Як перевести гроші з телефону Теле2 на карту ВТБ24 і яка комісія стягується

  1. СМС переклад
  2. USSD переклад
  3. Переклад на сайті
  4. За допомогою Гаманця
  5. На розрахунковий рахунок карти
  6. Обмеження, комісії та ліміти
  7. висновок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як поповнити баланс телефону з карти відомо практично кожному. Але іноді потрібно здійснити зворотну дію і перевести гроші з рахунку Теле2 на карту ВТБ 24. Варіантів проведення такої операції кілька і кожен самостійно вибирає найбільш підходящий для себе.

СМС переклад

Найпростіший спосіб здійснити перерахування з Теле2 на карту ВТБ24 - відіслати SMS з текстом «card - повний номер карти - сума». Для прийому даної команди передбачений безкоштовний номер 159.

Для прийому даної команди передбачений безкоштовний номер 159

USSD переклад

Той, хто не знає, як перевести гроші на карту ВТБ24 з телефону Теле2, може скористатися спеціальною USSD-командою: * 159 * 1 * номер картки * сума #. Набравши цю комбінацію, потрібно натиснути кнопку виклику і дочекатися подальшого оповіщення про успішне проведення операції.

Переклад на сайті

Щоб здійснити переказ грошей з Теле2 на банківську картку через сайт оператора виконайте наступні кроки:

  • відкрийте розділ «Переклад на банківську карту»;
  • вкажіть в потрібних графах телефон, з якого будуть переводитися гроші, сумарна кількість пересилаються грошових коштів (від 50 до 15 тис. рублів) і номер потрібної картки;
  • на основі введеної інформації відбудеться автоматичне визначення суми списання (разом з комісійними зборами) і після цього залишиться лише клікнути на кнопку «Оплатити».

Таких операцій протягом дня можна проводити не більше 50-ти, а загальна кількість переведених коштів не зможе перевищувати 15 000 р. (Протягом найближчих 24 годин).

За допомогою Гаманця

Після 2013 року, клієнтам Tele2 надається можливість перерахування грошей через електронний гаманець QIWI без списання комісії. Що опинилися в ньому кошти можна безпроблемно перенаправити на банківську карту ВТБ24.

Щоб, використовуючи баланс Теле2, перекинути гроші таким способом, буде потрібно пройти реєстрацію на сайті qiwi.com. Подальші дії здійснюються через особистий кабінет на сторінці «Поповнити гаманець»: для початку виберіть спосіб переміщення фінансів на QIWI-гаманець (з мобільного номера), а після перерахувати кошти на картку. Більш докладно про те, як перевести гроші з Теле2 на Ківі , Можна дізнатися в окремій статті.

На розрахунковий рахунок карти

Ще один доступний спосіб розпорядження коштами на мобільному рахунку Теле2 - оформити картку «Інші правила» і перевести гроші на неї, а після поповнити розрахунковий рахунок ВТБ 24.

Ще один доступний спосіб розпорядження коштами на мобільному рахунку Теле2 - оформити картку «Інші правила» і перевести гроші на неї, а після поповнити розрахунковий рахунок ВТБ 24

Обмеження, комісії та ліміти

Незалежно від того, як саме клієнт вирішить перевести гроші з мобільного рахунку на карту ВТБ24 розмір комісії буде дорівнювати 5,75% від суми переказу (але не менше, ніж 40 рублів).

На завершення процедури переведення звичайно потрібно не більше декількох хвилин, але через проблеми технічного характеру це термін може бути продовжений аж до 5 діб.

Сума переказу повинна відповідати діапазону 10 - 15 000 рублів. В інших випадках в проведенні операції буде відмовлено. Якщо процедура проводиться за допомогою USSD коду, то максимальний розмір одноразової перерахування буде не більше 14,2 тис. Рублів. Сумарно за місяць клієнт Теле2 може перерахувати на картку не перевищувати 500 тис. Рублів. Недотримання наведених норм робить відправку фінансів неможливою.

висновок

Якщо з номера Tele2 переказ грошових коштів не проводиться жодним з вищеописаних методів, то рекомендується звернутися в службу підтримки. Найкраще для цих цілей підходить гаряча лінія Теле2 (611). Звернення може бути оформлено за допомогою сервісу зворотного зв'язку, пропонованого сайтом оператора або за допомогою особистого звернення до працівників одного з офісів Tele2.



Перевірте за номером звідки дзвонили
дізнатися

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online