Переїзд з України в Росію на ПМЖ: ПОВНА ІНСТРУКЦІЯ 2019

  1. Скільки треба грошей на переїзд з України в Росію в 2019 році
  2. Отримання закордонного паспорта України
  3. Перевезення домашніх речей з України в Росію
  4. Купівля квитків на потяг з України в Росію
  5. Оренда житла в Росії
  6. Комісія агентам по нерухомості при оренді житла в Підмосков'ї
  7. Дозвіл на тимчасове проживання РВП в 2019 році
  8. Які українці можуть отримати РВП поза квотою:
  9. Патент на роботу в Росії для громадян України
  10. Гроші на перший час при переїзді з України в Росію
  11. Страхування українського автомобіля на території РФ в 2019 році
  12. Купівля зеленої карти для автомобіля
  13. Купівля ОСАГО для іноземного автомобіля в Росії
  14. Плюси і мінуси ОСАГО в порівнянні з зеленою картою
  15. Медичні послуги для іноземців в Росії
  16. Таблиця 1. Ціни на медичні послуги в Московській області:
  17. Робота українцям в Росії
  18. Де дешевше зняти квартиру в Московській області в 2019 році
  19. Де дешевше зняти квартиру в Росії
  20. Програма переселення співвітчізніків до России
  21. Які спеціальності зараз затребувані в Росії
  22. Як отримати громадянство Росії в спрощеному порядку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багато громадян України все ж віддають перевагу Росії при виборі місця роботи і життя Багато громадян України все ж віддають перевагу Росії при виборі місця роботи і життя. Це й не дивно. Економічне становище українців залишає бажати кращого. Особливо якщо дивитися на розмір пенсійних виплат, які постійно затримують. Молодь намагається виїхати за кордон на заробітки, так як в Україні немає ніяких перспектив.

У цій статті ви знайдете вичерпну інформацію про переїзд з України в Росію на 2019-2020 рік. Ви дізнаєтеся, що потрібно для працевлаштування, які програми діють для українців, що переїжджають в Росію. Як в спрощеному порядку отримати громадянство Росії і багато іншого.

Зміст статті:

Скільки треба грошей на переїзд з України в Росію в 2019 році

Слід зазначити, що Україна таким гостинністю, як Росія, похвалитися не може. В Україні відсутні будь-які програми, які допомагають колишнім співвітчизникам і новим мігрантам переїжджати на ПМЖ в Україну, тим самим, розвивати економіку і робити цю країну кращою. Тому в даній статті ви знайдете всю саму потрібну і актуальну інформацію на сьогоднішній день.

Кожна людина або сім'я в цілому, коли замислюються про переїзд на нове місце з метою роботи або, взагалі, постійного місця проживання ПМЖ, починають шукати інформацію про те, скільки їм знадобитися грошей на переїзд. Адже він складається не тільки з ціни на квитки. При переїзді виникає багато різних непередбачених ситуацій, які складно запланувати і досить часто може з'явитися потреба в додаткових грошах.

Скільки треба грошей на переїзд з України в Росію в 2019 році? Щоб розрахунок підходив будь-якій людині, ми візьмемо до уваги одного дорослого і одну дитину. Якщо ви поодинці збираєтеся поїхати в Росію, або у вас сім'я - то розрахунок підійде всім. Отже, з чого складається переїзд в цілому:

  1. Отримання закордонного паспорта;
  2. Перевезення домашніх речей через кордон. Звичайно, комусь достатньо і однієї сумки з собою в поїзд, але найчастіше люди перевозять з собою домашні речі окремої транспортною компанією або замовляють машину або везуть все з собою на своїй власній машині, якщо вона дозволяє все вмістити. Ми розглянемо різні варіанти;
  3. Купівля квитків;
  4. Оренда житла на новому місці;
  5. Комісія агенту з нерухомості;
  6. Дозвіл на тимчасове проживання (РВП);
  7. Отримання прописки або реєстрації за місцем перебування;
  8. Патент на роботу;
  9. Зміст себе на новому місці на період пошуку роботи або період стажування, поки роботодавець офіційно не працевлаштує і ви не отримаєте першу зарплату;
  10. Страхування українського автомобіля для переміщення по території РФ;
  11. Влаштування дитини до школи (тут багато додаткових витрат за російськими цінами: форма, підручники, обіди, гроші на ремонт школи і т. Д.);
  12. Лікування. У разі, якщо ви або ваші члени сім'ї захворіють, то можуть знадобитися гроші на платне лікування. Прийом лікаря буде коштувати грошей, якщо іноземець не підпадає під певну категорію або програму;

