Учасники туру по новобудовах отримали кращі пропозиції на ринку нерухомості

  1. Мій дім моя фортеця
  2. Квартирна відповідь
  3. низькі відсотки
  4. сонячне місто
  5. Квартира для справжнього імператора
  6. «Комфорт розташування»
  7. Вигідні умови
  8. будинок богатиря
  9. доступна інфраструктура

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тур по новобудовах відбувся 15 вересня. Сто двадцять чоловік об'їхали на комфортабельних автобусах ще тільки будуються і вже готові новобудови. Учасники туру відвідали сім споруджуваних багатоквартирних будинків по всьому місту, отримали повну інформацію від забудовників і дізналися про вигідні пропозиції по кредитах, іпотеці і материнському капіталу.

Мій дім моя фортеця

Першим гостям туру пощастило оцінити житловий комплекс «Фортеця II» на вул. Смоліна, 61 - в самому центрі Улан-Уде. Унікальність 18-типоверхового комплексу полягає в тому, що він побудований за монолітно-цегляної технології, яка робить його екологічним. Панорамне засклення балконів, стійке до виникнення пожежі, дозволить цілодобово насолоджуватися видом на річку Селенгу і місто без стороннього шуму. Також ЖК «Фортеця II» порадував гостей туру високими стелями і теплою дворівневої паркуванням прямо у дворі будинку, а також вантажних і пасажирських ліфтами.

- У ЖК «Фортеця-II» в основному однокімнатні студії і двокімнатні квартири, які при бажанні можна об'єднати. Під час акції, яка триватиме до 30 вересня, ціна за квадратний метр 48 тисяч рублів, а взагалі 50 тисяч, - каже фахівець компанії «Бургражданстрой».

  • Іпотека від 6,0% річних.
  • Термін здачі - III квартал 2019 року.

Також в центрі міста, на вул. Смоліна, 67, розташовується ЖК «Байкал-Сіті». Цей комплекс підходить як для тихого сімейного життя, так і для розвитку бізнесу. Комерційні приміщення розташовуються на першому і другому поверхах площею від 40 квадратних метрів. У них зручне планування з окремим входом і під'їзними шляхами на містку парковку. ЖК «Байкал-Сіті» виконаний за технологією «теплий дім» - це технології монолітно-цегляного будівництва, з потрійним базальтовим утеплювачем і облицюванням композитними матеріалами. Комплекс оснащений зручною парковкою, а квартири готовим склінням балконів, тому жителям не доведеться отримувати на це дозвіл у мерії. За 18-ти житлових поверхах городяни зможуть пересуватися в безшумних пасажирських і вантажних ліфтах. А на вулиці маленьких жителів комплексу чекає безпечна дитяча площадка з облагородженої територією.

«Бургражданстрой» до 30 вересня встановлює спеціальні ціни на однокімнатні квартири в ЖК «Фортеця II» і ЖК «Байкал Сіті» - 1 250 000 рублів.

Зв'язатися з відділом продажів компанії «Бургражданстрой» можна за тел. 22-22-50. сайт: bgs03.ru . Проектна декларація опублікована на сайті bgs03.ru

Квартирна відповідь

Далі автобуси попрямували в 115мкр-н. Компанія «Бест Плюс» представила багатоквартирний житловий комплекс «Снігурі» Особливістю комплексу є те, що всі будівлі п'ятиповерхові і побудовані з цегли. Проект передбачає відкриття гостьові автостоянки і майданчики для дітей і дорослих. Навіть міжкімнатні перегородки, які при бажанні можна перенести. Ціна за м² - 25 тисяч рублів. Учасників туру по новобудовах порадувала 5% при 100-процентній оплаті і покупці в іпотеку.

