Відведення сталевий 90 градусів

  1. Сфера застосування сталевого відведення 90 °
  2. Технологія виробництва сталевого відведення 90 °
  3. Переваги сталевих відводів 90 ° перед пластиковими аналогами
  4. Стандарти ГОСТ і їх особливості на відводи 90 °
  5. Суворе відповідність вимогам наглядових органів
  6. Основні замовники відводів зі сталі з кутом 90 °
  7. Переваги співпраці з компанією «Уралтепломонтаж»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сталеві відводи 90 ° виготовляються для варіації напрямки магістральних трубопроводів під строгим прямим кутом. Вони з'єднують між собою частини єдиної системи, дозволяючи огинати існуючі перешкоди і перенаправляти робочі рідини за необхідними сторонам, в тому числі в вертикальному і горизонтальному напрямку.

Сфера застосування сталевого відведення 90 °

Сталевий відведення відноситься до категорії найбільш затребуваних трубопровідних елементів в рамках аналогічної продукції Сталевий відведення відноситься до категорії найбільш затребуваних трубопровідних елементів в рамках аналогічної продукції. Він застосовується в магістральних трубопроводах, а саме:

  • нафтових і газових перекачувальних споруд;
  • газових розподільних підстанцій;
  • мереж житлово-комунальних послуг;
  • комплексів з видобутку і транспортування нафти;
  • газових і нафтових мереж до розподільних і промислових точок;
  • транспортування хімічних речовин до місць їх зберігання.

Технологія виробництва сталевого відведення 90 °

Відведення сталевий 90 ° виготовляється за різними технологіями, а саме:

  • Секторная зварювання. Розробка кутових відводів проводиться шляхом зварювання кільцевих заготовок під кутом 90 °. Виготовлена ​​за даною технологією продукція рекомендується до застосування в трубопроводах з невеликим тиском.
  • Штампування. Технологія штампування дозволяє створювати штампозварні відводи. Спочатку існуючі заготовки проштамповувати, а тільки потім зварюються. В результаті виходять відводи відповідних розмірів. Варто зазначити, що методика трохи застаріла і застосовується тільки при виготовленні відводів з великим діаметром і потовщеною поверхнею стінок.
  • Гаряча протяжка. Дана методика знайшла широке застосування щодо крутовигнутих сталевих виробів. Спочатку заготовку розрізають на патрубки за відповідними параметрами. Далі вийшло виріб обробляють на професійному гідропресі. В процесі виготовлення сталевого відведення проводять крізь сердечник з заданими параметрами, калібрують для підвищення точності і коригування необхідних форм. В останню чергу відбувається обробка торцевій частині. Незважаючи на дорожнечу методики, вона відрізняється високою якістю одержуваних відводів.

Сталевий відведення 90 ° проводиться за наступними стандартами: Сталевий відведення 90 ° проводиться за наступними стандартами:

  • ГОСТ 17375-2001. Регламентує виробництво виробів 3D типу з радіусом 1,5DN. Цей вид продукції створюється методом гарячої протяжки.
  • ГОСТ 30753-2001. Регламентує виробництво виробів типу 2D крутовигнуті форми. Цей вид продукції створюється методом штампування або гарячої протягання. Крім того, він володіє радіусом вигину, рівним 1 Ду.

Відведення може експлуатуватися при температурі - 70 - + 450 ° C. Для його виготовлення застосовуються термостійкі сорти стали, призначені для використання в північних широтах. Зазвичай це марка 09Г2С, яка представляє собою якісний і довговічний метал, стійкий до корозії і перепадів температур.

Переваги сталевих відводів 90 ° перед пластиковими аналогами

Сталевий відведення 90 ° використовується для зміни напрямку потоку робочих рідин в системах трубопроводів. Він знайшов широке застосування в багатьох галузях промисловості. Багато споживачів задаються питанням про можливість використання менш дорогого аналога з пластика.

Порівнюючи металевий відведення з пластиковим, варто відзначити наступні переваги більш дорогого варіанта:

  • Підвищена стійкість до різких перепадів температур. Пластикові вироби гірше переносять термічні скачки. Експлуатація пластикового відведення за умов можливого підвищення температури від 95 ° C вкрай небажана, незважаючи на те, що сучасні вироби здатні витримувати температуру до 110 ° C. Важливо відзначити, що термін експлуатації в такому режимі різко знижується. Сталевий відведення 90 °, виготовлений по ГОСТ 17375-2001 ефективний для робочого середовища з температурою до 450 ° C.
  • Підвищений термін роботи в агресивному середовищі. Пластикові аналоги в складних умовах втрачають свої якості.
  • Підвищена стійкість до механічних пошкоджень. Металевий відведення в кілька разів міцніше і надійніше своїх інших аналогів.

У підсумку слід зазначити, що сталеві вироби, незважаючи на вартість, економічно вигідні, так як відрізняються своєю довговічністю. Фахівці рекомендують не втрачати часу на впровадження пластикових відводів, а використовувати класичні моделі в необхідних кількостях.

Обгрунтування зниженою вартістю на відміну від заводської

Відведення сталевий 90 °, що виготовляється нашою компанією, має привабливу ціну на відміну від конкурентів. Більш того, вартість може бути нижче, ніж у багатьох заводів виробників. Це обумовлюється кількома факторами:

  • Багаторічний досвід. Ми поставляємо свою продукцію великими обсягами, тому вартість відведення 90 ° нижче, ніж у більшості конкурентів.
  • Зниження рівня витрат. Ми розробили ефективну інфраструктуру, яка грає чималу роль в зниження витрат на торговельну діяльність. Ми володіємо двома величезними за площею складами готової продукції, роблячи свій акцент не на кількості, а на якості. У цьому заслуга висококваліфікованого персоналу і інших основоположних чинників.
  • Повноцінний виробничий цикл. Група наших компаній це широка мережа різноманітних підприємств, завдяки яким виходить створювати замкнуті і максимально ефективні процеси створення відводів, пропонуючи низьку ціну на готову продукцію.