Тепер давайте по порядку розберемо кожен пункт:

Отримання закордонного паспорта України

Щоб українцеві виїхати в Росію, знадобитися закордонний паспорт. Оформлення його коштує від 250 до 800 гривень, залежно від терміну оформлення. Його оформляють від 20 до 3 днів. Якщо закордонний паспорт потрібен терміново, то можна заплатити гроші і отримати його швидко.

сайт ДМС УкраїниВартість послуги з оформлення закордонного паспорта України - 20 днівВартість послуги з оформлення закордонного паспорта України - 7 днівВартість послуги з оформлення закордонного паспорта України - 3 днісайт ДМС УкраїниВартість послуги з оформлення закордонного паспорта України - 20 днівВартість послуги з оформлення закордонного паспорта України - 7 днівВартість послуги з оформлення закордонного паспорта України - 3 дні

Перевезення домашніх речей з України в Росію

Транспортування речей з України в Росію - це не просто звичайна перевезення речей. Це цілий ряд бюрократичних процедур, пов'язаних з дозволами і митами на митниці. До того ж, якщо щось піде не так, можуть знадобитися додаткові витрати через різні казусів на кордоні обох країн.

Скільки знадобитися грошей на переїзд? Основний витрата - це газель. Як правило, люди, які перевозять певний обсяг домашніх речей, користуються газеллю на 12 тонн (цього цілком достатньо). Якщо орієнтуватися по відстані, то від Києва до Москви транспортування домашніх речей обійдеться близько 300-500 $. У гривнях це буде близько 8500-14000 гривень.

До того ж упаковувати речі доведеться за певним принципом, а не як-небудь, як душа забажає. Всі речі, мішки, коробки потрібно заздалегідь упакувати певним чином. Якщо ви будете перевозити шафи, тумби, холодильник, то фіксувати і щільно прив'язувати дверки не потрібно, так як прикордонники і митники можуть полізти відкривати їх, щоб перевірити вміст. Якщо все щільно зав'язати, можуть виникнути питання і вимога все одно все відкрити.

При упаковці коробок і мішків потрібно все маркувати. Що це таке? Після того, як ви упакували певну коробку або мішок, на неї необхідно наклеїти яскравий папірець з номером. Тобто, зібрали першу коробку, наклеїли яскравий стікер так, щоб він не відвалився і написали на ньому «№1».

Дана маркування знадобитися для опису речей, що перевозяться. Для цього потрібно взяти звичайний аркуш паперу А4 і озаглавити: «Опис особистих речей б / у - ПІБ власника».

Далі в цій опису необхідно в кожному рядку написати:

  1. Номер промаркірованій упаковки;
  2. Найменування (мішок, коробка, пралка, холодильник);
  3. Вага (можна приблизно);
  4. Оцінка упаковки в доларовому еквіваленті;

У вас повинно бути стільки рядків, скільки промаркованих одиниць упаковки. В кінці потрібно написати:

  1. дату;
  2. підпис;
  3. Розшифровку підпису;

Увага! Ручка, якою ви заповнювали опис, повинна бути разом з вами до кінця поїздки, так як на кордоні вам вона знову знадобиться.

Також слід мати на увазі! Оцінка речей не повинна перевищувати 10.000 євро, а вага всіх речей не повинен бути більше вантажопідйомності транспорту.

До суми перевезення потрібно додати ще роботу вантажників на Українській та Російській стороні. У Києві вантажники беруть близько 100-150 гривень на годину (це близько 250-400 рублів за годину). У Росії, особливо в Москві вантажники можуть коштувати 400-600 рублів за годину.

Залежно від пори року, в який ви будете здійснювати переїзд, вартість послуг може бути дорожче. Це відзначається взимку, так як погодна навантаження на людей і транспорт може значно збільшувати вартість послуг.

