності на століття.

Кожен предмет інтер'єру як би свідчить на користь романтичної зустрічі і вірності на століття

баня Афродіти

До речі, це одна з незвичайних ідей романтичного подарунка в Києві. При готельних номерах є зручні відкриті тераси, які відкривають прекрасний вид на воду. Тільки уявіть собі, як вишукано буде виглядати романтичну вечерю на терасі в променях західного сонця. А після того як світило сховається за горизонтом, саме час запалити свічки і насолодитися самотою. Лише красива місячна доріжка буде свідком продовження романтичного вечора. Такий подарунок однозначно буде оцінений вашою другою половинкою.

Такий подарунок однозначно буде оцінений вашою другою половинкою

Незвичайний романтичний подарунок

Для зручності відпочиваючих закоханих готельні номери укомплектовані всім необхідним від обов'язкових предметів меблів до побутової техніки (фен, чайник, телевізор, кондиціонер і ін.). Час, проведений удвох в такому затишному романтичному номері, по-справжньому зближує серця. Після такого подарунка кохана людина отримає і переживе масу емоцій:

  • Перехоплює через край ніжність до вас;
  • безмежну любов
  • Спокій і впевненість в вас;
  • Надійність і умиротворення.

Чи не ці почуття є запорукою міцної і вірного кохання !! Подібний романтичний подарунок коханому чи коханій однозначно запам'ятається назавжди. А ви станете перед другою половинкою як турботлива і романтична натура.

Масаж для задоволення

Якщо ви хочете зробити незвичайний презент коханій людині, то відмінна ідея романтичного подарунка йому або їй - сеанс масажу. При цьому можна вибрати розслабляючий масаж або масаж відновлює. І постійно зайнятому чоловікові, і ніжною тендітній дівчині буде приємно потрапити в руки професійного масажиста і, нарешті, зняти напругу. Замовити масаж в «Баня Афродіти» як ідею для незвичайного романтичного подарунка потрібно заздалегідь. Професійний масажист зробить свою роботу так, що у вашої половинки залишаться найприємніші враження.

Професійний масажист зробить свою роботу так, що у вашої половинки залишаться найприємніші враження

незвичайний подарунок

А після масажу ласкаво просимо до приємного романтичної вечері при свічках. Тільки уявіть собі: пелюстки троянд, ніжне ігристе вино, поколює губи крихкими искринкой, найвишуканіші страви-афродізіаки, легка романтична музика і тільки ви вдвох під місяцем !! Навряд чи таку насолоду можна порівняти з банальним вечерею в одному з ресторанів столиці. Дійство швидше нагадує ніч на Мальдівах під романтичною місяцем на березі океану. А тут все під рукою. В межах Києва!

Бунгало на воді: особливий подарунок

Найбільш незвичайний романтичний подарунок для двох від комплексу «Баня Афродіти» - це дивовижна можливість провести вечір і ніч в бунгало на воді. Такого в Києві ще не було. Зручна і комфортна конструкція на воді з прямим спуском на воду - оригінальна ідея для романтичного подарунка. Тут є все - відкрита простора тераса, комфортабельна спальня і навіть закарпатський чан! Не знаєте, що це !!! Ми розповімо!

Ми розповімо

романтичний подарунок

Закарпатський чан або як його ще називають закарпатська баня - унікальний шанс зробити романтичний подарунок на річницю або на день народження. Вся справа в тому, що ширяння в чанах відбувається під відкритим небом. І в цьому вся родзинка подарунка. Ідея романтичного подарунка полягає в наступному:

  • Закарпатський чан, виконаний з чавуну, розміщується на терасі бунгало з видом на відкриту гладь води. Дно чавунного чана рівномірно встелене гладкими похилими валунами. А під самим чаном розлучений живий багаття. Його горіння постійно підтримують працівники спа-комплексу абсолютно непомітно для вас.

  • У закарпатську баньку наливають трав'яні відвари або воду, приправлену ароматичними маслами. Тут ви можете вибирати на свій смак - чи хочете розслабити улюбленого / кохану, порушити або оздоровити. Масла підбираються залежно від їх впливу на організм. Адже чудеса ароматеріапіі відомі давно.

Адже чудеса ароматеріапіі відомі давно

романтичне побачення

  • Вода в чані з допомогою багаття поступово прогрівається. У такій лазні зручно і комфортно перебувати удвох, як в гарячому гейзерних джерелі. Гаряча вода дає легкий парок, що піднімається над чаном. Навколо тиша і зоряне небо. Прохолодне повітря ночі і тепло відвару в чані ніжно змішуються, даруючи незабутні відчуття відпочиває парі. Причому варто відзначити, що відвар або масляна водичка в чані не нагріваються різко. Основне тепло воді віддають камені на дні закарпатської баньки. Температура наростає поступово, і як тільки ви відчуєте, що пора зупинитися, просто даєте команду обслуговуючому персоналу. Вони лише стануть надалі підтримувати її.

