Перший випуск школи грибників

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У вересні в школі грибників пройшов перший 3-х тижневий курс навчання зі збору печериць, а також, випуск школи. Навчання проводилося на діючій фермі в передмісті Києва, де вирощуються печериці на готовому компості.

Навчання проводилося на діючій фермі в передмісті Києва, де вирощуються печериці на готовому компості

Курс школи грибників дозволяє в короткий термін отримати нову спеціальність збирача грибів , Завдяки якій учні можуть поїхати на роботу в Західну Європу. Учасниками курсу стали 15 осіб у віці від 23 до 45 років, в основному це були жінки або сімейні пари. Спільно з фахівцями школи вони щодня проходили теоретичні та практичні заняття, вивчаючи методику і технологію селективного збору грибів. Всі учасники групи успішно пройшли підсумкове тестування і отримали сертифікати, що підтверджують проходження курсу.

УВАГА! Зараз йде набір в 2-у групу бажаючих пройти навчання, яке починається 16 жовтня 2017 г. Щоб потрапити до 2-ї групи реєструйтеся через контактну форму на нашому сайті. Ви можете скористатися акцією «Влаштуй одного на роботу - отримай винагороду» , Вказавши в повідомленні форми «акція збирач грибів».

зареєструватися

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online