Кримчани, які покинули півострів, можуть відновити паспорт в будь-якому відділенні ГМС

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Втрачені паспорти відновлять / molbuk.ua

Про це УНІАН повідомили в прес-службі ДМС України.

Зокрема, як зазначається в повідомленні, голова Державної міграційної служби України Сергій Радутний підписав роз'яснення територіальним органам ДМС щодо можливості обслуговування по паспортних питань громадян, які зареєстровані в АР Крим і Севастополі, за місцем звернення на всій території України. Йдеться про відновлення втраченого паспорта громадянина України, вклеювання в нього фотографій по досягненню 25 та 45-річного віку, заміні паспорта в зв'язку зі зміною прізвища та з інших причин.

Читайте також українських військових з Криму будуть вивозити залізничним транспортом

Таким чином, зазначені категорії осіб можуть отримати паспортні послуги в найближчому підрозділі ДМС України за місцем прибуття.

При цьому в прес-службі звернули увагу, що спрощення стосується лише громадян, зареєстрованих на Кримському півострові. Громадяни інших регіонів України можуть отримати зазначені послуги виключно за місцем проживання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online