Визнання документів про іноземне освіту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У БФУ ім.І.Канта проходить процедура визнання документів про освіту, отриманих в іноземних освітніх організаціях. Під визнанням іноземного освіти і (або) кваліфікації розуміється підтвердження рівня отриманих в іноземній державі освіти і (або) кваліфікації з метою забезпечення доступу їхнього власника до утворення. Відповідно до закону від 29.12.2013 ФЗ-273 «Про освіту в Російській Федерації» Балтійський Федеральний університет ім.І.Канта уповноважений самостійно здійснювати визнання іноземної освіти і (або) кваліфікації з метою здійснення прийому на навчання.

Відповідальний за процедуру: Шилова Катерина Сергіївна

[email protected] , [email protected] .

У БФУ імПрийом документів проводиться:

м Калінінград, вул. Ал. Невського, 14, каб. 116 (приймальна комісія)

Пн-пт: 9:00 - 18:00

Пт: 9:00 - 17:00

Обід: 13:00 - 14:00

Тел .: 8 (4012) 595-596, 466-422.

Документи можуть бути надані особисто заявником, за дорученням іншою особою або спрямовані поштою в університет за адресою: 236016, Росія, м Калінінград, вул. А. Невського, 14, кабінет 116.

У разі необхідності експертизи документів про іноземне освіту з метою визнання в БФУ ім У разі необхідності експертизи документів про іноземне освіту з метою визнання в БФУ ім.І.Канта заявник надає наступний комплект документів:

1. Заява про визнання ( форма заяви ).

2. Документ, що засвідчує особу власника документа про освіту (при необхідності переведений на Російська мова);

3. завірений в установленому порядку переклад документа про іноземне освіту та додатка до нього, включаючи переклад печаток, наявних на документах.

Звертаємо увагу заявників

  • Звертаємо увагу заявників на необхідність перевірки правильність і збіги написання прізвища, імені (імен) і (якщо є) по батькові в паспорті, візі (якщо вона є) і в перекладах. Якщо хоча б одна буква не збігається, то в подальшому буде необхідно робити дублікат документів, або представити в БФУ ім.І.Канта довідку з навчального закладу або з посольства, що підтверджує дійсність документів.

  • Якщо заявник поміняв (а) прізвище, наприклад, у зв'язку з укладенням шлюбу, то необхідно надати підтверджуючі документи, наприклад, копію і переклад (якщо необхідно) свідоцтва про реєстрацію шлюбу.

  • Просимо перевірити, чи немає в документах про освіту виправлень, закреслення, підчисток. Якщо вони є, то це буде перешкодою для визнання документів.

  • Якщо в документах про освіту є виправлення, закреслення, підчистки та інші не завірені зміни, зроблені не заявником, то необхідно отримати дублікат документів в тому навчальному закладі, де отримано освіту.

  • Просимо перевірити, чи необхідна легалізація документів про освіту за наступним переліку .

Додаткову інформацію щодо процедури визнання документів про освіту, отриманих в іноземних освітніх організаціях, можна отримати на сайті Національного інформаційного центру з питань визнання освіти і (або) кваліфікації, вчених ступенів і звань, отриманих в іноземній державі ФГБУ " Главекспертцентр ".

При необхідності заявник може пройти експрес-оцінку документів про освіту на сайті Національного інформаційного центру.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online