Слід врахувати, якщо на кордоні щось піде не так, наприклад, вас пропустить український кордон, а на російській стороні вас розгорнуть назад, то назад ввезти в Україну без мита можна речей всього на 500 євро.

Тобто, якщо вивозити за оцінкою ви будете речей на 10 тисяч євро, то ввезти назад можна тільки на 500 євро. Відповідно, в описі потрібно вказати вартість речей або до 500 євро, або, в разі чого, ніжно буде при зворотному ввозке в Україну заплатити мито або залишити речі на кордоні нейтральній території.

Якщо ж ви повезете речі на своїй машині, то обсяг речей не повинен перевищувати вантажопідйомність легкової машини (якщо у вас легкова, а не газель).

Купівля квитків на потяг з України в Росію

Виїхати з України в Росію можна поїздом, автобусом, літаком, на своїй машині. Найчастіше люди вважають за краще поїзд, тому ціни будуть вказані на цей транспорт.

Варто відзначити, що ціни на пасажирські перевезення можуть варіюватися, але в цілому ціна одного квитка на плацкартний поїзд від Києва до Москви коштує близько 1500 до 2500 рублів:

Орієнтовна вартість квитків з Києва в Москву

Оренда житла в Росії

У нашому огляді ми розглядаємо переїзд із Києва до Москви. Варто відзначити, що найбільш прийнятні ціни в Підмосков'ї. Багато Українці направляються в Росію в Москву, так як в столиці завжди можна знайти роботу та в найближчому Підмосков'ї зняти квартиру за прийнятною ціною.

Скільки ж вам доведеться запастися грошей на оренду квартири поблизу столиці Росії. Ціни варіюються від 10000 до 40000 рублів. Залежно від того, що саме ви будете знімати. Давайте розглянемо декілька варіантів. Якщо ви самотня людина, то вам підійде кімната в гуртожитку або комунальній квартирі.

Таке житло можна орендувати в Підмосков'ї в межах 10.000 рублів на одного. Якщо пощастить, то можна зняти і дешевше. Наприклад, не цілу кімнату для себе, а ліжко місце, де в кімнаті будете жити ви і ще 2-3 людини, можна зняти і за 5-6 тисяч рублів:

Скільки коштує зняти ліжко місце в Підмосков'їСкільки коштує зняти кімнату в Підмосков'їСкільки коштує зняти ліжко місце в Підмосков'їСкільки коштує зняти кімнату в Підмосков'ї

Якщо ж вас цікавить варіант на сім'ю, щоб ви могли дозволити собі комфортні умови проживання з сім'єю, то можна зняти квартиру-студію або однокімнатну квартиру за ціною 15000-25000 рублів. Тут теж ціни варіюються в залежності від району і наявності ремонту.

Однак варто сказати про перевагу Підмосков'я - тут будується багато новобудов, в яких зустрічаються акуратні свіжі ремонти. Це величезний плюс для людей, які зважилися на переїзд, адже знімати квартиру зі старими речами і незручними ліжками - велике мука. Тому тут вибирати вам:

Скільки коштує зняти квартиру-студію в Підмосков'їСкільки коштує зняти квартиру-студію в Московській областіСкільки коштує зняти однокімнатну квартиру в Підмосков'ї

Якщо потрібна двокімнатна квартира на велику сім'ю, то тут ціни вже будуть від 20 до 40 тисяч, в залежності від якості пропозиції і необхідних вам умов проживання.

Важливо знати! На сайті оголошень Авито, популярної дошці оголошень в Росії можна зустріти пропозиції вельми привабливі, коли квартиру в Підмосков'ї можна зняти, припустимо, за 6000 рублів з хорошим ремонтом. Однак, такі оголошення вводять в оману.

Чи не ловіться на цю вудку, так як це, швидше за все, розлучення, і на місці виявиться, що це не квартира, а ліжко-місце. А замість господаря квартири з вами будуть спілкуватися агенти з нерухомості, ріелтори, що не соромляться і готові на всілякі хитрощі, щоб заманити вас у свої тенета, представляючись господарями, родичами, синами або дочками власників власності.

