Прописка реєстрація в СПб, офіційно від власника Пітер

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тимчасова і постійна реєстрація .Так у чому ж різниця?

Реєстрація громадян РФ - це порівняно нове поняття, яке прийшло на зміну визначенню «прописка» Реєстрація громадян РФ - це порівняно нове поняття, яке прийшло на зміну визначенню «прописка». Але, не дивлячись на те, що юридично термін «прописка» вже скасовано, багато громадян, кажучи про реєстрацію, використовують саме цей вислів. Проте, правильніше використовувати новий термін, тим більше, що сама по собі, реєстрація так само ділиться на два різних поняття: тимчасова і постійна. Розглянемо ближче їх відмінності.

У сучасному понятті, реєстрація - це обов'язок громадянина при переміщенні з одного міста РФ в інший, повідомляти про зміну місця проживання шляхом зняття з обліку і постановці на облік за місцем нового проживання в картотеці органів МВС РФ за місцем проживання. Це і є постійна реєстрація.

Тимчасова реєстрація це необхідність при тривалому (понад 90 днів) вибуття зі свого постійного місця проживання, зареєструватися за місцем свого тимчасового перебування. Говорячи простою мовою місце тимчасового перебування-тимчасова реєстрація, місце проживання-постоянная.Временная реєстрація підходить для тих, хто приїжджає в місто на якийсь певний, недовгий термін (або, це тимчасовий статус, припустимо до моменту оформлення покупки власної квартири). Так само необхідно пам'ятати, закон передбачає відповідальність за проживання за місцем проживання або місцем перебування без реєстрації у вигляді певного штрафу.

Показати більше "

Необхідно знати, постійна реєстрація (реєстрація за місцем проживання) виражається у вигляді штампу в паспорті громадянина РФ, а тимчасова реєстрація (за місцем тимчасового перебування) - у вигляді свідоцтва про реєстрацію (довідка форми 3) за місцем тимчасового перебування.

Права, гарантовані Конституцією для громадянина РФ країни невід'ємні і не змінюються в залежності від наявності (відсутності) у особи постійної / тимчасової реєстрації. Так само, необхідно пам'ятати про те, що реєстрація ніяк не пов'язана з правом громадян на житлове приміщення. Особа може не мати будь-яких прав (наприклад, права власності) на дане житло, однак, бути зареєстрованим на цій житлоплощі. Так що особливої ​​різниці немає, яка саме реєстрація у громадянина РФ.Вопрос в тому, які саме питання йому доведеться вирішувати в подальшому, перебуваючи в Санкт-Петербурзі.

Реєстрація громадян РФ здійснюється місцевими органами ФМС, куди прибуло особа, яка бажає оформити реєстрацію, має звернутися із заявою та пакетом документів. У населених пунктах, в яких відсутні зазначені органи, реєстраційний облік проводиться місцевою адміністрацією.

Для отримання постійної реєстрації (прописки) обов'язково особиста присутність всіх громадян старше 14 років. Оформлення реєстрації іншою особою за нотаріальним дорученням не допускається.

Громадяни, які змінили місце проживання, зобов'язані не пізніше 7 днів з дня прибуття на нове місце проживання оформити постійну реєстрацію.

Певні особливості має постановка на реєстраційний облік дитини. Неповнолітні діти можуть прописуватися або тільки разом з батьками, або з одним з батьків, але при обов'язковій присутності другого. При відсутності батьків - з дозволу опікуна при обов'язковому особистому його присутності і дитини. Діти старше 14 років повинні бути особисто і мати з собою паспорт, згода батьків, нотаріально завірене.

Документи, необхідні для реєстрації:

-Паспорт реєстрованого особи;
-Заява на реєстрацію;
-підстави для вселення (свідоцтво про державну реєстрацію права власності на житлове приміщення);

Для дітей (при реєстрації з одним батьком):

-свідоцтво про народження;
-вкладиш про громадянство;
копія паспорта другого з батьків;
-Нотаріальне згода другого з батьків;
довідка форми-9, що підтверджує, що дитина не прописаний на адресу другого з батьків;

Так у чому ж різниця?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online