ЖК «Улюблений» на вул. Боеваявключает в себе цілих 27 будинків від 9 до 12 поверхів! У комплексі передбачені 1,2 і 3 кімнатні квартири, а для власників автомобілів передбачена підземна автостоянка 3х6 м за 700 тисяч рублів. У кожній квартирі встановлено вікна з 5-камерним профілем, сучасні біметалічні радіатори, полусейфовая вхідні двері, прилади обліку тепла, води, електролічильники, розводка електрики, а все міжкімнатні перегородки виконані з цегли. Також учасників туру порадував простір для дитячих майданчиків, автопарковок та зеленої зони комплексу.

З усіх питань звертатися за адресою: вул. Каландарішвілі, 27а. Тел .: 37-34-11. Проектна декларація опублікована на сайті bestpl.ru

- Філія Россельхозбанка успішно працює за програмою «Іпотечне житлове кредитування», в рамках якої пропонує кредити на придбання нерухомості на первинному ринку, в тому числі готових об'єктів від забудовника, з процентною ставкою в розмірі від 8,85% річних. Запрошуємо всіх оформити іпотечний кредит в Россельхозбанке! Учасникам зарплатних проектів і бюджетникам пропонуємо додаткові пільги. Співробітники Банку підберуть для Вас програму з максимальною вигодою і мінімальними витратами, - зазначила Наталія Бикова, регіональний менеджер Відділу роздрібних продажів АТ Россельхозбанка.

За більш детальною інформацією та для оформлення заявки можна звернутися в офіс Россельхозбанка в Улан-Уде за адресою: вул. Смоліна, 57Д, а також в додаткові офіси Банку в 14 районах республіки. Телефони для довідок: 287-228, 287-232, 8 (800) 100-0-100 (дзвінок по Росії безкоштовний).

низькі відсотки

АТ «Іпотечна корпорація Республіки Бурятія» представило новий проект в сфері житлового будівництва - МЖК ​​«Молодіжний», який розташований по вул. Трубачеева, в п'яти хвилинах їзди від центру міста, поблизу зупинки «Сільськогосподарський технікум».

МЖК «Молодіжний» - це п'ять блоків змінної поверховості і підземний паркінг, виконані в єдиному архітектурному стилі. На сьогоднішній день завершується будівництво I етапу (готовність 99%): Блок Г - 9 поверхів обладнаний ліфтом до 630 кг., Блок Д - 5 поверхів, Блок Е - підземний паркінг на 19 машиномісць. Завершення будівництва 30.09.2018 року. У будинку вже є тепло і електроенергія. Завершуються роботи по благоустрою, озелененню території, оформлення вхідної групи. Планування квартир ретельно продумані: тут можна знайти і популярні нині затишні квартири-студії від 25 м², однокімнатні 35 м² та двокімнатні 62 м²., Які дозволяють зробити важливий крок до окремого проживання при мінімальних інвестиціях. Слід також зазначити, що АТ «Іпотечна корпорація РБ» за досягнення в сфері дотримання законних прав та інтересів учасників пайового будівництва номінована на нагородження Золотим Знаком громадського контролю «Надійний забудовник Росії 2018» за результатами контролю.

Слід також зазначити, що АТ «Іпотечна корпорація РБ» за досягнення в сфері дотримання законних прав та інтересів учасників пайового будівництва номінована на нагородження Золотим Знаком громадського контролю «Надійний забудовник Росії 2018» за результатами контролю

- Ми видаємо іпотеку за мінімальною ставкою від 8,5% річних, - говорить Олена Іванова, начальник управління іпотечних операцій і продажів АТ «Іпотечна корпорація Республіки Бурятія».

За більш детальною інформацією можна звернутися в офіс АТ «Іпотечна корпорація РБ» за адресою: м Улан-Уде, вул. Профспілкова, 35. Тел .: 22-22-33, 587-587, 585-509, 22-22-32, 22-22-31. Проектна декларація опублікована на сайті ipotekarb.ru

- Я хотіла подивитися для бабусі однокімнатну квартиру. Мені сподобалися квартири в ЖК «Молодіжний» та «Улюблений», - каже Тамара Пантрус, учасниця туру по новобудовах.