Комісія агентам по нерухомості при оренді житла в Підмосков'ї

Так як автори журналу ПрофіКоммент неодноразово приїжджали в Москву і потребували оренді нерухомості, то ця сфера добре вивчена.

Варто відзначити, що в Москві і Підмосков'ї дуже плутаний ринок нерухомості. Ніколи не знаєш, чим закінчиться операція. Відомі випадки, коли квартирантів обманювали, брали гроші, а потім з'являлися справжні власники квартири, які виселяли добропорядних людей.

Щоб не опинитися в пастці халяви, найкраще звертатися до офіційних агентствам, які працюють з власниками нерухомості і гарантують квартирантам як мінімум складання договору оренди. Це дуже важливо. Тому, комісія ріелторам, які працюють офіційно з агентствами нерухомості - свята справа. Нехай навіть ви зараз думаєте, що ви все одно зможете зняти без агента, у Москві і Підмосков'ї це може привести до одного і того ж. Тому краще зважитися відразу і заплатити за послугу.

Скільки беруть ріелтори за свої послуги? Варто відзначити позитивний момент, що останніми роками вони беруть відсоток від вартості, а не комісію в повному розмірі оплати квартири за один місяць. В середньому це 30-70%. Найчастіше зустрічається 50% оплати, тому, якщо ви розраховуєте стабільно працювати в Москві, а жити в якісно, комфортній квартирі Підмосков'я, то краще тут заплатити і не хвилюватися:

Комісія агенту з нерухомості в Московській області

Дозвіл на тимчасове проживання РВП в 2019 році

На відміну від України, Росія іноземним громадянам дає дозвіл на тимчасове проживання протягом року, завдяки якому іноземець може приїхати в Росію, отримати такий дозвіл і спокійно працевлаштуватися і працювати.

Що являє собою це РВП і кому воно видається? Щоб отримати РВП потрібно звернутися до територіального органу Федеральної Міграційної Служби за місцем свого знаходження та подати певний пакет документів. У нього входять:

  1. Заява;
  2. Дві фотографії 3,5 на 4,5;
  3. Паспорт громадянина України;
  4. Документ про відсутність судимості, виданий не раніше, ніж за 3 місяці до подачі заяви на отримання РВП;
  5. Міграційна карта;
  6. Сплачена держмито в розмірі близько 1600 рублів, однак вартість може бути дорожче, так як з часом ціни на державні послуги підвищується;
  7. Медична довідка про відсутність у іноземця-українця небезпечних інфекційних захворювань, а також спеціальний медичний сертифікат від відсутності ВІЛ-інфекції;
  8. Документ, що підтверджує володіння російською мовою;

Термін розгляду заяви на отримання дозволу на тимчасове проживання становить 60 днів з момент подачі. Якщо УФМС прийме рішення про видачу РВП, то іноземцю необхідно буде пройти дактилоскопічну реєстрацію, тобто, у іноземця беруться відбитки пальців.

РВП дає масу переваг українцям, так як вже через 1 рік дії дозволу на тимчасове проживання, можна подати документи на отримання виду на проживання. Саме РВП видається на три роки.

Коли українцю видається РВП, він може вільно працевлаштуватися на роботу без отримання дозволу на роботу. Важливо знати, що працевлаштуватися людина може без дозволу на роботу тільки за місцем видачі РВП. Але слід враховувати, що після отримання РВП українці повинні зареєструватися за місцем перебування.

Пам'ятайте, що РВП видається за квотами і, якщо на вас квоти не вистачить, то ви повинні будете отримати дозвіл на роботу або придбати патент на роботу в Росії.

Які українці можуть отримати РВП поза квотою:

  1. Недієздатні повнолітні громадяни, за яких документи подають опікуни, які також отримують РВП;
  2. Діти батьків, які подають документи на РВП;
  3. Громадяни, які народилися на території РФ або РРФСР, і раніше мали громадянство СРСР;
  4. Недієздатні батьки дітей, які проживають на території і РФ і мають громадянство Росії;
  5. Громадяни України, які мають недієздатного батька громадянина РФ;
  6. Українці, які замужем або одружені з громадянином РФ, що проживає в РФ;
  7. Громадяни України, які проходять службу в збройних силах РФ (видається на період служби);
  8. Якщо громадянин України має дитину, який зареєстровано за громадянством Росії;
  9. Учасники програми переселення співвітчизників з-за кордону з усіма членами сім'ї переселенця;
  10. Якщо є інші умови, передбачені законодавством;

Прописка або реєстрація за місцем перебування

Як не крути, а дану бюрократичну процедуру доведеться зробити, якщо ви збираєтеся працювати в Москві, отримувати патент на роботу, вільно переміщатися по вулицях і так далі.