  • А якщо по периметру тераси / чана встановити свічки, вечір перетвориться на чарівну казку. Навряд чи ви знайдете щось подібне в межах Києва. До речі, остудити після молодильного романтичного ширяння можна тут же в прохолодній воді річки Десенки. Тихий затоку і водна гладь річки знаходяться прямо під бунгало. Можна просто спуститися по сходах в воду і насолодитися плаванням удвох по місячній дорожке.Чтоби замовити такий романтичний подарунок на річницю відносин, день народження або просто романтичний подарунок для двох, досить просто подзвонити за вказаними на сайті телефонами і забронювати дату. Все інше зробимо ми самі!

Приємні доповнення до бунгало на воді

Ідея романтичного подарунка у вигляді бунгало на воді - прекрасна. Але посилити ефект від презенту можна, якщо скористатися додатковими послугами від «Баня Афродіти». Одним з них є прекрасний романтичну вечерю безпосередньо під час процедури млості в чані. На ваш вибір ми пропонуємо комплексні варіанти вишуканості вечерь від шеф-кухаря «Баня Афродіти». На свій розсуд ви можете замовити більш легкий або ж щільна вечеря. Варіанти такі:

  • Легка вечеря (класика). Включає ігристе шампанське і різноманітні фрукти, ароматний китайський чай з найніжнішим десертом від шефа. Все це буде прикрашено композицією з живих квітів, пелюстками троянд. В якості супроводу - ненав'язлива романтична музика до смаку вашої половинки.

В якості супроводу - ненав'язлива романтична музика до смаку вашої половинки

незвичайний подарунок

  • Вишуканий вечерю. Тут класичний набір доповнять легкі і збуджуючі страви японської кухні плюс ароматний кальян. Смак тютюну для кальяну ви вибираєте самі. Програма романтичного подарунка в цьому випадку розрахована на дві години.

  • Вечеря класу люкс. Такий романтичний вечір-подарунок припаде до смаку брутальному чоловікові. Крім легкого ігристого вина, фруктів і десерту вечерю доповнюють ароматний соковитий шашлик, приготований безпосередньо перед подачею і кальян. Ваш улюблений буде під враженням від такого вечора на двох. Втомлений годувальник сім'ї не встоїть перед таким незвичайним романтичним подарунком на свіжому повітрі. Особливо якщо піднести його в якості несподіваного сюрпризу.

Особливо якщо піднести його в якості несподіваного сюрпризу

Романтична вечеря

Якщо в плани пари входить побути разом якомога довше, до ваших послуг гостьовий номер в бунгало. Тобто після проведеного в чані часу під місяцем і зірками можна спокійно розслабитися і відпочити без необхідності повертатися додому. До послуг гостей СПА-комплексу «Баня Афродіти» цілодобове обслуговування. Номер в бунгало на воді оснащений спальнею, санвузлом, гостьовий меблями і всією необхідною побутовою технікою аж до музичного центру.

Королівський кінозал

Окремий і дуже цікавий романтичний подарунок на день народження коханому чи коханій - ідея перегляду улюбленого фільму при купанні в чані. Тільки уявіть, кінотеатр під відкритим небом тільки для вас двох. Такого ще не було у вашому житті точно !! Не потрібні місця для поцілунків в стандартному багатомісному кінотеатрі і банальна кола з попкорном. Тут все набагато романтичніше, цікавіше і захоплююче. Достатньо лише обумовити свої вимоги до фільму, а ми влаштуємо кіносеанс за всіма правилами хорошого кіно: великий білий екран, якісний звук, палаючий в міру вогонь під чаном, легкий пар, що піднімається над закарпатської лазнею і смачна свіжа їжа. Навряд чи десь ще ви зможете провести час настільки шикарно і невимушено!

Якщо вас цікавлять незвичайні романтичні подарунки до дня народження, річниці, з приводу і без, романтичний подарунок на річницю відносин або до професійного свята, в комплексі «Баня Афродіти» ви знайдете найоригінальніші і незабутні ідеї! Ми працюємо для того, щоб дивувати ваших половинок.

Примітка: для замовлення додаткових романтичних опцій звертайтеся в сервіси романтики (наприклад Альтечо).

Рекомендації для закоханих

Щоб ваші незвичайні романтичні подарунки запам'ятовувалися назавжди, краще підійти до організації вечора грунтовно. Тобто бажано надати організаторам максимум інформації про кохану людину:

  • Його настрій і характер;
  • Улюблена музика і кіно;
  • Смаки до їжі і напоях;
  • Любов до особливій атмосфері і антуражу.

Якщо все це буде враховано в обов'язковому порядку, то романтичний подарунок хлопцю або дівчині стане самим незабутнім подією в житті вашої половинки. Вчіться доглядати красиво і даруєте один одному любов. А СПА-комплекс «Баня Афродіти» стане виконавцем ваших бажань і примх вашої другої половинки.



Якщо ви плануєте романтичний подарунок для двох в межах Києва і вирішили побувати у нас, то бажано бронювати бунгало на воді або готельний номер заздалегідь. Гарячий сезон починається вже зараз.

І ще, якщо ви задумали романтичний подарунок жінці, чоловікові, хлопцеві або молодій дівчині, і при цьому хочете зануритися в розкішні закарпатські чани, пам'ятайте, що за таким задоволенням тепер не потрібно летіти або їхати далеко. Все знаходиться в межах Києва. У Спа-комплексі «Баня Афродіти».

Хочете дізнатися про все докладно?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online