Юридична компанія Рубікон

  1. оформлення спадщини без особистої присутності
  2. приватний нотаріус

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

від 7500 грн

від 7500 грн.

Оформлення спадщини на іноземця - нерезидентами в Україні має деякі особливості і вимагає додаткових знань в напрямку оформлення документів і в сфері оподаткування. Дуже часто спадкоємці - іноземці стикаються в Україні з цілою низкою питань щодо оформлення спадщини з якими вони самостійно впоратися не в змозі, а також більшість юристів і адвокатів не знають багатьох особливостей і нюансів в питаннях оформлення спадщини на іноземців. Вартість оформлення спадщини для іноземця відрізняється від вартості аналогічної послуги для громадян України, оскільки потрібен більший обсяг юридичних послуг з оформлення спадщини на іноземця.

У зв'язку з цим перед процесом оформлення спадщини необхідно в першу чергу звернутися за консультацією до адвоката по питанню спадкового права і оформлення спадщини на іноземних громадян. Адвокат з питань спадщини в Україні проведе необхідні юридичні консультації, а також візьме на себе повний юридичний супровід оформлення на Вас спадщини незалежно від того чи є Ви громадянином України або іноземцем.

  • юридична консультація з оформлення спадщини в Україні;
  • розрахунок вартості оформлення спадщини;
  • юридичний супровід усього процесу оформлення спадщини "під ключ";
  • підготовка всіх необхідних документів для оформлення спадщини;
  • легалізація та апостиль на документах з-за кордону і переклад документів на українську мову;
  • витребування документів з ЗАГС , Необхідних для подачі нотаріусу для оформлення спадщини;
  • оформлення українського податкового номера - ІПН та інші послуги.

оформлення спадщини без особистої присутності

Дуже часто внаслідок незнання української спадкового законодавства іноземні громадяни пропускають терміни на прийняття спадщини, і в даному випадку їм необхідно поновити строк на прийняття спадщини через суд.

З метою прискорення процесу оформлення спадщини на нерезидентів, правильного оформлення необхідних документів, усунення негативних наслідків, які можуть виникнути в процесі оформлення спадщини наші адвокати у спадок надають повний спектр юридичних послуг для іноземців і громадян України з питань оформлення спадщини в Україні.

приватний нотаріус

На спадкоємців нерезидентів - іноземних громадян за українським законодавством покладається зобов'язання по оплаті податку при оформленні спадщини, без оплати якого нотаріус не зможе оформити спадщину і видати Свідоцтво на успадковане майно.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online