Безкоштовно прописку або реєстрацію за місцем перебування в Москві або в Московській області (Підмосков'я) ніхто не зробить. За це доведеться заплатити, якщо ви будете знімати квартиру. Господарі квартир за це теж беруть гроші, так як навіщо їм це робити просто так?

Тому при переїзді з України в Росію вам доведеться замислитися над цим питанням, а вірніше - запастися грошима. Скільки це буде коштувати?

Різні посередницькі організації пропонують тимчасову реєстрацію іноземних громадян в Підмосков'ї в межах 5000-10000 рублів за 3 місяці. Однак вам варто не забувати, що після прибуття на територію РФ з України у вас зберігається право легального перебування 90 днів з дня в'їзду на територію Росії. Тому можна не поспішати.

Після закінчення терміну перебування 90 днів, ви повинні працевлаштуватися і продовжити свою реєстрацію, або подати на отримання виду на проживання з урахуванням вашої конкретної ситуації, або стати учасником програми переселення співвітчизників. Подробиці дивіться нижче.

Патент на роботу в Росії для громадян України

У разі, якщо громадянин України не може отримати РВП, хоча це буває дуже рідко, він може придбати патент на роботу.

Приклад бланка патенту на роботу, як виглядає заява на отримання, ви можете знайти по це посиланням: патент на роботу . Однак тут варто сказати кілька слів про ціну, так як в даному огляді ми вважаємо, скільки потрібно грошей на переїзд з України в Росії.

Отже, патент на роботу має плаваючу вартість. Його ціна залежить від певного регіону Росії, а також від потреби регіону в конкретного фахівця. Якщо на одне вакантне місце є конкуренція, то патент буде дорожче. В середньому ж, патент на роботу коштує близько 1500-2500 рублів на місяць. Це, в цілому, не дорого, якщо українець буде отримувати зарплату 30-50 тисяч рублів.

Гроші на перший час при переїзді з України в Росію

Як показує практика, коли люди приїжджають на нове місце, їм потрібен 1-2 місяці, щоб вбудуватися в колію. Тобто, поки ви отримаєте РВП або патент на роботу ... Поки ви отримаєте першу заробітну плату ... Ви повинні на щось жити.

Якщо ви оберете Підмосков'ї, як найбільш бюджетний варіант проживання поблизу Москви, то ви повинні розуміти, що витрати на життя десь в 2 рази вище, ніж в Києві.

В середньому, на харчування для однієї людини в Підмосков'ї люди витрачають близько 10 тисяч рублів на місяць. Це якщо добре харчуватися. Якщо по скромніше, можна і в 6-7 тисяч рублів вкластися.

Страхування українського автомобіля на території РФ в 2019 році

Якщо ви збираєтеся приїхати в Росію зі своїм українським автомобілем, то вам знадобитися придбання страховки або зеленої карти.

Купівля зеленої карти для автомобіля

  • Купується на території України;
  • Варто дешевше, ніж ОСАГО;
  • Діє ще в декількох країнах (близько 47);
В яких країнах діє зелена карта для автомобіля

Вартість зеленої карти для автомобіля, на якому будуть слідувати громадяни України з України в Росію, буде складати, приблизно:

  • 1100 рублів на 2 тижні
  • 5000 рублів на 1 рік

Залежно від коливання курсу валют, ціна може варіюватися, однак в цілому орієнтовна ціна така.

Купівля ОСАГО для іноземного автомобіля в Росії

Залежно від потужності двигуна автомобіля ціна на ОСАГО буде змінюватися. Як саме:

Якщо потужність двигуна 75 літрів, то ціна ОСАГО на 15 днів коштуватиме 2600 рублів, на 1 рік - 13000 рублів. Якщо автомобіль буде мати потужність двигуна більше, то і ціна, відповідно, буде вище.

