Готове житло за ціною, що будується: останні квартири в «Бориславська»

  1. Готове житло за ціною, що будується: останні квартири в «Бориславська» Купівля готової квартири в...
  2. Умови покупки та приємні бонуси

Готове житло за ціною, що будується: останні квартири в «Бориславська»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купівля готової квартири в новобудові - це можливість вирішення свого квартирного питання в максимально короткі терміни. Але багатьох потенційних покупців житлової нерухомості хвилює ціна «квадрата» в готових квартирах: як правило, вона істотно вище, ніж ціна квадратного метра в ще споруджуваному об'єкті. Однак на сьогоднішній день в Мінську існують варіанти, де купити квартиру в готовій новобудові можна практично за тією ж ціною, яку багато забудовників сьогодні встановлюють на недобудовані будинки. Одна з таких новобудов - це комфортабельний житловий комплекс «Браславський» , Розташований в престижному мікрорайоні «Лебединий».
Купівля готової квартири в новобудові - це можливість вирішення свого квартирного питання в максимально короткі терміни
Що представляють собою готові квартири в житловому комплексі «Браславський»? Ми покажемо лише основні переваги комплексу.

ЖК «Браславський» - це:
ЖК «Браславський»   - це:

Унікальне місце розташування:

Житловий комплекс " Браславський »Дійсно знаходиться в унікальному для міста місці, оскільки його мешканці можуть одночасно задовольнятися як сформованої міською інфраструктурою, так і відчуттям життя в зеленій зоні! З комплексом межує природоохоронна зона Дроздовського водосховища і єдиний в Мінську біологічний заказник, який є місцем проживання рідкісних навіть за європейськими мірками видів птахів. Свіже повітря, пікніки поруч з будинком, велосипедні та піші прогулянки - все це про наш комплекс! Крім того, мікрорайон «Лебединий» є одним з найпрестижніших районів м Мінська.
Житловий комплекс    Браславський   »Дійсно знаходиться в унікальному для міста місці, оскільки його мешканці можуть одночасно задовольнятися як сформованої міською інфраструктурою, так і відчуттям життя в зеленій зоні

Будівництво за сучасними технологіями:

Будинок будується на монолітному каркасі, а стіни зводяться з газосилікатних блоків. Застосування в будівництві даних матеріалів означає підвищений термін експлуатації будівлі, а також більш високі показники по тепло- і шумоізоляції при порівнянні з панельними будинками. Також квартири в « Бориславська »Вигідно відрізняються високими стелями і вільного планування: з 1-кімнатної ви можете зробити 2-кімнатну квартири, з« двушки »-« троячку »і т.д. В кінці статті ви знайдете кілька прикладів планувальних рішень.
Будинок будується на монолітному каркасі, а стіни зводяться з газосилікатних блоків

Всі умови для комфортного переїзду:

ЖК « Браславський »Складається з 3-ох пускових комплексів, один з яких вже успішно зданий в експлуатацію. Поруч - сучасні дитячі сади і школи, поліклініки, популярні торгові центри, два аквапарки і найбільші в країні спортивні об'єкти. При цьому, ціна на готові квартири починається всього від 1 960 руб. / М2 (19 600 000 BYR / 1 025).

Забудовником комплексу виступає група компаній «тапас», яка за 15 років роботи на ринку нерухомості заробила статус одного з найбільш досвідчених і надійних забудовників країни. До речі, купуючи квартиру в готовому комплексі, ви особисто можете переконатися у високій якості будівництва ще до оформлення угоди.
Забудовником комплексу виступає група компаній «тапас», яка за 15 років роботи на ринку нерухомості заробила статус одного з найбільш досвідчених і надійних забудовників країни

Переваги вільного планування

Переваги вільного планування очевидні, адже купуючи 1-, 2- або 3-кімнатну квартиру, ви без проблем можете «додати» в ній додаткову кімнату. До того ж, забудовник надає допомогу як в узгодженні перепланування , Так і в обробних роботах, тобто покупцям квартир не доведеться шукати будівельних на стороні сумнівних сторонніх бригад. Всі послуги надаються через офіційний договір, а на будівельні роботи надається 5-річна гарантія!
Переваги вільного планування очевидні, адже купуючи 1-, 2- або 3-кімнатну квартиру, ви без проблем можете «додати» в ній додаткову кімнату

Умови покупки та приємні бонуси

Для тих, хто поки не в змозі купити квартиру в готовій новобудові зі 100-відсотковою оплатою, забудовник передбачив розстрочку терміном до 2-ох років. А якщо у вас у власності вже є житлова нерухомість в Мінську, то ми готові прийняти її в залік нової квартири за ринковою ціною ( система trade-in ).
Для тих, хто поки не в змозі купити квартиру в готовій новобудові зі 100-відсотковою оплатою, забудовник передбачив розстрочку терміном до 2-ох років

Приємним бонусом для новоселів стане і те, що покупці квартир в готових будинках житлового комплексу «Мегаполіс» стають учасниками програми лояльності , В рамках якої вони зможуть отримувати приємні знижки від багатьох компаній. У тому числі вам стануть доступні знижки на послуги з обробки й дизайну, а також на меблі, аксесуари, будівельні матеріали та інші товари. Купуючи квартири в житлових комплексах від «тапас» ви набуваєте не тільки комфортабельну житлову нерухомість і якість від забудовника з 15-річним досвідом, а й впевненість у своєму завтрашньому дні!
Приємним бонусом для новоселів стане і те, що покупці квартир в готових будинках житлового комплексу «Мегаполіс» стають учасниками   програми   лояльності   , В рамках якої вони зможуть отримувати приємні знижки від багатьох компаній

Ексклюзивним правом на продаж квартир в ЖК «Браславський» володіє агентство нерухомості «Мегаполіс» .

Що представляють собою готові квартири в житловому комплексі «Браславський»?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online