Ці та інші чинники дозволяють нашій компанії встановлювати конкурентоспроможні ціни на сталеві відводи 90 °, зберігаючи високу якість продукції, що реалізовується. Ми розробляємо для клієнтів привабливі пропозиції ціни на придбання відводів, тому маємо великою популярністю і популярністю в своїй сфері.

Стандарти ГОСТ і їх особливості на відводи 90 °

Наша компанія пропонує високоякісну продукцію відповідно до ГОСТ 17375-2001 . Ці відводи виготовляються методом гарячого протяжки і відносяться до категорії 3D виробів, тобто мають радіус 1,5 DN. Відводи 90 ° по ГОСТ призначені для технологічного з'єднання трубопроводів з однаковим перетином і розташованих відносно один одного під прямим кутом. Вони рекомендовані до експлуатації з такими рідинами, як газ, вода, нафта і пар. Монтаж проводиться до трубопроводів шляхом приварки по кінцях гілок. Продукція виготовляється з наступних марок стали: 09Г2С, 10, 10Г2, 20. Відведення 90 ° ефективно працює в температурному режимі -70 - + 450 ° C.

Аналогічні технічні умови відносяться до ГОСТ 17380-2001. При необхідності підвищення показників по продукції, що функціонує в середовищі різких перепадів температур, регулярних гідравлічних ударів, збільшених зовнішніх навантаженнях або при специфічних хімічних властивостях середовища, можливо виробництво відводів з товстими стінками згідно з технічними умовами та технологічної документації на даний вид виробів.

Наші відводи повністю відповідають сучасним вимогам і стандартам, які висуваються ГОСТ 17375-2001, і є зразком високої якості, міцності, довговічності і надійності. Замовивши відводи по ГОСТ 17375-2001 в нашій компанії, ви можете переконатися в цьому самостійно.

Суворе відповідність вимогам наглядових органів

Наша компанія виготовляє відводи 90 ° згідно з усіма нормами, що пред'являються до технології та виробничого процесу органами державного нагляду за установкою конкретних видів трубопроводів. Вироби за своїми технічними параметрами підлягають використанню в трубопровідних магістралях державного значення або комунальних служб. Вони офіційно визнані товарів з високими експлуатаційними показниками, що задовольняють вимоги контролюючих організацій щодо якості магістральних мереж.

Компанія «Уралтепломонтаж» виробляє відводи 90 ° в промислових масштабах. Дана можливість обумовлюється наступними перевагами:

  • виробництво на високоточному обладнанні вузькоспеціалізованого типу;
  • висока кваліфікація співробітників, ретельний контроль якості;
  • сертифікати та інші документи, що підтверджують відповідність державним стандартам;
  • наявність двох містких складських споруд, з достатньою кількістю на них продукції власного виробництва.

Основні замовники відводів зі сталі з кутом 90 °

сьогодні існує величезна кількість підприємств, які потребують постачання сталевих відводів з кутом 90 °. Серед них варто виділити:

  • будівельні компанії, які займаються зведенням будинків і промислових споруд, в тому числі об'єктів життєзабезпечення;
  • ремонтно-будівельні компанії, в тому числі міські комунальні служби, державні організації, що спеціалізуються на облаштуванні трубопроводів;
  • компаніями, чия діяльність відноситься до хімічної, нафтової і газової галузі, які потребують прокладання труб для транспортування робочих рідин.

Переваги співпраці з компанією «Уралтепломонтаж»

Компанія «Уралтепломонтаж» протягом багатьох років успішно займається виробництвом фітингів зі сталі великого діаметру. За цей час партнерами компанії стали державні структури мікроекономічного рівня, міжнародні корпорації, підприємства середнього і малого бізнесу, які потребують відводах для трубопроводів.

Переваги для клієнтів при зверненні в нашу компанію

  • Висока якість продукції, що виготовляється. Сталеві відводи з кутом 90 °, а також інші вироби, створюються на базі високоякісних марок сталі з використанням сучасного європейського обладнання. Таким чином, процес виготовлення відрізняється максимальною точністю, стійкістю до будь-яких навантажень, надійністю і довговічністю. Контроль на кожному етапі здійснюється не тільки відповідними системами технологічного обладнання, а й професійними фахівцями.
  • Доступна вартість. «Уралтепломонтаж» сьогодні - це великий виробник, який прагнути до мінімізації виробничих витрат, шляхом оптимізації витрат і зниження собівартості продукції без втрати на якості виробів.
  • Великі складські приміщення. Ми завжди маємо в наявності запаси готової продукції з відводами, перехідниками, трійниками. Саме тому ваше замовлення обробляється оперативно і доставляється в найкоротші терміни. При необхідності величезної партії фітингів, компанія готова забезпечити їх безперебійну поставку.
  • Консультації фахівців. Персонал «Уралтепломонтаж» завжди радий допомогти своїм клієнтам з будь-яких питань, що виникають. Менеджери допоможуть зробити правильний вибір, вирішити проблеми з документацією та доставкою товару до об'єкта.

Оперативна доставка. При замовленні великої партії фітингів ми здійснюємо доставку в будь-який пункт РФ швидко без затримок і додаткових питань.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online