Новий символ конструктивізму: в Зарічному з'являться незвичайні вежі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будівництво «Татліна» працює без вихідних і канікул

Квартал «Татлін» від девелопера PRINZIP назавжди змінить вигляд мікрорайону Зарічного. Перша з трьох 100-метрових веж з величезною швидкістю зводиться на перехресті Готвальда - Черепанова, і вже половина квартир розкуплена городянами, оцінили незвичайний проект. Квартал названий на честь архітектора Володимира Татліна - одного з родоначальників традиційного для Єкатеринбурга конструктивізму.

Навіть у свята зведення знакового житлового комплексу не зупиняється: зараз будуються 10-й поверх першої вежі і торгова галерея, укладаються цеглою стіни 5-го поверху. Всі роботи проводяться строго в дозволений час.

Всі роботи проводяться строго в дозволений час

Особливість проекту - не тільки в його архітектурний образ, але і в тому, що прямо в будинку є місця для роботи і навчання. У «Татлін» з'являться коворкінг, лекторій на 50 осіб і переговорна кімната. Тут можна буде провести ділову зустріч або семінар, а ті, хто працює на удаленке, оцінять зручність коворкінгу подвійно: їхати нікуди не треба, а домашня обстановка при цьому від справ не відволікає.

Покупцям доступний вибір з 35 варіантів планувань - студій, одно-, дво- і трикімнатних квартир за ціною від 2 млн рублів. Кухні тут спроектовані як класичні відокремлені, так і об'єднані з вітальні, в яких з зручністю розміститься компанія друзів або домочадців. Двушки і троячки з такою плануванням оцінять великі сім'ї: у кожного буде своя спальня і залишиться місце для спільних зустрічей. У цих квартирах заплановано по два санвузли і ніші під гардеробну. Житло буде здано під чистову - новоселам залишиться тільки втілити дизайн-проекти своєї мрії.

Двір «Татліна» теж буде унікальним. За столиками на відкритих терасах сусіди зможуть посидіти і неформально поспілкуватися або випити чашечку кави вранці, гріючись під сонячними променями. Батьки оцінять різноманітність можливостей дитячого дозвілля: у дворі з'являться гойдалки, каруселі, ігрові комплекси, батут, тіньовий навіс і гамак. Ігрове обладнання виготовлять з дерева і металу, а значить, воно буде надійним, безпечним і стійким до морозів.

Ігрове обладнання виготовлять з дерева і металу, а значить, воно буде надійним, безпечним і стійким до морозів

Замість звичних лавок - дерев'яні сидіння на бортах квітників Замість звичних лавок - дерев'яні сидіння на бортах квітників   Холи всіх житлових висоток PRINZIP - стильні і оригінально оформлені   Види з 35-поверхового «Татліна» на центр і міський ставок захоплюють дух Холи всіх житлових висоток PRINZIP - стильні і оригінально оформлені Види з 35-поверхового «Татліна» на центр і міський ставок захоплюють дух

Зручність розташування - ще одне ключове перевага «Татліна» : Звідси до центру - всього п'ятнадцять хвилин на автомобілі, до ТРЦ «Карнавал» - десять. За цей же час можна дійти пішки до великих супермаркетів, станції метро «Уральская» і набережної річки Ольховки. У Зарічному давно склалася соціальна інфраструктура: тут є безліч суспільно корисних сервісів, десять дитячих садів, п'ять шкіл і три вузи.

«Татлін» стане одним з найкомфортніших для проживання комплексів вже в III кварталі 2020 року: саме тоді буде здана перша вежа проекту.

Офіс продаж:Єкатеринбург, вулОфіс продаж:
Єкатеринбург, вул.Малишева, 83
тел.+7 (343) 37-999-37
# ЖізньБольшеМетров

Забудовник ЖК «Татлін»: ТОВ «Новий забудовник». Проектна декларація на сайті http://1nik.ru/dokumenty/pnk/ і наш.дом.рф. Продажі здійснюються відповідно до закону РФ № 214 «Про участь у пайовому будівництві багатоквартирних будинків і інших об'єктів нерухомості».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online