Слід зазначити, що для придбання ОСАГО для вашого автомобіля, зареєстровано на території України знадобиться також діючий український техпаспорт. Якщо такого не виявиться, то потрібно буде проходити техогляд на території Росії. Витрати на цю процедуру можуть скласти 500-1000 рублів.

Плюси і мінуси ОСАГО в порівнянні з зеленою картою

  1. ОСАГО можна купити на території України, звернувшись до філії;
  2. ОСАГО можна купити на території РФ. Це можна зробити навіть після закінчення дії зеленої карти;
  3. ОСАГО коштує дорожче, ніж зелена карта;
  4. З ОСАГО можна їздити тільки по території Росії;
  5. ОСАГО вимагає проходження техогляду;

Влаштування дитини в Школу при переїзді до Росії з України

Якщо ви будете переїжджати з України в Росію з усією родиною і у вас є діти шкільного віку, то, щоб відправити дитину в школу в Росії, знадобитися пристойна сума. А якщо у вас 2-3 дитини, то цього варто приділити пильну увагу.

Щоб зібрати дитину в школу в Росії, в нашому прикладі ми орієнтуємося на Підмосков'ї, то ціни будуть наступні:

  • Шкільна форма - 5000-10000 рублів;
  • Спортивна форма - 2000-5000 рублів;
  • Підручники (нерідко доводиться частина підручників купувати самостійно) - на це може знадобитися 2000-3000 рублів;
  • Шкільне приладдя, канцелярія - 1000-2000 рублів;
  • Збори грошей на участь в житті школи - протягом року батькам доводиться здавати до 5000 рублів на різні потреби: день вчителя, новорічні заходи, прибирання території, випускні фотосесії, фотоальбоми, поїздки на різні заходи та інше;

Медичні послуги для іноземців в Росії

Якщо громадянин України приїде в Росію, то знадобитися деякий час на оформлення РВП або покупку патенту на роботу. Протягом цього часу іноземець-українець і його сім'я перебувають в періоді, коли за медичні послуги доведеться платити самостійно.

Коли іноземець може користуватися безплатною медициною на території Росії:

Існують міжнародні норми про медичну допомогу для мігрантів, які також діють і на території Росії. В якому випадку і кокой вид безкоштовної медичної допомоги можуть отримати Українці, які приїхали в Росію?

Безкоштовні послуги медичної допомоги можуть бути надані наступній категорії мігрантів з України:

  1. Тимчасово проживають українцям в РФ, провідним трудову діяльність (по ВНЖ);
  2. Які постійно проживають українцям в РФ, провідним трудову діяльність (по ПМЖ);
  3. Українцям-підприємцям, які ведуть підприємницьку діяльність на території РФ з тимчасового або постійного виду на проживання (по ПМЖ або ВНЖ);
  4. Непрацюючим українцям, які проживають в Росії постійно (по ПМЖ);

Який вид безкоштовної медичної допомоги може бути наданий українцям-мігрантам з вище перерахованого списку на території РФ:

  • Перша медична допомога
  • Швидка медична допомога
  • Медична допомога в рамках програми ОМС - обов'язкового медичного страхування
  • Отримання родового сертифікату
  • Медичні професійні та періодичні огляди при вступі на роботу

Якщо мігрант з України прибув на територію РФ і знаходиться в період легального перебування 90 днів, то в рамках надання медичної допомоги мігрантам, він може розраховувати на перелік безкоштовної медичної допомоги з наведеного вище списку.

Однак, слід пам'ятати, що безкоштовна допомога і прийом лікаря вимагає попереднього запису, якщо це не екстрений випадок. Тому мігранти найчастіше звертаються за медичними послугами платно.

Які орієнтовні ціни на стандартні медичні послуги в Підмосков'ї?