сонячне місто

В 140А кварталі розташувався уютнийЖК «Сонячне місто» від компанії «СмітІнвест». Забудовник здає квартири в фінальній черги житлового комплексу в IV кварталі 2019 року. І якщо ви все ще роздумували про покупку житла саме в цьому комплексі, радимо поквапитися. Квартири розлітаються як «гарячі пиріжки». А все тому, що забудовник зарекомендував себе виключно з позитивного боку. Також діє унікальна торгова пропозиція - квартира з обробкою. На все оздоблювальні роботи «СмітІнвест» дає гарантію - 1 рік.

Комерційне представництво: ДЦ MAXXI, вул. Бабушкіна, 34, 2 поверх, офіс 203. Тел .: (3012) 297-805, 63-22-88, 62-00-21, www.smit-invest.ru. Проектна декларація опублікована на сайті smit-invest.ru .

Квартира для справжнього імператора

Поруч в 140А кварталі расположенЖК «Імператорський». Комплекс складається з квартир-студій, 1 і 2 кімнатних квартир. На обгородженій території комплексу передбачені сучасні дитячі майданчики, спортивні майданчики з гумовим покриттям, паркувальні зони. Основною родзинкою комплексу «Імператорський» є стилізовані зони відпочинку і прогулянок з флористичним оформленням. Забудовник «Промгражданстрой» при оплаті приймає іпотеку, військову іпотеку і материнський капітал, а також систему знижок при повній оплаті.

сайт: pgs03.ru

«Комфорт розташування»

Далі учасники туру по новобудовах відвідали сучасний житловий комплекс «Greenpark» в 43 кварталі. Вікна житлового комплексу виходять на парк «Ювілейний», що пояснює його «зелене назву». Розташування житлового комплексу дуже зручне - поруч знаходяться ТРЦ «People's Park», ТЦ «Зоря», школи № 32 і 18, дитячий садок №86. Звідси можна поїхати в будь-яку точку міста без пересадок.

У житловому комплексі передбачено три 16-поверхових блоку і адміністративну будівлю.

У житловому комплексі передбачено три 16-поверхових блоку і адміністративну будівлю

Багато відзначили комфортність планувань і хороше розташування комплексу, яке дає можливість для активної і насиченого життя - занять спортом, сімейних прогулянок у парку, зручного шопінгу і походів в кіно.

Офіс знаходиться за адресою вул. Жердєва, 44б. Тел: 70-64-00, 41-41-41

Вигідні умови

В автобусах люди не нудьгували. У шляху фахівці ПАТ Сбербанк розповіли про численні вигідних умовах для покупців квартир в новобудовах.

- В Ощадбанку діє спеціальна акція на новобудови, по якій ви можете придбати вже житло, що будується або вже здане. Ставка по кредиту складає від 7,1% річних, початковий внесок від 15%. В якості початкового внеску можна надати материнський капітал. Також діє іпотечна програма за пільговою ставкою 6% річних для сімей, в яких до 2022 року народиться друга або третя дитина, - каже Сергій Савковський, фахівець прямих продажів ПАТ Сбербанк.

Також діє іпотечна програма за пільговою ставкою 6% річних для сімей, в яких до 2022 року народиться друга або третя дитина, - каже Сергій Савковський, фахівець прямих продажів ПАТ Сбербанк

