Список стартових майданчиків за програмою реновації можуть збільшити на 14 адрес

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: портал мера і уряду Москви / Олександр Авілов

Заступник керівника департаменту містобудівної політики Москви Андрій Валуй повідомив, що число стартових майданчиків реновації можуть поповнити 14 адресами, передає агентство Москва .

За його словами, були проаналізовані пропозиції жителів. Всього затвердили 242 стартові майданчики, але ця кількість не остаточне. Поступово список доповнюється, в тому числі за пропозиціями мешканців.

"З 30 майданчиків, за якими надійшли пропозиції, по дев'яти округах, 18 районам - по 16 адресами, розташованим в семи округах, 11 районах, ми змушені були відмовитися від пропозицій. Але по 14 дільницям в восьми округах в 11 районах майданчики у нас в опрацюванні, і після завершення буде прийнято рішення про можливість їх доповнення до вже затвердженого переліку ", - зазначив Валуй.

Майданчики, за його словами, знаходяться в районах: Перово, Лівобережний, Царицино, Лосіноостровскій, Вихіно-Жулебіно, Південне Тушино, Аеропорт, Філі-Давидково, Сокільники, Кузьминки, а також в Тіна.

Раніше повідомлялося, що в рамках програми реновації московського житлового фонду планується розселити до кінця року близько 20-30 будинків. За словами заступника мера з питань містобудівної політики і будівництва Марата Хуснуллін, все буде залежати від того, наскільки швидко люди будуть приймати рішення про переїзд.

Програма реновації житла в Москві була прийнята в серпні 2017 року.

"Москва в цифрах": перші будинки за програмою реновації

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online