Таблиця 1. Ціни на медичні послуги в Московській області:

Первинний прийом, огляд у лікаря 1500 - 2500 рублів Діагностика за допомогою МРТ 2000 - 5000 рублів Рентген 500 - 2000 рублів Лікування зуба з установкою пломби 4000 - 7000 рублів

Робота українцям в Росії

У Росії на сьогоднішній день бурхливо розвивається економіка. Відкриваються нові робочі місця, зростають заробітні плати. Тож не дивно, що давним-давно вже багато українців прагнуть переїхати в Росію на роботу, зачепитися, а потім залишитися жити постійно.

Все це вірні напрямки. І це правильно! Росія - щедра душа і всіх гостинно зустрічає. Яка робота для Українців є в Росії? Цим темам присвячено багато оглядів в журналі ПрофіКоммент. Пропонуємо Вам ознайомитися з кожним більш докладно:

Варто пам'ятати, що сьогодні Україна перебуває з Росією не в найкращих стосунках. Це призвело до того, що Україна заборонила ряд шляхів, за якими раніше можна було переводити гроші з України в Росії. Через це багато людей зазнавали труднощів з перекладом зароблених грошей додому, в Україну, щоб члени сім'ї могли спокійно жити. Тому, якщо у вас є така проблема, рекомендуємо прочитати:

Якщо розглядати Росію для переїзду в цілому, то крім Москви і Підмосков'я, є ще два великий регіону: Це Санкт-Петербург і Краснодарський край. Столиці цих регіонів також вибирають для переїзду з України в Росію. Куди влаштуватися і де добре платять в цих містах? Читайте докладніше тут:

Де дешевше зняти квартиру в Московській області в 2019 році

При пошуку квартири в оренду в Підмосков'ї, варто відштовхуватися не від якихось загальних уявлень або традицій про місцевість, а від відстані до Москви.

Тут все просто. Чим ближче район Підмосков'я до центру Москви, тим ціна вище. Чим далі від центру Москви по Московській області, тим дешевше.

Якщо ж питання економії для вас стоїть дуже гостро, у вас немає зайвих грошей, і ви готові економити на оренді квартири у що б то не стало, то рекомендуємо до прочитання 2 статті. У них зібрано безцінна інформацією від людей, які через це вже пройшли, і з задоволенням поділилися своїм досвідом, довівши всім, що все можливо:

Де дешевше зняти квартиру в Росії

У Росії є міста, де можна зняти квартиру навіть за комуналку. Тобто, оплачувати потрібно тільки комунальні послуги. Однак в таких місцях є великі проблеми з роботою, інакше б ніхто не здавав житло за так просто.

Тому, потрібно шукати компроміс між розміром вартості оренди квартири і розміром заробітних плат в місті. Помічено, що чим більше людей живе в місті, тим там більше роботи і ціна на оренду сама бюджетна.

Якщо ж звернутися до невеликих містечках, то оренда може бути такою ж, як в обласному центрі, а по факту, з роботою там великі проблеми. Пов'язано це з тим, що в невеликих містах дуже мало пропозицій оренди і там знаходиться пара десятків людей, яким треба жити і працювати саме в цьому місці, що і позначається на ціні.

Найбільш вигідні ціни по оренді квартири в Росії, це міста-столиці кожного регіону - адміністративні центри суб'єктів РФ. Можна вибирати будь-який і ви не помилитеся:

  • Санкт-Петербург
  • Москва
  • Гірничо-Алтайськ
  • Уфа
  • Улан-Уде
  • Махачкала
  • Магас
  • Нальчик
  • Еліста
  • Черкеськ
  • Петрозаводськ
  • Сіктівкар
  • Сімферополь
  • Йошкар-Ола
  • Саранськ
  • Якутська
  • Владикавказ
  • Казань
  • Кизил
  • Іжевськ
  • Абакан
  • Грозний
  • Чебоксари
  • Барнаул
  • Чита
  • Петропавловськ-Камчатській
  • Краснодар
  • Красноярськ
  • Перм
  • Владивосток
  • Ставрополь
  • Хабаровськ
  • Благовєщенськ
  • Архангельський
  • Астрахань
  • Білгород
  • Брянськ
  • Володимир
  • Волгоград
  • Вологда
  • Воронеж
  • Іваново
  • Іркутськ
  • Калінінград
  • Калуга
  • Кемерово
  • Кіров
  • Кострома
  • Курган
  • Курськ
  • Липецьк
  • Магадан
  • Мурманська
  • Нижній Новгород
  • Великий Новгород
  • Новосібірськ
  • Омськ
  • Оренбург
  • Орел
  • Пенза
  • Псков
  • Ростов-на-Дону
  • Рязань
  • Самара
  • Саратов
  • Південно-Сахалінськ
  • Єкатеринбург
  • Смоленськ
  • Тамбов
  • Твер
  • Томського
  • Тула
  • Тюмень
  • Ульяновський
  • Челябінськ
  • Ярославль
  • Москва
  • Санкт-Петербург
  • Біробіджан
  • Нарьян-Мар
  • Ханти-Мансійськ
  • Анадир
  • Салехард