Пільгова ставка в розмірі 6% діє три роки для громадян РФ, у яких народилася друга дитина в період з 1 січня 2018 року по 31 грудня 2022 року, і п'ять років у разі народження третьої дитини в той же період. За умовами програми ставка після закінчення пільгового періоду не повинна перевищувати розмір ключової ставки ЦБ, що діє на дату видачі кредиту, збільшеної на 2 п. П. Період дії пільгової ставки для сім'ї з двома дітьми може бути продовжений у разі, якщо в сім'ї після видачі пільгового кредиту з'явився третя дитина. При цьому можна придбати житлову нерухомість на первинному ринку, як на стадії будівництва, так і вже з оформленим правом власності. Обов'язковими вимогами є початковий внесок у розмірі не менше 20% від вартості нерухомості, що купується, а також страхування життя, здоров'я та застави. Сума кредиту - до 8 млн рублів при покупці житла в Москві, Московській області, Санкт-Петербурзі або Ленінградської області. На решті території граничний обсяг іпотеки - до 3 млн рублів. Забезпечення по кредиту - заставу кредитованого чи іншого житлового приміщення, що задовольняє вимоги банку, порука платоспроможних фізичних осіб на період до оформлення застави нерухомості. Погашення кредиту - ануїтетними платежами. Банк має право відмовити у видачі кредиту без пояснення причин. Детальна інформація про умови програми та наявні обмеження - по телефону довідкової служби 8-800-555-55-50 або на сайті банку www.sberbank.ru. ПАТ Сбербанк. Генеральна ліцензія Банку Росії на здійснення банківських операцій №1481 від 11.08.2015.

- Сподобався комплекс в 115 кварталі, двокімнатну квартиру шукаю, - Гарма-Хандо Гунжітова.

будинок богатиря

ЖК «Богатирський» від компанії ТОВ «Моноліт» розташовується в 20А кварталі і повністю забезпечений всією необхідною інфраструктурою для комфортного життя. Так як будинок зводиться з міцного залізобетонного каркаса, а теплозберігаючі зовнішні стіни з цегли і утеплювача, будинок дуже затишний і теплий. Учасників туру ціни приємно здивували. Початкова ціна тут починається від 35 750 рублів за квадратний метр.

- ЖК «Богатирський» здається в експлуатацію 5 Блок в кінці 2018 року, 4 блок в середині 2019 року. При повному готівковому розрахунку знижка 4%. При первинному внеску 20% діє розстрочка до 12 місяців, а також розстрочку можна підібрати індивідуально для кожного клієнта, - говорить менеджер відділу продажів ТОВ «Моноліт».

Телефон відділу продажів ЖК «Богатирський»: 572-111. Проектна декларація опублікована на сайті жкбогатирскій.рф

доступна інфраструктура

У 142 мкр-е розташований житловий комплекс «Солнцеград». П'ятиповерховий комплекс з теплими квартирами, в яких відмінна звукоізоляція за рахунок товстих стін. На обгородженій території комплексу розташовані безпечні дитячі майданчики і бульвар з фонтаном для приємного відпочинку городян. Вся соціальна інфраструктура в крокової доступності: школа №57, дитячий садок «Капітошка», в якому є свій басейн, а також школа мистецтв, лікарська амбулаторія та багато іншого.

- У комплексі доступні дві п'ятиповерхівки, в яких можна придбати однокімнатні квартири 35м². Ціна за все від 1 млн 284 тисяч рублів. Взимку в комплексі здадуть в експлуатацію ще два будинки з двокімнатними і однокімнатними квартирами. Ми пропонуємо відразу декілька вигідних способів придбання квартири. В тому числі, сімейну іпотеку всього за 6% річних і субсидувати ставку від 7,4%, - відзначає комерційний директор СК «Дюпон Інвест» Марія Бадмаева.

В тому числі, сімейну іпотеку всього за 6% річних і субсидувати ставку від 7,4%, - відзначає комерційний директор СК «Дюпон Інвест» Марія Бадмаева

Запишіться на екскурсію по «Солнцеград»! Тел .: 4-11111 (щодня з 10: 00-20: 00). Відділ продажів: Улан-Уде, вул. Жердєва, 10 «а». Подивіться планування: d-i03.ru .

Багато учасників туру визначилися з вибором квартир і відразу змогли звернутися до фахівців будівельних компаній за консультацією.

Читати далі

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online