Перший місячний день

  1. Подробиці 1 місячного дня стосовно до різних сфер діяльності - класична трактування

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Символ - лампада, світильник Символ - лампада, світильник.
Камені - діамант, гірський кришталь.
Перший місячний день - основа всього циклу.

День задумів, планів. Те, що ми сплануємо в цей день, буде мати тенденції до реалізації протягом всього місяця за місячним календарем.

Перший місячний день завжди непостійний. Він може тривати кілька годин, а може охопити повністю місячну добу. У будь-якому випадку, його характеризують як день планування майбутнього.

Подумайте, чим би ви хотіли займатися в найближчі тридцять днів. Бути може, на роботі готується якийсь проект? Або ви давно хочете почати відвідувати спортзал? Або написати книгу? Обміркуйте всі свої плани, можете навіть накидати чернетку їх реалізації. Але поки нічого не робіть! Місячний місяць тільки-тільки почався, вам не вистачить енергії на миттєве здійснення задуманого. Зараз треба максимально розслабитися і планувати свої дії на найближчий місяць.

У здійсненні бажань допомагає їх візуалізація. Подумки малюйте результат своїх дій, уявляйте те, що хочете отримати протягом місяця. Тоді космічні сили підсоблять вам і виконають ваше бажання. В цей день сильна енергетика голови, думки. Звичайно, ваші плани повинні бути позитивними. Не можна бажати комусь болю або смерті, займатися плануванням помсти або будь-яких дій, що приносять шкоду живій істоті. На такі наміри природа реагує вкрай негативно, ваші плани можуть обернутися проти вас. Саме в таких випадках радять боятися того, чого бажаєш.

Здоров'я і харчування. Організм відчуває себе стомленим, йому не вистачає сил. На грунті енергетичної виснаженості може виникнути стрес. Тому не збільшуйте ситуацію алкоголем і фізичними навантаженнями. Виснажливі тренування залиште на більш благополучні дні, як і свята або вечірки, які передбачають вживання великої кількості спиртного. Також не рекомендується їсти гостру і дуже гарячу їжу. Операції краще відкласти, якщо тільки вони не термінові і від терміну їх проведення не залежить ваше подальше життя. Відкладіть і похід в перукарню - це, звичайно, не медична операція, але стригти волосся в молодика вкрай не рекомендується.

Детальніше:

Любов і спілкування. Постарайтеся не сваритися з оточуючими, а якщо ви вже з кимось посварився - миріться. Виконуйте обіцянки, навіть якщо давали їх давно. Так підвищуються шанси на реалізацію ваших планів, адже ви духовно очищується і починаєте місячний місяць з позитивними емоціями. У молодика укладати шлюб не рекомендується, а ось планувати весілля можна і навіть корисно.

Детальніше:

Робота і творчість. Від укладення важливих угод, вирішення фінансових питань краще утриматися. Можна зайнятися наукою, мистецтвом, визначитися з творчими планами на майбутнє - вони неодмінно збудуться, якщо ви правильно розпорядитися місячної енергією.

Детальніше:

Народжений в цей день має величезну силу духу. Його життя напевно буде дуже цікавою і яскравою. Люди першого місячного дня здатні на подвиг, але ніколи його заздалегідь не в змозі запропонувати, включаючись в дію несподівано. Вони завжди чогось натхненно чекають, проте не всі свого досягають.

Подробиці 1 місячного дня стосовно до різних сфер діяльності - класична трактування

1 місячний день за оцінкою користувачів сайту

Класичні трактування місячного календаря складені дуже давно і не враховують величезних змін нашого життя, обумовлених нестримним розвитком цивілізації. Тому, з метою актуалізації даних, ми вирішили провести сучасне дослідження місячного календаря .

Беручи в ньому участь, ви не тільки вносите свою лепту в спільну справу, а й отримуєте цінну можливість скласти індивідуальний місячний календар, який буде максимально підходити особисто Вам, будучи відображенням місячного ритму в дзеркалі Вашої індивідуальності.

Бути може, на роботі готується якийсь проект?
Або ви давно хочете почати відвідувати спортзал?
Або написати книгу?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online