Програма переселення співвітчізніків до России

У Росії діють різні програми, що дозволяють іноземцям певної категорії переселитися в РФ на Постійне місце проживання. Більш того, програми не тільки спрощують переїзд до Росії для українських мігрантів, але також дають можливість отримати роботу і житло.

Це все реально! Багато громадян України вже переїхали на постійне місце проживання до Росії і отримали громадянство за спрощеною схемою. Більш детальну інформацію ви знайдете нижче. У журналі ПрофіКоммент є кілька оглядів від професійних авторів про переїзд з України в Росію:

Які спеціальності зараз затребувані в Росії

Перспективні професії в 2019-2020 році вельми різноманітні. За останні роки економіка Росія стрімко зростає. Цьому сприяють багато факторів. Наприклад, останнім часом активно розвивається імпортозаміщення. Що це означає?

Справа в тому, що в Росії довгі роки була політика імпорту різних товарів. Багато з них в Росії не виробляли. Сьогодні ж в різних напрямках:

  • Сільське господарство;
  • машинобудування;
  • Енергетика;
  • Побутова техніка;
  • Меблеве виробництво;
  • Будівництво та ремонт;
  • Товари широкого вжитку;
  • Цифрові технології;

І багато іншого починає розвиватися в самій Росії. Зверніть увагу на окремий огляд:

Ви знайдете масу корисної інформації, зможете зорієнтуватися для себе, ким працювати в Росії, щоб заробляти хороші гроші.

Як отримати громадянство Росії в спрощеному порядку

Практично будь-який громадянин України може отримати громадянство Росії в пільговому порядку. Що це означає? Справа в тому, що Україна раніше була в складі СРСР. На сьогоднішній день в Росії на рівні законодавства пам'ятають цей факт.

На ділі все розуміють, що в Україні дуже багато російськомовних людей, які незадоволені ситуацією, що склалася і хотіли б переїхати до Росії на ПМЖ. Як вже говорилося вище, Росія - країна гостинна і добродушна. Тому в РФ існує програма переселення співвітчизників.

Повний огляд з усіма документами, умовами, порядком, дивіться тут:

Якщо ви зберетеся їхати з України в Росію, то в цілому це зробити нескладно, так як в Росії можна отримати РВП відразу по приїзду в РФ. При цьому не потрібно відразу шукати роботу і робити реєстрацію за місцем перебування.

Це можна зробити після отримання РВП, яке робиться протягом 2 місяців. Тому краще відразу, як тільки ви приїдете в Росію, йти до найближчого відділення МВС і подавати документи. А за тим вже можна робити все решта справи: працювати і оформляти документи.

Якщо ж ви вже 100% вирішили отримувати громадянство Росії, бути переселенцями-співвітчизниками, то ви можете прямо в Україні звернутися в Консульства або Посольство Росії на території України, щоб подати заяву учасника програми.

Скільки треба грошей на переїзд з України в Росію в 2019 році?
Скільки знадобитися грошей на переїзд?
Що це таке?
Скільки беруть ріелтори за свої послуги?
Що являє собою це РВП і кому воно видається?
Господарі квартир за це теж беруть гроші, так як навіщо їм це робити просто так?
Скільки це буде коштувати?
В якому випадку і кокой вид безкоштовної медичної допомоги можуть отримати Українці, які приїхали в Росію?
Які орієнтовні ціни на стандартні медичні послуги в Підмосков'ї?
Яка робота для Українців є в Росії?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online