Прогноз погоди на сьогодні та на тиждень в Києві і Україні

  1. Ситуація з погодою в Україні
  2. Прогноз на вівторок, 20 березня
  3. Середа 21 березня
  4. Четвер 22 березня
  5. П'ятниця 23 березня
  6. Вихідні 24 і 25 березня
  7. Битва синоптиків

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В Україні продовжує триматися зимова погода, незважаючи на березень. У понеділок, 19 березня, температура як і раніше нижче нуля, а земля покрита значним шаром снігу.

Така ситуація буде зберігатися і в найближчі дні. "Країна" з'ясувала, коли в Україні по-справжньому настане весна, і дізналася прогноз погоди на тиждень.

Ситуація з погодою в Україні

З минулих вихідних у багатьох областях України облавтодори активно розчищають дороги від снігу. Зокрема, роботи тривають в Полтавській, Чернівецькій, Миколаївській, Дніпропетровській областях.

Дніпро сьогодні вночі завалило снігом. Виїзні вулиці і тротуари почали очищати тільки до ранку. Людям довелося йти прямо по проїжджій частині.

Людям довелося йти прямо по проїжджій частині

Після розчищення доріг у багатьох місцях з'явилися 3-метрові гори снігу, які більше нікуди було згрібати.

За прогнозами, така погода може протриматися ще кілька днів.

При цьому в різних населених пунктах Луганської та Донецької області випав кольоровий сніг від оранжевого до кремового відтінку. Про такому снігу повідомляють користувачі соцмереж в Луганську, Перевальську, Новолуганське, Світлодарську.

У найближчі дні синоптики прогнозують погіршення погоди. Зокрема, у вівторок і середу через циклон відновляться снігопади.

З четверга температура повітря піде в плюс. На вихідних очікується +3 ... + 4. Однак вночі буде мороз до -8 ...- 14. Сніг більшість метеорологічних сайтів обіцяють 20 і 21 березня.

Прогноз на вівторок, 20 березня

У цей день знову піде сніг. Синоптик Наталія Діденко в своєму Facebook пише: "Завтра черговий циклон з Балкан принесе в Україну снігопади, вітер, а мороз - втримається. На півдні - мокрий сніг і дощ, на південному сході вдень - до" плюсів ". У Києві завтра - сніг і мороз ".

Синоптик також показала, як виглядає циклон, який зараз перебуває над Балканами. "Найближчої ночі знову морози, -8-14 градусів, на півночі до -14-17 градусів, на півдні -1-6 градусів", - додала вона, зазначивши, що у вівторок погода залишиться зимової.

Знову очікуються снігопади в більшості областей України, починаючи з південного заходу, місцями хуртовини, в деяких областях сніг з дощем, на дорогах ожеледиця. Температура буде переважно нижче нуля, крім півдня, де очікується, мокрий сніг з дощем плюс налипання мокрого снігу.

Температура буде переважно нижче нуля, крім півдня, де очікується, мокрий сніг з дощем плюс налипання мокрого снігу

Особливо складна погода буде в Одесі та Одеській області. Там рівень ускладнення руху на дорогах області може підвищитися до жовтого. Про це повідомила Служба автодоріг в Одеській області.

Про це повідомила Служба автодоріг в Одеській області

Температура вночі 9-14 градусів морозу, на півночі Лівобережжя до 18 градусів морозу, на заході та півдні країни 3-8 градусів морозу. Вдень 2-7 градусів морозу, в південних, Донецькій, Луганській та Закарпатській областях від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

Середа 21 березня

У середу ситуація залишиться приблизно такою ж - також буде хмарно з проясненнями. Вночі часом сніг, на Лівобережжі місцями сильні снігопади, хуртовини. Днем також буде йти сніг, на півдні з дощем. На дорогах ожеледиця.

Температура вночі 5-10 градусів морозу, в західних областях місцями 12-14 градусів морозу, в південних і східних областях 2-7 градусів морозу. Вдень в Україні 0-5 градусів морозу, в південній частині і на Закарпатті від 0 до 5 градусів тепла.

Четвер 22 березня

У четвер очікується погода без істотних опадів, лише вночі в південній частині сніг. На дорогах країни ожеледиця. Буде хмарно з проясненнями. Температура вночі 5-10 градусів морозу, в західних областях місцями 12-14 градусів морозу, в південній частині 2-7 градусів морозу. Вдень в Україні 0-5 градусів морозу, в південній частині і на Закарпатті 0-5 градусів тепла.

П'ятниця 23 березня

У п'ятницю невеликий сніг буде йти тільки в південних, східних та більшості центральних областей. На решті території переважно без опадів. Температура вночі 7-13 градусів морозу, вдень від 4 градусів морозу до 2 градусів тепла. У південних областях та Приазов'ї вночі 3-9 градусів морозу, вдень від 2 градусів морозу до 4 градусів тепла.

Вихідні 24 і 25 березня

Цими вихідними очікується мінлива хмарність, переважно без опадів, а температура міцно встановиться вище нуля. Втім, вночі ще утримаються морози (за деякими даними, до -15).

Битва синоптиків

"Країна" подивилася, які прогнози дають різні погодні сайти, і порівняла їх.

Сайт Укргідрометцентру прогнозує сніг, який розпочнеться вдень 20 березня і буде йти до ранку 21-го. Вночі обіцяють -9 ....- 13, удень -2 ...- 7. З понеділка мороз почне зменшуватися і вже в четвер очікується -1 ... + 1.

+ 1

За даними сайту Sinoptik.ua, сніг буде йти в Києві 20 і 21 березня. В інші дні - мінлива хмарність без опадів. У суботу - ясно. До четверга вночі -6 ...- 10, удень -2 ...- 5. З 22 березня вдень потеплішає до 0 ... + 4.

+ 4

Gismeteо також прогнозує сніг, але три дні поспіль з 20 по 22 включно. З понеділка поступово почне теплішати з -3 ...- 6 вдень і -8 ...- 14 вночі до +1 ... + 3 і -8 ...- 15 вночі на вихідних.

- 15 вночі на вихідних

Мeteoprog.ua обіцяє сніг тільки один раз в тиждень - 21 березня. У понеділок-вівторок удень -4 ...- 5. З середи потеплішає до 0 ... + 3.

+ 3

Сайт Weather.com повідомляє, що до середи, вдень буде триматися мінусова температура -1 ...- 3. З четверга вдень очікується плюсова температура +1 ... + 4. Сніг можливий 20 і 21 березня.

Сніг можливий 20 і 21 березня

Додамо, 21 березня настане весняне рівнодення. Ніч і день зрівняються за тривалістю. У північній півкулі остаточно почнеться весна, а в південній - осінь.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online